Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικό να ψάχνει άτομα για εργασια μια τόσο μεγάλη εταιρία  κάθε τρεις και λίγο, με μισθό που δεν ξεπερνάει τα 500-550 ευρώ.

https://bestprice.workable.com/jobs/990620

Δημοσ.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τα όσα Ρωτάς! Παρ' όλ' αυτά, αν φαίνεται το σχόλιο μου ότι κάνει τον κρακτη δεν το νομίζω, αλλά κάθε άλλο το "κραζω".

Φήμες όμως λένε ότι έχω αναφέρει παραπάνω.

Δημοσ.

Οι φήμες από μόνες τους δεν λένε τίποτα και το ότι τις επικαλείσαι δεν δίνει κάποια επιπλέον βαρύτητα στο ποστ σου. Ο λόγος που άνοιξες το θέμα ποιος είναι ; 

Δημοσ.

Το άνοιξα αυτό το θέμα φίλε μου γιατί αν δεν αρχίζουμε ενας-ενας να κράζουμε τους μισθούς, και τις εταιρίες που τους δίνουν, θα είμαστε μία ζωή στην εκμετάλλευση καταδικασμένοι.

Αν τέτοιες εταιρίες που εξειδικεύονται στην τεχνολογία, ψάχνουν μορφωμένο προσωπικό με πτυχία και 1002 άλλες γνώσεις, και δίνουν (όπως ακούγετε) 500 & 550 ευρω, τότε δεν υπάρχει σωτηρία.

Δημοσ.

Γιατι οσα γραφει το best price στο λινκ ειναι στα Αγγλικά ενω δεν υπάρχει περιπτωση να το διαβασει καποιος ξενος; Το κανουν του στυλ οτι ειναι πολυεθνική κ ετσι;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, egw0 είπε

Το άνοιξα αυτό το θέμα φίλε μου γιατί αν δεν αρχίζουμε ενας-ενας να κράζουμε τους μισθούς, και τις εταιρίες που τους δίνουν, θα είμαστε μία ζωή στην εκμετάλλευση καταδικασμένοι.

Αν τέτοιες εταιρίες που εξειδικεύονται στην τεχνολογία, ψάχνουν μορφωμένο προσωπικό με πτυχία και 1002 άλλες γνώσεις, και δίνουν (όπως ακούγετε) 500 & 550 ευρω, τότε δεν υπάρχει σωτηρία.

Άνοιξες αυτό το θέμα για να κράξεις τις εταιρείες γενικά ή μόνο το bestprice? Γιατί είναι σαφή επίθεση απέναντι τους, και παραθέτεις μόνο φήμες.

Τώρα αν σε απέρριψαν από την συνέντευξη και αυτό σου έχει βγει σε τέτοια πικρία τι να σου πω. Φύγε εξωτερικό.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 500-550€ μου ακούγονται τρελή τρολιά και μάλλον δεν έχουν καμία βάση.

Όποιος θέλει πραγματικές πληροφορίες ας ρωτήσει κατευθείαν τον ιδιοκτήτη της https://twitter.com/phaistonian

Δημοσ.

Δεν αναφερεις καν σε ποια θεση επαιρνε αυτα τα 500-550. Το βρισκω φυσιολογικο, οταν τοσο ειναι ο κατωτατος μισθος. Σιγουρα διευθυντης σε καποιο τμημα δεν θα παιρνει τοσο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, overpower είπε

Δεν αναφερεις καν σε ποια θεση επαιρνε αυτα τα 500-550. Το βρισκω φυσιολογικο, οταν τοσο ειναι ο κατωτατος μισθος. Σιγουρα διευθυντης σε καποιο τμημα δεν θα παιρνει τοσο.

Αναφέρεται στη θέση: Content Executive

Αν ανοιξεις το λινκ θα δεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Αναφέρεται στη θέση: Content Executive

Αν ανοιξεις το λινκ θα δεις.

Απλα δεν αναφερει αν περασε απο την ιδια θεση ο γνωστος.

Anyway, εμενα μου φαινεται φυσιολογικο για την θεση.  Και απο skills δεν εχει και τιποτα σημαντικο (τυπου master, 3-4+ χρονια ή δεν ξερωγω και τι αλλο)

Δημοσ.
16 ώρες πριν, egw0 είπε

αν πιστεύεις ότι ανοίγωντας ένα θέμα στο ινσομνια κράζοντας απο κάποιες φήμες που σου ειπε καποιος καποτε, ακούγοντας bella ciao και hasta siempre commandante στο Youtube, πως θα αλλάξει κάτι τότε είσαι εντελώς λάθος και δεν θα κάνω τίποτα για να σου αλλάξω τη γνώμη. Για τα υπόλοιπα με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...