Michales Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλησπερα. Χρειάζομαι τα φώτα κάποιου που γνωρίζει καλά παλαιότερες υποθέσεις. Χρειάζομαι παλαιό δημόσιο έγγραφο πιστοποιητικό οικονομικού εφόρου και συγκεκριμένα του έτους1949(για τον παππού μου αναφέρομαι) όπως λεγοταν τότε αυτό το έντυπο. Από ότι μου έχουν πει εκεί απεικονίζεται η περιουσιακή του κατάσταση. Τα χρειάζομαι για το κτηματολόγιο. Σε ποιό αρχείο μπορω να βρω τέτοιο έντυπο. Ειναι δυνατο να φυλάσσεται κατι τέτοιο από τότε? Ευχαριστώ εκ'των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Nikolas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Michales είπε Καλησπερα. Χρειάζομαι τα φώτα κάποιου που γνωρίζει καλά παλαιότερες υποθέσεις. Χρειάζομαι παλαιό δημόσιο έγγραφο πιστοποιητικό οικονομικού εφόρου και συγκεκριμένα του έτους1949(για τον παππού μου αναφέρομαι) όπως λεγοταν τότε αυτό το έντυπο. Από ότι μου έχουν πει εκεί απεικονίζεται η περιουσιακή του κατάσταση. Τα χρειάζομαι για το κτηματολόγιο. Σε ποιό αρχείο μπορω να βρω τέτοιο έντυπο. Ειναι δυνατο να φυλάσσεται κατι τέτοιο από τότε? Ευχαριστώ εκ'των προτέρων για τις απαντήσεις σας Υποθηκοφυλακείο έψαξες; δεν έχει κάτι εκεί; Ίσως η εφορία να το έχει όπου ανήκει αλλα γίνεται χαμός με τα αρχεία;
hp8 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Λογικά στην εφορία όπου ο παππούς έχει αν είχε πληρώσει τον αναλογούντα φόρο ίσως να υπάρχει κανα απόκομμα (χλωμό) Το πιστοποιητικό αυτό αφορά πράξη επιβολής φόρου και αν θυμάμαι καλά σχετίζεται με το φόρο τον οποίο πλήρωσε κάποιος ως δικαιούχος κάποιας κληρονομιάς - κληροδοσίας Πιθανόν στο συμβολαιογραφείο η υποθηκοφυλακείο όπου έγινε η πράξη κληρονομιάς η κληροδοσίας και κατατέθηκαν τα σχετικά έγγραφα να υπάρχει κάποιο απόκομμα Ψάξε καλά τα συμβόλαια - διαθήκες κλπ αν υπάρχουν κάπου θα έχει και ένα χαρτί το πιστοποιητικο μεταγραφής στο υποθηκοφυλακειο αυτό έχει έναν αριθμό και μια ημερομηνία Με αυτά ο υποθυκοφυλαξ ίσως βρει άκρη
Michales Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις. Θα ψάξω στο υποθηκοφυλακιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα