Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Manuel said: Κυριολεκτικά δεν νομίζω ότι υπάρχει το παραμικρό που να μπορούν να κάνουν τώρα, που να μην σας εκνευρίσει. Αν αναστήσουν τον Luke κάτι γίνεται. βάζω λίγο νερό στο κρασί μου. 😛 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από ThReSh
snake_plissken2112 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 ισχύει, το disney saga είναι ανευ επιστροφής χάλι και βρωμάει $ σε κάθε καρέ του. Δεν εκνευρίζει πάντως τόσο πια, πιο πολύ γέλιο βγάζει η αμπαλοσύνη των τωρινών του ''δημιουργών'' -μιας και το canon Star Wars expanded Universe υπάρχει ακόμα εκεί έξω, με άλλη ονομασία- περιμένω όμως το Mandalorian να μην με εκνευρίσει, καθώς εκεί εμπλέκονται πραγματικοί δημιουργοί και φαν της σειράς. Και πάλι όμως μικρό καλάθι καθώς βρίσκεται στη στέγη μιας εταιρίας που δεν έχει καμία επαφή ούτε με το Star Wars saga αλλά ούτε και με το σινεμά ψυχαγωγίας γενικότερα, παρά μόνο με το μαρκετινγκ αυτού στην χειρότερή του μορφή 3
7nisiotis Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως πώς τουμπαραν πλέον ολοι. Pre-Disney Era. Before the Dark Times " Prequel άθλια, χαλια, παιδικά κλπ #+$-@-@$-@@$?_ " Di$ney Era. " Change my mind. Τα Prequel ήταν μια χαρά! " Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από 7nisiotis
Sethiros Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Στις 26/4/2019 στις 1:41 ΠΜ, 7nisiotis είπε Πάντως πώς τουμπαραν πλέον ολοι. Pre-Disney Era. Before the Dark Times " Prequel άθλια, χαλια, παιδικά κλπ #+$-@-@$-@@$?_ " Di$ney Era. " Change my mind. Τα Prequel ήταν μια χαρά! " Α γειά σου, έχοντας δει τα episode I και ΙΙ μόνο από όλη τη σειρά, απορώ πως τα καινούρια μπορεί να είναι χειρότερα.
snake_plissken2112 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Στις 26/4/2019 στις 1:41 ΠΜ, 7nisiotis είπε Πάντως πώς τουμπαραν πλέον ολοι. Pre-Disney Era. Before the Dark Times " Prequel άθλια, χαλια, παιδικά κλπ #+$-@-@$-@@$?_ " Di$ney Era. " Change my mind. Τα Prequel ήταν μια χαρά! " Τα prequel παραμενουν κακες ταινιες -τουλαχιστον τα phantom και clones- με χιλιαδες προβληματα, αλλα πηγαν το saga μπροστα κανοντας expand το lore σε τρομακτικα μεγαλο βαθμο...δοκιμασαν εκατονταδες νεα πραγματα και πρωτοτυπες ιδεες στο κομματι του storytelling και της σκηνοθεσιας (detective story πχ σε episode 2, πολιτικη χειραγωγηση στο episode 1, την απολυτη διαφθορα, την ανοδο κ δικαιολογηση του φασισμου κ γενοκτονια στο 3) που ασχετως αν υλοποιηθηκε σωστα ή λαθος (λαθος στο μεγαλυτερο συνολο των ταινιων), εδωσε μια φρεσκαδα στη σειρα κ κυριως ανοιξε διαπλατα τους οριζοντες της σε καθε επιπεδο, καθως οι ιδεες ειναι εκει.. Δυστυχως ειχαν την ατυχια να υπαρχει ενας Lucas απο πισω χωρις καποιον να πει οχι σε κατι -και ο Lucas ειναι μετριοτατος σκηνοθετης κ σεναριογραφος σε αντιθεση με παραγωγο κ storyteller-, αλλιως αν εμενε στο καθαρα δημιουργικο κομματι της ιστοριας κ εδινε σεναριο/σκηνοθεσια σε αλλους, θα ειχαμε αλλα αποτελεσματα... το point ειναι ομως οτι τολμησε κ μεγαλωσε το συμπαν. Το clone wars πχ μετα, ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει ποτε γενικοτερα based on movie, στο οποιο οι δημιουργοι πατησαν στο τεραστιο συμπαν που εφτιαξε κ εδωσαν αριστουργηματα + παραπανω επεκταση του lore Τα νεα disney wars ειναι ατυπα reimagines της παλιας τριλογιας χωρις καμια διαθεση πρωτοτυπιας κ φρεσκαδας και κυριως επεκτασης ενος τεραστιου συμπαντος που αφησε παρακαταθηκη η lucasarts. Πιο καλογυρισμενες ταινιες σιγουρα, πιο προσεγμενες στα παντα τους, μηδενικη εισφορα τους στο star wars saga. Tο TLJ πηγε να κανει κατι που εν τελει απετυχε παταγωδως γιατι το οικοδομημα ειχε στηθει και σε σαθρα θεμελια και ο RJ, πολυ καλος σκηνοθετης γενικα, δεν ειχε ιδεα απο τη μυθολογια του Star Wars γενικοτερα και εκανε του κεφαλιου του στο σεναριο. Ναι προφανως μπορω να δω πιο ευκολα το ΤFA απο το Episode I πχ γιατι ειναι πιο καλογυρισμενο κ βατο σαν σεναριο κ δομη αλλα δεν θα θυμαμαι τιποτα στο τελος του γιατι τα εχω ξαναδει ολα κ καλυτερα στο A new hope/empire strikes back. Στο episode I τρωω πολλα σκατα στη μαπα κ καταληγει cult bad movie i love στο τελος, αλλα οι βασικες του ιδεες κ θεματικες πανω σε μια σημαντικη περιοδο του Saga -οι διαδικασιες καταλησης της Δημοκρατιας κ η εσωτερικη σαπιλα της που απετυχε να προβλεψει το παραμικρο- σε συνδιασμο με το ανοιγμα που εκανε για τη σειρα σε νεες ιδεες προσωπα κ themes, θα το κανουν παντα πιο σημαντικο απο το rehash for teenage millenial marvel fans που ηταν πχ το TFA. Το ΤLJ ειναι τοσο λαθος στα παντα του που δεν αξιζει καν ενα αντιστοιχο παραδειγμα... 10
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Sethiros είπε Α γειά σου, έχοντας δει τα episode I και ΙΙ μόνο από όλη τη σειρά, απορώ πως τα καινούρια μπορεί να είναι χειρότερα. Δεν είναι.
7nisiotis Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο για μένα των Prequel είναι το 3ο μέρος ( και αγαπημένοι χαρακτήρες: Obi Wan Kenobi, Darth Sidious/Palpatine ). Θα συμφωνήσω στα περισσότερα. ** Και ναι θα ήθελα και origin story για αυτούς τους 2 βέβαια όνειρα θερινής νυκτός. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από 7nisiotis 1
KilliK Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 ο Lucas ειχε ζητησει να δουλεψουν γνωστοι σκηνοθετες και σεναριογραφοι στα prequels, αλλα αρνηθηκαν ολοι, ακομη και το φιλαρακι του ο Spielberg. και νομιζω το κανανε υπο τον φοβο οτι δεν θα ικανοποιουσαν τους φανς και θα γινονταν στοχος του μενους τους. μετα το φιασκο με το TLJ και πως αντιμετωπιστηκε ο Rian, ισως πραξανε σωστα.. αλλα η ουσια ειναι αυτο που λεει ο Plinsken, oτι τα Prequels παρα τα προβληματα τους ηταν πλουσια σε ιδεες και επεκτειναν σε μεγαλο βαθμο το συμπαν, ενω ηταν γονιμο εδαφος για εξαιρετικες δημιουργιες στα αλλα μεσα, οπως το clone wars που αναφερθηκε, τα βιβλια, κτλ. η Disney δεν προσθεσε τιποτα καινουργιο στο τραπεζι, εφτιαξε τεχνικα καλυτερες ταινιες αλλα μεχρι εκει. δεν ειναι τυχαιο που το merchandise της εχει πατωσει, ενω πουλαει ακομη ο ..Jar Jar Binks. και αυτο συμβαινει επειδη δεν τους ενδιαφερει να πουν μια καλη ιστορια, αλλα να πουν μια ιστορια που θα τους αποφερει το μεγιστο κερδος. με αυτη ομως την νοοτροπια, το SW δεν θα ξαναβρει ποτε την παλια αιγλη του. 3
The_Judas Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Παρόλο που δεν ήμουν ποτέ μεγάλος οπαδός του star wars και δεν το έχω ψάξει (με βιβλία-κομικς κλπ), ως απλός τηλεθεατής θεωρώ τα prequel έτη φωτός καλύτερα σε σχέση με τα σημερινά. Εμένα εξ αρχής μου άρεσαν, ειδικά το 1 και το 3. Επίσης είχαν ένα βασικό πλεονέκτημα, καλούς ηθοποιούς και καλή μουσική . Ειδικά ο Ewan Mcgregor είχε καλές ερμηνείες. Η μάχη Obi-Wan vs Anakin ήταν πολύ δυνατή. Το ότι επέκτειναν το σύμπαν του Star Wars ισχύει και αυτό. Να μην ξεχνάμε ότι εκείνη την περίοδο κυκλοφόρησαν και οι παιχνιδάρες για pc...knight of the old republic. Βλέπω ότι με την disney τα πάντα γελοιοποιούνται και θέλει να περάσει τη δική της agenda όπως γίνεται και με τα avengers. 6
_Theo_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Εγώ ήδη περιμένω το KOTOR, μπας και δούμε κανένα Star Wars της προκοπής... 1
mike299 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εγώ ήδη περιμένω το KOTOR, μπας και δούμε κανένα Star Wars της προκοπής... Σε ποιο KOTOR αναφέρεσαι? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από mike299
_Theo_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, mike299 είπε Σε ποιο KOTOR αναφέρεσε? Κυκλοφορούν φήμες στο net ότι θα βγουν ταινίες Star Wars Knights Of The Old Republic (διαδραματίζονται 1000 χρόνια πριν το Episode 1: The Phantom Menace) . Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύουν αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αν βγουν θα είναι έπος, εκτός και αν καταφέρουν και τις σκατώσουν και αυτές!! 3 1
FCastor Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, mike299 είπε Σε ποιο KOTOR αναφέρεσε? Αναφέρεται στο κάτωθι νομίζω: https://www.google.com/amp/s/screenrant.com/star-wars-old-republic-movie-trilogy-benioff-weiss/amp/ https://geektyrant.com/news/lucasfilms-david-benioff-and-db-weiss-star-wars-project-is-rumored-to-be-set-during-the-old-republic Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από FCastor 2 1
7nisiotis Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Ενα πιο σκοτεινό SW θα ήθελα με πολύ Lore Jedi/Sith κλπ. Κάτι που μέχρι τώρα καμία ταινία νομίζω δεν έδειξε αρκετά. 2
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, _Theo_ είπε Κυκλοφορούν φήμες στο net ότι θα βγουν ταινίες Star Wars Knights Of The Old Republic (διαδραματίζονται 1000 χρόνια πριν το Episode 1: The Phantom Menace) . Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύουν αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αν βγουν θα είναι έπος, εκτός και αν καταφέρουν και τις σκατώσουν και αυτές!! το Old Republic δεν ειναι μερος του κανονα, αφου το EU εχει καταργηθει μετα την εξαγορα της LucasFilm. μονο το online game εχουν κρατησει, διοτι εχει ακομη κοσμο. μπορει να βγαλουν ταινια που να ειναι 1000 χρονια πριν το TPM, και να εχει στοιχεια απο το Old Republic, αλλα δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο, θα ειναι η νεα εκδοχη της Disney. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα