MAFAKA Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, KilliK είπε α ρε Lucas, οι τυποι ειναι τοσο ανικανοι να δημιουργησουν κατι καινουργιο και πετυχημενο στο συμπαν σου, που συνεχιζουν να αρμεγουν τις ιδεες σου 40 χρονια μετα. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε αυτό δεν είναι ικανοί να κάνουν, 2-3 συγγραφεις βιβλίων από το expanded universe και μερικούς γνωστούς fans να μαζεύανε για να γράψουνε σενάριο και να επιβλέψουν την υλοποίηση θα βλέπαμε παπαδες στην οθόνη και όχι τα εκτρώματα που μας σερβίρουν τώρα... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από MAFAKA 5
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mike299 είπε Βλέπεις, το λες και εσύ ο ίδιος. οι εισπράξεις έπεσαν από την 3 στην 11 θέση, ενώ και η εισπρακτική αποτυχία του Solo δεν έδωσε ενθαρρυντικά μηνύματα για την πορεία του IX Όταν λοιπόν οι executives έκατσαν να σχεδιάσουν το IX, δεν ενδιαφέρθηκαν για εσένα που σου άρεσαν τα 7,8 γιατί θα πας να δεις το ix ούτος ή αλλιώς. Τους ενδιαφέρουν άτομα σαν και εμένα που πήγαν 2 και 3 φορές στο TFA, μόνο μια φορά στο TLJ και δεν πάτησαν στο Solo. Agree to disagree. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο αφελείς. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
snake_plissken2112 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δεν ειναι αφελεις, απληστοι ειναι 11
eaglos Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάτος απλά. Αδιάφοροι χαρακτήρες, ασύνδετες σκηνες, χωρίς νόημα η ιστορίες. Φαντάσου να μην υπήρχε τόσο υλικό από βιβλία.... 5 επικά λεπτά με τον Vader στο τέλος του επ. 7, είναι ότι θυμάμαι από το 7 και το 8. Τα υπόλοιπα είναι πουρές με ατάλαντους ηθοποιούς και cgi. Ευτυχώς βγήκε το Rogue One και έσπασε κάπως η ανία. Μόνο torrent το συγκεκριμένο. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από eaglos 3 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, eaglos είπε 5 επικά λεπτά με τον Vader στο τέλος του επ. 7, είναι ότι θυμάμαι από το 7 και το 8. Δηλαδή ό,τι θυμάσαι από το Rogue One. 1
_Theo_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Η ζημιά έγινε με τα προηγούμενα που ήταν βλακείες. Τώρα λογικά προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Δύσκολο να το καταφέρουν αλλά για να δούμε. 2
eaglos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Δηλαδή ό,τι θυμάσαι από το Rogue One Da fuck.... Φαντάσου πόσο χάλια ήταν τελικά τα 7 και 8 που έχουν διαγραφεί από τη μνήμη μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε Δεν ειναι αφελεις, απληστοι ειναι Νομίζω όλοι συμφωνούμε πως ο νούμερο ένα στόχος της ταινίας είναι να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται, όπως ακριβώς ισχύει για όλες τις ταινίες που έχουν τέτοια μπάτζετ. Η συζήτηση είναι αν είναι αρκετά αφελείς ώστε να πιστεύουν ότι θα το πετύχουν αυτό, μαγειρεύοντας (και ουσιαστικά καταστρέφοντας) μια ταινία για ανθρώπους που (όπως βλέπουμε και εδώ μέσα) επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι δεν πρόκειται να πατήσουν το πόδι τους να δούνε αυτήν την ταινία και όχι για τους φανς που έκοψαν τα (λίγα/πολλά/whatever) εισιτήρια για τις πρώτες ταινίες. Αυτοί που θα πάνε "ούτως ή άλλως", παρεμπιπτόντως, περιλαμβάνουν όχι μόνο τους φανς, αλλά και πολλούς από τους haters, καθώς και ένα σεβαστό αριθμό ανθρώπων "τζέρτζελος γίνεται, πάμε κι εμείς να δούμε" (κατά τη γνώμη μου, όλοι αυτοί αποτελούν το 90% του κοινού που θα δει την ταινία). Αν στόχευαν πάντως σε αυτό το κοινό, θα έκαναν ακριβώς αυτό που πρότεινε ο MAFAKA πιο πάνω: θα μάζευαν τους συγγραφείς βιβλίων από το extended universe και μερικούς φανς να γράψουν το σενάριο. Δεν το κάνουν, επειδή δεν ενδιαφέρονται. Αφέλεια ή γνωρίζουν κάτι παραπάνω από εμάς; Εγώ ποντάρω στο δεύτερο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε Συμβολική η κολοτούμπα της Rey στο trailer, άραγε; Πάντως, too little, too late. Δεν φτιάχνεται από πουθενά η τριλογία. Δεν υπήρχε σχέδιο, δεν υπήρχε συνοχή. 6
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε "Oh my God, The Last Jedi really fucked shit up, didn't it?" Yep.
Diinekis21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε "Oh my God, The Last Jedi really fucked shit up, didn't it?" Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και δη το Force Awakens. Jar Jar Abrams σκηνοθεσία σε 2/3 μέρη της τριλογίας, σενάριο σε 2,κάτι και παραγωγή σε ολόκληρη. O Luke πχ. έχει σεταριστεί από αυτόν και δεν ήρθε το Last Jedi να fuck shit up, ήταν already fucked up big time. Πάντως κι εγώ θαρρώ ότι ίσως (γιατί τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει) το box office του Solo τους ταρακούνησε, τόσο τουλάχιστον ώστε να προσπαθήσουν έστω να ρίξουν λίγο fan service. Για κάτι ουσιαστικό δεν τους έχω ικανούς. Η ιστορία γράφει ότι θα τελειώσει η sequel τριλογία που τόσο ονειρευόμασταν και το αγαπημένο μας τρίο Han-Luke-Leia δε θα αλληλεπιδράσει δευτερόλεπτο σε αυτή. Έγω προσποιούμαι ότι είναι κάποιο κακό όνειρο και θα διορθωθεί το timeline κάποια στιγμή.. So fuck you Disney, όσον αφορά το Star Wars...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ολοι γκρινιαζουμε, αλλα θα παμε κανονικα να τα ακουμπησουμε για να το δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα