Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α εκανε κωλοτουμπα η Disney μετα τον "θριαμβο" του TLJ? 🙄

να τα ακουνε μερικοι εδω μεσα, που μας ριχνανε μπλοκο, οταν λεγαμε τις αληθειες.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Disney will release Star Wars: The Skywalker Saga as a 9-film, 27-disc 4K Ultra HD/Blu-ray box set on 3/31/2020.

Αρχές Μαρτίου η ψηφιακή του Uncle Sam εκεί γύρω μάλλον

In other news: Υπάρχει και σκηνή αντίγραφο της τελευταίας από το Avengers Endgame διαβάζω 

Thanos: "I am inevitable."

Tony Stark: "I am Iron Man."

/

Palpatine: "I am all the Sith."
Rey: "I am all the Jedi."

🍍

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οπως και το metacritic,γραφουν οτι 20του μηνα η ταινια κυκλοφορει επισημα.

Αρα υποθετω οτι τοτε θα δουμε τις πρωτες βαθμολογιες απο κοινο.

Δε κρύβουν ποτέ βαθμολογίες ακόμα και αν δεν εχει παιχτεί ακόμα. Δες πχ το 1917 που βγαίνει αργότερα. Φαίνονται κανονικά βαθμολογίες κριτικών και θεατών...

Το 53/100 απο το metacritic δεν υπάρχει πουθενά στη ταινία. Πολύ ύποπτο.

Δημοσ.

Τελικά δεν μας είπατε , πανρεύονται στο τέλος ο μυτόγκας με την αμαζόνα του καλού , ή σκοτώνει ο ένας τον άλλο , και αγκαλιασμένοι , αφήνουν μαζί τον μάταιο τούτο κόσμο , κάτι σαν την Νεράιδα και το παλλικάρι  ένα πράμα. Κρίμα που η ταινία πάντως δεν έφτασε το επίπεδο ενός Μπέργκμαν ή ενός Κοντάρ στην ανάλυση των χαρακτήρων ,αλλά δε βαριέσαι ,έχουμε ακόμη δρόμο.

Όταν έγραψα ότι ο Ford έβλεπε που πάει το πράγμα , και έβαλε τον μυτόγκα να τον καθαρίσει ,για να γλυτώσει από το μαρτύριο , πολλοί με είπαν υπερβολικό κλπ κλπ. 

Πάντως, δεν πιστεύω να περιμένατε να δείτε κάτι  καλύτερο από τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα και εγω χτες την ταινια. Ητανε ευχαριστη αλλα καποιες σκηνες ητανε τραβηγμενεςσε θεμα force ενω καποιες καινουριες ιδεες ητανε πολυ ωραιες . Στα συν η συνεχομενη δραση και τα εφε και ,αλλα ενιωθες οτι κατι ελειπε. Βιαστικο επισης το τελευταιο μερος σαν να ηθελαν να τελειωνουν γρηγορα. Η ταινια με τοσο υλικο που ειχε θα μπορουσε να ητανε και 3μιση ωρες . Φταιει η κακη διαχειριση σεναριου στην ολη τριλογια και στο οτι στο last jedi ουσιαστικα δεν εγινε κατι για την εξελιξη του σεναριου. Ας βαλουν μυαλο για τα επομενα.

Παντως αν οσα εγιναν στο rise of skywalker  ητανε στο 8ο και στο 9ο επεισοδιο και σωνανε την παρτιδα με snoke και luke γτ πραγματικα η ταινια ειναι 2μιση ωρες και γινονται πολλα περισσοτερα απο οτι στο 7 και το 8 μαζι, θα ητανε πολυ καλυτερη η τριλογια . Τεσπα, αξιζει να την δειτε, δεν ειναι για τοσο κραξιμο οσο ακουγεται στο ιντερνετ αλλα σιγουρα δεν ειναι για τρελο ενθουσιασμο. Ο Αμπραμς προσπαθησε να σωσει αυτα που δεν σωνονται απο το last jedi...

Επεξ/σία από παυκο13
  • Like 1
Δημοσ.

πριν το γυρισουν σαν τριλογια δεν καθισαν οι σκηνοθετες και σεναριογραφοι με disney να κανουν ενα γενικο πλανο;

ειναι πολυ περιεργο αν δεν εγινε αλλα ετσι φανηκε

βαζει ο JJ καποια πραγματα στην 1η, ο αλλος στην 2η δεν αφηνει τπτ ορθιο :P και φτανουμε στην 3η δεν εχουμε ουσιαστικα "κακο" και

Spoiler

ο αλλος ανασταινει τον Παλπατιν 

σαν να ακυρωνει και την οριτζιναλ τριλογια 

μεγαλο μυστηριο στην 1η ποιοι ειναι οι γονεις της Ρει, στο 2ο "οι γονεις σου ειναι ενα τπτ"

και στο 3ο "α δεν σουπα ψεμματα εισαι η εγγονη του Παλπατιν " :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόοον, έχοντας δει πλέον την ταινία (και έχοντας δει πριν την δω και τα leaks ευτυχώς ή δυστυχώς)...

1. Η ταινία στο σύνολό της είναι η απάντηση "ναι" αν η ερώτηση ήταν "πόση νοσταλγία και fan service θα θέλατε".

2. Υπάρχει λίγη κωμωδία. Ναι μεν υπάρχει χιούμορ και banter, αλλά όχι σε στυλ Marvel κατ' εμέ και όχι στην ποσότητα και συχνότητα που υπήρχε στο TLJ.

3. Σε μεγάλο βαθμό θεωρώ ότι η τελική μορφή της ταινίας (υπάρχουν φήμες για reshoots και screenings και λοιπά) είναι σε σημαντικό βαθμό damage control και course  correction. Σε σημεία είναι λες και είχαν λίστα με το τι έκανε τους fans και τους "fans" να φωνάζουν για την προηγούμενη και πως θα μπορούσαν να τους εξευμενίσουν, έστω εν μέρει. Παράδειγμα;

Spoiler

Ο ρόλος της Rose είναι απειροελάχιστος και η σχέση της με τον Finn είναι φιλική μεν, αλλά ως εκεί. Ίιισως με λίγο crush/unrequited love;

Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα ότι είναι λες και αγνοούν γεγονότα και θέματα από το TLJ σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, π.χ.:

Spoiler

Στο τέλος του TLJ οι καλοί ξεφεύγουν και η αυτοθυσία του Luke φαίνεται να έχει εμπνεύσει ξανά το Γαλαξία. Παρ' όλα αυτά και ενώ έχει περάσει κάποιο σημαντικό χρονικό διάστημα από το τέλος του TLJ μέχρι την αρχή του TRoS, μας γίνεται σαφές ότι παρά το μήνυμα που εξέπεμψαν κατά τη διάρκεια της μάχης στον πλανήτη Krait (και τη θυσία του Luke) δεν έχει έρθει καμία βοήθεια ή ενίσχυση.

4. Το pacing και η ταχύτητα είναι... αν το TLJ κινούταν με την ταχύτητα χελώνας, το TRoS κινείται με την ταχύτητα σπινταρισμένης ανθρωπομορφικής Ferrari.

5. Έχοντας δει και τις τρεις ταινίες πλέον πολύ πολύ πολύ δύσκολα θα πειστώ ότι ο Palpatine ήταν στο overall plotline εξαρχής. Βασικά, έχοντας δει και τις τρεις ταινίες πλέον, μου φαίνεται ακόμα περισσότερο από πριν ότι ή δεν υπήρχε overall plotline, ή, και να υπήρχε, δεν ακολουθήθηκε, ειδικά με το όλο subversion και τις ανατροπές του TLJ. Ειδικότερα:

--- 5a. Μία πιθανότητα ότι ο Palpatine προέκυψε μετά το TLJ και λόγω όλων των ανατροπών και των κομμένων νημάτων της ταινίας ως fan service/course correction/damage control/lack of adequately threatening villain/whatever.

--- 5b. Μία άλλη πιθανότητα ότι ο JJ τον είχε μεν υπόψη του αλλά σε περίπτωση που ήταν ο βασικός υπεύθυνος και για τις τρεις ταινίες ώστε να τον παρουσίαζε π.χ. σαν ανατροπή κατά την δεύτερη ταινία.

Γενικά μιλώντας, μου φαίνεται λες και υπήρχε υλικό για 4 - 5 ώρες ταινία όσον αφορά το TRoS (τουλάχιστον στο μυαλό του JJ και ειδικά από τη στιγμή που ξεκίνησε ένα είδος course correction μετά τη διχαστική δεύτερη ταινία) αλλά έπρεπε να συμπυκνωθεί σε 2 - 2,5 ώρες καθώς επρόκειτο για τριλογία και όχι για τετραλογία.

Βασικά αν έβγαζες το Canto Bight από τη δεύτερη ταινία και είχες ένα overall plot/roadmap, θα μπορούσες:

- Ή να αφήσεις την πρώτη ως έχει και το TLJ να ξεκινάει κάποιο χρόνο μετά και να περιλαμβάνει στοιχεία από το TRoS καλύτερα ανεπτυγμένα (οπωσδήποτε την αποκάλυψη του Emperor αν όντως τον είχες σχεδιασμένο από την αρχή). Και τα υπόλοιπα σε μια better paced τρίτη ταινία που επίσης διαδραματίζεται μετά από timeskip.

- Ή να ένωνες πρώτη και δεύτερη σε μία ταινία (αφού έτσι και αλλιώς το TLJ ξεκινά κατευθείαν από εκεί που τελειώνει το TFA) και το TRoS να την έκανες δύο ταινίες (VIII και IX).

Το τέλος της δεύτερης με το παιδί με τη σκούπα θα έπρεπε να κλείνει ή την πρώτη ταινία ή την τριλογία ολόκληρη κατ' εμέ. Κλείνοντας έτσι τη μεσαία ταινία και δεδομένου του διαφορετικού ύφους του TLJ και του TRoS, το επεισόδιο IX μοιάζει κάπως ήμισυνδεδεμένο/ασύνδετο με την προηγούμενή του (κάτι σαν τις ταινίες της Marvel που έχουν self-contained story μεν η καθεμιά τους αλλά συνδέονται σε ένα βαθμό με τις υπόλοιπες για να πουν όλη αυτή την μεγάλη ιστορία που τελικά λένε, αλλά με διαφορετικό ύφος και χωρίς να είναι μέρος κάποιας τριλογίας ή εννιαλογίας όπως είναι το Star Wars). Σαν να λες ότι η πρώτη ταινία είναι το The Force Awakens Part 1, η δεύτερη ταινία είναι το The Force Awakens Part 2: The Last Jedi και η τρίτη ταινία είναι το The Rise of Skywalker, χωρίς τον υπέρτιτλο Star Wars που τις συνδέει όλες σε τριλογία.

6. Θα ομολογήσω ότι μου άρεσαν οι χαρακτήρες γενικά. Ο Finn, ο Poe, η Rey θυμίζουν τους εαυτούς τους από την πρώτη ταινία (λογικό βέβαια) και η αλληλεπίδραση μεταξύ τους μου άρεσε. Ο Finn δεν είναι το comic relief της δεύτερης ταινίας, ούτε ο Poe είναι ο πανικοβλημένος γκρινιάρης του TLJ. Και η Rey προσωπικά μου άρεσε.

Spoiler

Ναι, είναι OP στην ταινία, αυτό παραμένει ή και ενισχύεται. Αλλά τουλάχιστον μεταξύ του timeskip, της εκπαίδευσής της από την Leia (η οποία μέσω flashback φαίνεται να είχε ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της υπό τον Luke και μόνο τον τίτλο του Jedi δεν πήρε) και των αρχαίων Jedi κειμένων που είχε και μελετούσε, υπήρχε έστω μια εξήγηση πέραν του just because. Το Palpatine blood... OK, άντε και αυτό αλλά πραγματικά δεν μου άρεσε. Προτιμούσα το "you come from nowhere" προσωπικά.

Και μου άρεσε και ο Kylo.

Spoiler

Ο χαρακτήρας του ως Ben στο τέλος και οι χειρονομίες του μου θύμισαν λίγο Han Solo, τουλάχιστον ένα κάποιο cockiness. Αλλά ρε φίλε, έγινε redeemed. Τέλεια. Περιέργως δεν με χάλασε (μη σου πω ότι θα ήταν καλύτερο να είχε γίνει σε ένα υποθετικό plotline όπου ο Emperor θα αποκαλυπτόταν στη μέση προς το τέλος της δεύτερης ταινίας). Αλλά γιατί να πεθάνει; Το είδαμε με τον Darth Vader αυτό. Πάλι; Γιατί να μην κρατήσουμε αυτή τη Force dyad που είχε να εμφανιστεί αιώνες και χιλιετίες; Και ας μην τους ξαναδούμε τους χαρακτήρες. Sigh...

Βασικά θεωρώ ότι θα ήταν πιο ωραίο γενικά να φανεί η σχέση μεταξύ τους (friendship, camaraderie, rivalry, even potential romance, etc) και στις τρεις ταινίες και σε βάθος ετών, παρά να τους έχεις χωρισμένους στην δεύτερη ταινία.

7. Μερικές ακόμα σκέψεις:

Spoiler

- Η αναφορά στον Palpatine κυριολεκτικά στις πρώτες καναδυό προτάσεις του opening crawl μου φάνηκε εντελώς hamfisted. Ο ίδιος ο Palpatine πάντως μου άρεσε. Πριν ξανααποκτήσει τη δύναμή του και θεραπευτεί πλήρως and then some το όλο concept του ότι είναι τόσο broken το σώμα του (λευκά μάτια, διαλυμένα χέρια, πόδια που δεν λειτουργούν ή δεν υπάρχουν) ώστε απλά να τον μετακινεί ένα μηχανικό "χέρι" (mechanical arm, σαν γερανός) προσωπικά μου άρεσε.

- Κάποια στιγμή ο Luke (ως Force ghost) λέει στη Rey ότι θα έπρεπε να φέρεται στο σύμβολο των Jedi (το lightsaber) με σεβασμό. Ή κάπως έτσι. Τώρα αυτό δείχνει μεταστροφή του Luke και αποδοχή του ρόλου και της ιδιότητάς του και του καλού που αντιπροσωπεύουν οι Jedi ενώ πριν ήταν ένας πικρόχολος ερημίτης; Ή είναι μπηχτή στον Rian για το τραγελαφικό πέταγμα του lightsaber πάνω από τον ώμο του στην αρχή του TLJ;

- Όταν πρόκειται να πάνε να αντιμετωπίσουν τον τεράστιο στόλο από Star Destroyers κάποιος (ο χαρακτήρας του Dominic Monaghan) ρωτάει γιατί να μην χρησιμοποιήσουν το Holdo Maneuver. Η απάντηση (από τον Poe νομίζω) είναι ότι αυτό ήταν μια κίνηση "μία στο εκατομμύριο". Σίγουρα μπήκε στην ταινία (άσχετα αν είναι εξήγηση της προκοπής ή όχι) λόγω του χαμού που έγινε σχετικά με το γιατί δεν το χρησιμοποιούν πιο συχνά.

- Ο όλος αποχαιρετισμός στη Leia (και εμμέσως στην Carrie Fisher) ήταν αρκετά συγκινητικός και γλυκός για μένα. Ωστόσο, από καθαρά κινηματογραφικής πλευράς, θα μπορούσε να ήταν η Leia αυτή που θυσιάστηκε στον Krait κερδίζοντας χρόνο για τους καλούς ώστε να μην χρειαστεί στο TRoS ούτε CGI ούτε body doubles ούτε διάλογοι κομμενοραμμένοι σε ηχογραφημένα λόγια που είχαν διαθέσιμα από το TLJ και που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί. Και θα ήταν ένα τέλειο κίνητρο να κινητοποιηθεί ο Luke -ο οποίος ήδη σε εκείνο το σημείο το είχε ξανασκεφτεί- και να ανυψώσει το X-Wing του από το νερό και να είναι αυτός που θα συνέχιζε την εκπαίδευση της Rey στο TRoS. Κάτι μου λέει ότι θα χρειαζόταν λιγότερο μπελά και reshoots από αυτό που έγινε εντέλει.

- Ο Finn είναι Force sensitive.

- Όταν ο Kylo μπαίνει στο "κάστρο" του Palpatine στην αρχή της ταινίας ακούγεται η φωνή του Emperor να του μιλάει, αλλά και άλλες (νομίζω Snoke και Dooku τουλάχιστον). Ομοίως στο τέλος στην Rey μιλάνε όλοι οι Jedi (Luke, Obi-Wan Kenobi, Mace Windu, Yoda, Qui-Gon Jinn, Ahsoka Tano, νομίζω Kanan Jarrus και ίσως και άλλοι). Nice touch για εμένα. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η τελευταία τους ελπίδα.

- Ο Emperor πρέπει να βάλει off switch στο Force lightning του.

Εν κατακλείδι, παρά κάποια σημεία και λόγω κάποιων άλλων σημείων, εμένα μου άρεσε και μπορώ να πω περισσότερο από το TLJ (βέβαια και το TFA μου άρεσε και θα έλεγα περισσότερο και από τα τρία, οπότε λογικό είναι να μου αρέσει και αυτό, καθώς σε ύφος και characterization μοιάζει με την πρώτη ταινία και όχι με τη δεύτερη). Βέβαια, αν και το έχω να υπεραναλύω γενικά, τουλάχιστον στις ταινίες προσπαθώ να το κλείσω αυτό και να τις ευχαριστηθώ. Οπότε και αυτό παίζει το ρόλο του. Θα ήθελα κάποια ή πολλά πράγματα διαφορετικά σε όλη την τριλογία, but this is what we have. I plan to enjoy it at the very least.

;)

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 3
Δημοσ.

Κλασικα γελαω με τις «ψαγμενες» γνωμες εδω μεσα. Ειδα την ταινια χθες και πορωθηκα με ολα! Απαιχτη και σουπερ για τους star wars fans! Εκλεισε ιδανικα, με tribute σε παλιους και νεους. Βασικα δεν ηθελα να τελειωσει. Απορω με πολλους εδω μεσα...

• Like 3
  • Confused 5
  • Sad 5
  • Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Κλασικα γελαω με τις «ψαγμενες» γνωμες εδω μεσα. Ειδα την ταινια χθες και πορωθηκα με ολα! Απαιχτη και σουπερ για τους star wars fans! Εκλεισε ιδανικα, με tribute σε παλιους και νεους. Βασικα δεν ηθελα να τελειωσει. Απορω με πολλους εδω μεσα...

spacer.png

• Like 16
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, evkar είπε

Τελικά δεν μας είπατε , πανρεύονται στο τέλος ο μυτόγκας με την αμαζόνα του καλού , ή σκοτώνει ο ένας τον άλλο , και αγκαλιασμένοι , αφήνουν μαζί τον μάταιο τούτο κόσμο , κάτι σαν την Νεράιδα και το παλλικάρι  ένα πράμα. Κρίμα που η ταινία πάντως δεν έφτασε το επίπεδο ενός Μπέργκμαν ή ενός Κοντάρ στην ανάλυση των χαρακτήρων ,αλλά δε βαριέσαι ,έχουμε ακόμη δρόμο.

Όταν έγραψα ότι ο Ford έβλεπε που πάει το πράγμα , και έβαλε τον μυτόγκα να τον καθαρίσει ,για να γλυτώσει από το μαρτύριο , πολλοί με είπαν υπερβολικό κλπ κλπ. 

Πάντως, δεν πιστεύω να περιμένατε να δείτε κάτι  καλύτερο από τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη.

Ακόμα χειρότερα. 

Η τύπισα είναι Palpatine στην πραγματικότητα και γίνεται αχταρμάς στο τέλος, που μαγικά την ονομάζουν Skywalker. 

Αυτό που αναρωτιέμαι, πόσο άθλια ήταν η προηγούμενη ντουζίνα ending που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν αυτό. 🤔

Δημοσ.

Επιτέλους μπορώ να "ξαναπερπατήσω" σε αυτό το topic!

Η ταινία μου άρεσε (έχει τα θεματάκια της βέβαια). Σαν σύνολο sequel τριλογίας (που ονειρευόμουν από παιδί) καθόλου όμως και ήταν μεγάλη ευκαιρία.

Μερικές σκέψεις.

Το έχει παραχέσει ο Jar Jar Abrams και η Disney με τις δυνάμεις των Force users και τα όπλα που κυκλοφορούν.

Spoiler

Έχουμε:

Σταματάμε blast shots με τη δύναμη, κατέχουμε δυνάμεις γιατί.. έτσι, force projection, μεταφορά ύλης μέσω δύναμης, force lighting σε ολόκληρο στόλο, healing & revive!!

Θυμάστε το Death Star; Τώρα έχουμε μεγαλύτερο (Force Awakens) και τώρα έχουμε Death Star cannon σε κάθε Star Destroyer.

Χάθηκε το "θα χρειαζόντουσαν 1000 πλοία για να καταστρέψουν ένα πλανήτη"

Απλά αναλώνονται στο να δείξουν κάτι πιο "μεγάλο" και όχι κάτι πιο "βαθύ".

Αυτό λέει πολλά για το πως αντιλαμβάνονται το κοινό τους...

Το course correction είναι έκδηλο σε πράγματα που σήκωσαν αντιδράσεις.

Spoiler

πχ. Luke/Rose.

Χέστηκαν βέβαια που ο ίδιος σκηνοθέτης (που είναι και παραγωγός για όλη τη τριλογία) σέταρε τον Luke στο ανεκδιήγητο Force Awakens.

Η ταινία δεν απορρίπτει τη Social Justice αντζέντα, απλά είναι πιο ήπια ως προς αυτή.

Ωραίο pace, δυνατό όπως αρμόζει σε κλείσιμο τριλογίας. Μου θύμισε Revenge of the Sith που δε σε άφηνε να χαλαρώσεις στιγμή.

To fan service καλό είναι να υπάρχει, όμως συνήθως το κάνουν με ανούσιο & φθηνό τρόπο.

Spoiler

πχ. Όσο χάρηκα που έδειξαν τον Wedge, άλλο τόσο εξοργίστηκα που ήταν για 2 sec (χωρίς ουσία)  απλά και μόνο για να πουλήσει πιο πολύ τη "σύνδεση" με τα παλιά και να πει ο fan αα να ο Wedge και να χαρεί.

Όχι ότι ο Lando, που παίζει παραπάνω, κάνει τίποτα ουσιαστικό.

Επίσης συνεχίζουμε να μη βάζουμε τους παλιούς να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους....

Spoiler

O Finn μας βγήκε Force Sensitive!! Αν και υπήρχαν (;) κανά 2 ενδείξεις από το Force Awakens.

Βέβαια μπορεί απλά να θέλει να δικαιολογήσει (εκ των υστέρων) το ότι στάθηκε 20sec (και όχι 20ms) απέναντι στον Kylo.

Spoiler

Ο Palpatine είχε γιο ή κόρη και προέκυψε η Rey;

Ο γιος ή η κόρη δεν ήταν force user;

Oh fuck έρχονται ιστορίες και γι'αυτά.

Spoiler

Λυπήθηκα που πεθαίνει ο Ben

Το ήθελα ένα ReyLo, όχι απαραίτητα ρομαντικής φύσης.

Τελικά είναι Skywalker ή Palpatine Saga η εννιαλογία; :P

Τέλoς πάντων.

Είναι η μοναδική ταινία της sequel τριλογίας που μου άρεσε.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι καινούριες ταινίες τελικά με κάνουν να νοσταλγώ τον Τζ. Λούκας σαν σκηνοθέτη.

Τελικά το μόνο θετικό που κατάφερε η Ντίζνεϊ με αυτό τον συρμό μετριων έως κακών ταινιών που έβγαλε (μαζί με τις εκτός τριλογίας ταινίες) ήταν να με κάνουν να συνειδητοποιήσω οριστικά πως το Star Wars τελείωσε για τα καλά το 1983, και πλέον ο μόνος λόγος που σέρνω τα ανίψια μου να δουν όλες τις υπόλοιπες αηδίες είναι για να ικανοποιήσω μια νοσταλγία ξεκάθαρα δική μου. 

Φωτεινή εξαίρεση η σειρά Clone Wars, που είχε περισσότερη ουσία σαν ιστορία και μυθοπλασία από όλες τις ταινίες που έχουν βγεί εκτός των 3 πρώτων. Μπράβο στον δημιουργό τους Ντέηβ Φιλόνι. Γιούχα στον Άμπραμς και τον Ρίαν Τζόνσον με το δήθεν αποδομητικό του στυλ, που τελικά κατάφερε να αποδομήσει μια ολόκληρη μυθολογία στο απόλυτο τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Οι haters θα ειστε παντα haters δεν θα αλλαξει αυτο.

δεν καταλαβα για ορισμενους γιατι φορανε τον μανδυα του φαν ομως.

δεν

τους αρεσει τπτ απο καμια ταινια, αλλα το παιζουν φαν ενος franchise που κραζουν...

whatever

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...