Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Snoob είπε

Φτιάξτε έναν κακό της προκοπής που να μη μυξοκλαίει και να μη σκοτώνεται στη μισή ώρα, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Το έχει το Fallen Order και δεν μπορούν σε τρεις ταινίες να το διορθώσουν;

το εχουμε ξαναπει, αλλά πολυ καλύτερος κακός απότι εχει δώσει ως τωρα η Disney σε 4 ταινίες. :P 

3 λεπτά πριν, Apoll είπε

Δεν έχει στην Ελλάδα προ-αγορά εισητηρίων; Ώστε να αγοράσετε εισητήρια για το Bad Boys 3 που βγαίνει σε μερικές εβδομάδες;

Ζω Αγγλια και ερχομαι Ελλαδα για γιορτες μεθαυριο οποτε πραγματικα δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες που δεν εχω δει ηδη. Και δεν ειναι κ ταινια για το 2019. Εκτος αν λεμε για Frozen 2 αλλά εκει να με πληρώνεις δε παω!

Ασε που αν ειναι να δεις τετοια ταινια, τη βλεπεις σινεμα, εστω κ για τα εφε. 

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Apoll said:

Δεν έχει στην Ελλάδα προ-αγορά εισητηρίων; Ώστε να αγοράσετε εισητήρια για το Bad Boys 3 που βγαίνει σε μερικές εβδομάδες;

Δεν είναι εντός 2019 που έγραψε ότι πρέπει να φύγουν τα tickets...

8 minutes ago, Snoob said:

Οι άνθρωποι που χτες λέγανε στην εταιρία με τα κινητά στην Ελευσίνα "πάτε στην πίσω πόρτα μήπως φύγουν από εκεί" προφανώς έχουν μεγαλύτερη τακτική αντίληψη και υπέρτερη στρατιωτική σκέψη από ό,τι ο Ίμο Ρεν που χτυπιέται σαν κακομαθημένο και μυξοκλαίει.

LFOFLr.gif

• Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, ThReSh said:

https://www.rottentomatoes.com/m/star_wars_the_rise_of_skywalker (54%)

Ρε σεις, αν το Last Jedi (91%) και το Solo (70%) έχουν καλύτερη βαθμολόγια, πόσο χάλι είναι το Rise of the Skywalker? :o

Προσωπικά, βρίσκω ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι οι ίδιοι που έβαλαν 91% στο TLJ, βάζουν 54% στο RoS. Σήμερα το βράδυ θα δω την ταινία αλλά με τα λίγα που έχω διαβάσει (και δεν έχω διαβάσει πολλά πράγματα από leaks tbh), αν στο TLJ που ήταν ταινία του 4/10, οι κριτές έβαλαν 91%, τότε το 54% ίσως να αντικατοπτρίζει άνετα μία ταινία του 6-7/10. Ίσως και όχι βέβαια, μπορεί να είναι για να κόψουμε φλέβα, θα δούμε.

Btw, το Solo ήταν ξερό fan service, αλλά μια φορά από το TLJ ευκολότερα βλεπόταν.

• Like 1
Δημοσ.

Mετα τα rumors που βγηκαν αληθινα το hype ειχε πεσει τελειως στα πατωματα. Αλλα διαβαζοντας πλεον και reviews απο ατομα που εχουμε τα ιδια γουστα θα ειναι η πρωτη ταινια star wars που δεν θα δω στο cinema .Καλο που συνεβει αυτο να τελειωνω με οτιδηποτε βγαζει η disney πλεον . 

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς να την έχω δεί αλλά με βάση τα σχόλια και το γεγονός ότι το Force Awakens ηταν μακρά η χειρότερη ταινία στο Franchise και είχε "φανταστικές" κριτικές, νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά...πολύ απλά...απλώς ξεχάσαν να ταισουν τις κριτικούς....no money...no good critic .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά μιας και είμαι παιδί των 90s εκτίμησα τόσο τα 123 όσο και τα 456.. Τα 123 τα είχα δει στο σινεμά ενώ τα 456 πιο μεγάλος στην TV/ψηφιακή μορφή κλπ. Η νέα τριλογία δεν χρειαζόταν να βγει. Απλά έπρεπε να τραβήξουν πίσω κόσμο που είχε ξεχάσει το SW για περισσότερα κέρδη. Ποιος περίμενε ότι θα βλέπαμε συνέχεια; Καλοκαίρι 2015 είχα δει όλες τις ταινίες μέσα σε μια βδομάδα και εξεπλάγην όταν είδα ανακοίνωση για το 7. Οι χαρακτήρες στις νέες ταινίες ενώ φαινόταν ότι θα έχουν ένα καλό υπόβαθρο με τις συνέχειες να υπόσχονται ότι θα έχουν λίγο μία νέα αίσθηση, χωρίς να αποκλίνουν απο τη βασική SW φόρμουλα όμως, ήταν αδιάφοροι για μένα, δεν πρόσφεραν κάτι καινούριο. Δεν με έπεισαν καθόλου. 

Μόνο το Rogue One άξιζε, και συγκριτικά με το TLJ το SOLO ήτανε watchable - αν και σε αυτό έλειπαν κάποια άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν την ταινία καλύτερη -

Από τις παλιές ταινίες ξεχωρίζω λίγο περισσότερο τα 1 2 3 γιατί μαρεσε το πολιτικό παιχνίδι του Palparine κ ειδικότερα το 3 που ήταν πιο "σκοτεινό" με τη σύγκρουση Obi Wan - Anakin. Ας έχουμε γεμίσει memes : p

Οπότε αντε να πέσει η αυλαία στο skywalkerΡέιΚο. 

Να πάρει τα ηνία κανένας της προκοπής στη Ντίσνεϊ ( πχ τύπου Φιλονι κ η ομάδα του Mandalorian )

Θα ήθελα να δω μια ταινία ή τριλογια σκοτεινή στις αρχές αρχές με την προϊστορία των Jedi / Sith. 

Το 9 αν επιβεβαιωθει το Ντίσνεϊ  τέλος όπως το έγραψε ένα παλικάρι από δω προ ημερών δε θα πάω να το δω. 8.5 ευρώ δε πετάω. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.

Ο Filoni ειναι ο τελευταίος των Μοικανών εκεί μέσα. Πραγματικα ειναι ο μονος που εχει απομείνει σε σχετικα υψηλή θέση που εχει πραγματικες γνώσεις γυρω απο το σύμπαν αλλά και σέβεται το fanbase και το expanded universe σε τρελο βαθμο. Οποτε του δωθηκε πραγματικη ελευθερία, έλαμψε ακομα κ με την Disney. Οποτε τον αναγκαζουν να κανει Mandalorian barbies (ναι εσενα λεω Sabine!), εκει κλαίγαμε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν βγει βίντεο από βασικές σκηνές του τέλους

Rey vs Palpatine (που μου φέρνει σε The Force Unleashed Light Side Ending:P ) και Reylo resurrection/kiss/death (που μου φέρνει -λιγότερο- σε The Force Unleashed II Light Side Ending. Αν έχετε παίξει TFU1 και 2, μπορείτε να δείτε πόσο παρόμοια είναι σε κάποια πράγματα ή μόνο εμένα μου φαίνεται;

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Για την τελευταία σκηνη

Spoiler

Εκεί που τρώει force lighting η Rey από τον palpatine , ο τρόπος που το δείχνουν είναι ότι πιο γελοίο έχω δει σε ταινία/ σειρά Star Wars (ναι ξεπερνάει και τα λιβάδια στο attack of the clones με τον anakin και την Padme ) Να ναι καλά τα leaks που μου  γλύτωσαν 2,5 ώρες από αυτήν την αθλιότητα .

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Για την τελευταία σκηνη

Απόκρυψη περιεχομένων

Εκεί που τρώει force lighting η Rey από τον palpatine , ο τρόπος που το δείχνουν είναι ότι πιο γελοίο έχω δει σε ταινία/ σειρά Star Wars (ναι ξεπερνάει και τα λιβάδια στο attack of the clones με τον anakin και την Padme ) Να ναι καλά τα leaks που μου  γλύτωσαν 2,5 ώρες από αυτήν την αθλιότητα .

"I am inevitable all the Sith!"
"And I... am Iron Man all the jedi!"

Επίσης αυτός ο Palpatine, διακόπτη δεν έχει για το Force Lightning, κάθεται και ρίχνει αβέρτα.:P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 3
Δημοσ.

Την είδα κ εγώ σήμερα το πρωί 10:30. Μου άρεσε, είδα Star wars -- κάτι που έλειπε από την προηγούμενη ταινια. Σαφώς και υπήρχαν σκηνές που ήταν τραβηγμένες αλλά μπροστά σε κάτι αλλά αισχη που έχουμε δει δεν μπορώ να πω ότι με πείραξαν. Ίσως πάω να την ξαναδώ. Δεν ξέρω γιατί την κράζουν, αλλά και πάλι τα ίδια άτομα αποθέωσαν το TLJ, οπότε μην τους περνάτε στα σοβαρά. Αν σας αρέσει το SW να πάτε να τη δείτε, έχει αρκετό fan service.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...