Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω ειδα τα 2 σκουπιδια στο σινεμα αλλα τελος δεν ξαναδινω λεφτα για να δω παλι μια βλακεια οπως αναμενοταν δηλαδη.

Και φετος εχω δει ενα σωρο φολες στον κινηματογραφο,the irishman,terminator και rambo αλλα στο star wars ουτε δεκαρα.

Ευελπιστω να πατωσει ασχημα αλλα δεν το βλεπω καθως θα παει κοσμος να την δει δυστηχως.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Και ξεκινάει ο χορός.

https://www.metacritic.com/movie/star-wars-episode-ix---the-rise-of-skywalker?ref=hp

53/100 για την ωρα στο metacritic. Παταμε τωρα ενα ολικο internet block μεχρι να την δουμε, δε θελω spoilers. θελω να με απογοητευσει η Disney ακριβώς οπως αποφάσισε εκείνη. Αν και θα ειναι αθλος να τα κανει χειροτερα αποτι στο Last Jedi :P 

Δημοσ.

Καλά δε πέφτουμε και από τα σύννεφα με αυτούς τους μισθοφόρους που κατέστρεψαν GoT και τώρα ασέλγησαν και στο πτώμα του Star Wars...

Να τους χαρεί το Netflix τόσα εκατομμύρια που τους έδωσε!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Και ξεκινάει ο χορός.

https://www.metacritic.com/movie/star-wars-episode-ix---the-rise-of-skywalker?ref=hp

53/100 για την ωρα στο metacritic. Παταμε τωρα ενα ολικο internet block μεχρι να την δουμε, δε θελω spoilers. θελω να με απογοητευσει η Disney ακριβώς οπως αποφάσισε εκείνη. Αν και θα ειναι αθλος να τα κανει χειροτερα αποτι στο Last Jedi :P 

Γιατί στηρίζεις με τα λεφτά σου αυτές τις επιλογές; Όσο το κάνεις τόσο πιο άθλιες ταινίες θα σου πασάρουν. Απέχεις, δεν τους δίνεις φράγκο για ένα προϊόν που δεν αξίζει και τέλος. 

Δες τι γίνεται με την Gillette, και πόσα λεφτά χάνουν παγκόσμια φέτος (8δις μεχρι Αύγουστο, 15δις μέχρι τέλος του έτους) μετά τα μισανδρικά trailer στις αρχές του έτους. Το ίδιο θα πρέπει να γίνει και εδώ με το Star Wars. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, Skywalker333 said:

Και ξεκινάει ο χορός.

https://www.rottentomatoes.com/m/star_wars_the_rise_of_skywalker (54%)

Ρε σεις, αν το Last Jedi (91%) και το Solo (70%) έχουν καλύτερη βαθμολόγια, πόσο χάλι είναι το Rise of the Skywalker? :o

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Apoll είπε

Γιατί στηρίζεις με τα λεφτά σου αυτές τις επιλογές; Όσο το κάνεις τόσο πιο άθλιες ταινίες θα σου πασάρουν. Απέχεις, δεν τους δίνεις φράγκο για ένα προϊόν που δεν αξίζει και τέλος. 

Δες τι γίνεται με την Gillette, και πόσα λεφτά χάνουν παγκόσμια φέτος (8δις μεχρι Αύγουστο, 15δις μέχρι τέλος του έτους) μετά τα μισανδρικά trailer στις αρχές του έτους. Το ίδιο θα πρέπει να γίνει και εδώ με το Star Wars. 

free tickets :)

μετα το Last Jedi δε υπηρχε περιπτωση να δωσω χρηματα στα τυφλα. Αλλά έχουμε μαζεμένα μεσα απο ενα bonus προγραμμα στη δουλεια ορισμένα free tickets για ενα σινεμα που πρεπει να χρησιμοποιησουμε εντος του 2019. Οπότε καθεται μια χαρα.

Από εκει και περα, για να εχω άποψη για μια ταινια, πρεπει να την δω. Δεν θα την κράξω ή εκθειασω γιατι μου άρεσε ή δε μου αρεσε η προηγούμενη. ;)

Τωρα τα reviews μπορει να μας βγουν και για καλο. Αν ειχε διθυραμβους το Last Jedi που μου προκάλεσε gag effect και εφτυνα γαλαζοπρασινο υγρο, το οτι πεφτει ξυλο εδω, μπορει να βγει κ για καλο, ποτε δε ξερεις, σε τελειως αναποδο συμπαν ζουμε καποιες φορες :P 

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Skywalker333 said:

Τωρα τα reviews μπορει να μας βγουν και για καλο. Αν ειχε διθυραμβους το Last Jedi που μου προκάλεσε gag effect και εφτυνα γαλαζοπρασινο υγρο, το οτι πεφτει ξυλο εδω, μπορει να βγει κ για καλο, ποτε δε ξερεις, σε τελειως αναποδο συμπαν ζουμε καποιες φορες

Πιο πιθανό είναι να κερδίσω το τζοκερ αύριο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Πιο πιθανό είναι να κερδίσω το τζοκερ αύριο...

Ανετα!

Μου ηρθε φλασια προχθες και γελουσα με ενα αρχαίο σλογκαν της Greenpeace, το οποιο το παραφρασα.

O Γαιδαρος πετάει, η γη ειναι επίπεδη, τα πυρηνικά είναι ακίνδυνα και το Last Jedi ειναι καλή SW ταινία :P 

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν έγραψα τις εντυπώσεις μου για το Fallen Order (το οποίο, παρενθετικά, παρά τις αδυναμίες του, είναι κλάσεις ανώτερο από τις ταινίες 7 & 8, κι από ό,τι διαβάζω η 9 δεν κάνει τίποτε που θα αλλάξει την κατάσταση) κατέληξα στο ότι, αν δεν είχαν περιοριστεί στο action κομμάτι και είχαν εμβαθύνει στο RPG σκέλος, θα μιλάγαμε για ένα σπουδαίο παιχνίδι, αντί για μια συμπαθητική προσπάθεια αλλά, τελικά, μια χαμένη ευκαιρία.

Εκεί, νομίζω, καταλήγω και με την τελευταία τριλογία: μια χαμένη ευκαιρία και ένα βουνό από ανεξήγητα λάθη.

Σε κάθε εργαστήρι δημιουργικής γραφής απανταχού του πλανήτη, μαθαίνουν στους σπουδαστές πως η αξία του ανταγωνιστή προδιορίζει την αξία του πρωταγωνιστή. Ο Λουκ είναι ήρωας και ο Χαν μάγκας γιατί απέναντί τους έχουν ένα πορωμένο cyborg, έναν αδίστακτο σκοτεινό ιππότη που σαρώνει τα πάντα και τρέχεις να γλιτώσεις από αυτόν: δεν τον νικάς στην πρώτη ξιφομαχία, σου κόβει το χέρι επειδή τόλμησες να σταθείς απέναντί του, κι ας είσαι ο γιος του.

Η Ρέι, επειδή είναι γυναίκα και δεν γίνεται να βάλουμε μια γυναίκα να χάσει από έναν άντρα (αλλά δεν έχουμε πρόβλημα να πλασάρουμε τη διαχρονική βλακεία πως μια καλή γυναίκα θα φέρει τον αλητάμπουρα στον ίσιο δρόμο) νικάει το μυξιάρικο στην πρώτη τους αναμέτρηση.

Γενικά, όλους τους κακούς που δημιούργησαν στις 7 & 8 οι καλοί τους πήγαν κωλοφεράντζα, σερί. Τι ναύαρχοι (ο μόνος που του έκοβε λίγο σκοτώθηκε στο ανεκδιήγητο bomb run), τι διοικητές Stormtroopers, κωλοφεράντζα, ξύλο. Αυτοί δεν είναι κακοί, είναι ο Βέγγος Καρπαζοεισπράκτωρ στο Διάστημα.

Καλές ιδέες, υπήρχαν. Ο Stormtrooper που αηδιάζει με τη βία, ήταν μια θαυμάσια ιδέα, που την άφησαν να βολοδέρνει για να κάνουν πρωταγωνίστρια το ορφανό με την προφορά μυλαίδης (μάλλον στις φτωχογειτονιές που μεγάλωσε ζούσαν ξεπεσμένοι ευγενείς).

Η γυναίκα αρχηγός των Stormtrooper, επίσης καλή ιδέα, μέχρι που την πλάκωσαν στο ξύλο. Ο Σνόουκ, ο μηχανορράφος παντογνώστης που σκοτώνεται λες κι είναι νιούφης.

Και, πάνω από όλα, η Canto Bight. Μια ευκαιρία να δούμε πώς, διάολε, βρίσκει βάση η Αυτοκρατορία, το Πρώτο Τάγμα, οι "κακοί".

Μια ευκαιρία να εξηγήσουμε πώς κυριαρχούν, ποιοι τους στηρίζουν. Να δούμε το υπόβαθρο. Κι αντ' αυτού, ψάχναμε έναν σούπερ χάκερ στο καζίνο και βρήκαμε καλύτερο στη μπουζού που τελικά μας πρόδωσε αφού μας έκανε ένα (παντελώς παράλογο και αβάσιμο) μάθημα πως οι κακοί έμποροι όπλων πουλάνε παντού.

Ψέματα.

Πάνω από όλα, το χειρότερο, η μεγαλύτερη ηλιθιότητα, είναι οι γελοίοι κακοί. Πάει ο Ίμο Ρεν να πολιορκήσει τους νικημένους επαναστάτες, κι είναι τόσο χάπατο που δεν ξέρει να στείλει πέντε νοματαίους να περικυκλώσουν τη βάση των επαναστατών, μάλλον γιατί ποτέ και πουθενά δεν έχουν ξεγλιστρήσει οι καλοί ενώ ήταν φαινομενικά στριμωγμένοι.

Οι άνθρωποι που χτες λέγανε στην εταιρία με τα κινητά στην Ελευσίνα "πάτε στην πίσω πόρτα μήπως φύγουν από εκεί" προφανώς έχουν μεγαλύτερη τακτική αντίληψη και υπέρτερη στρατιωτική σκέψη από ό,τι ο Ίμο Ρεν που χτυπιέται σαν κακομαθημένο και μυξοκλαίει.

Μιλάμε για στοιχειώδη πράγματα. Και στο τέλος, τι; Back to the past μπας και σώσουμε ό,τι σώζεται.

Θα φάμε στη μάπα και τίποτε πρίκουελ, να δέσει το γλυκό. Σιγουράντζες, αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων. Πέντε καλές ιδέες είχαν και τις έθαψαν και χαίρονταν για τη "δυνατή" ναυαρχέσσα που δεν εξηγούσε σε κανέναν το φανταστρουμφικό της σχέδιο, προτιμώντας να ρισκάρει ανταρσία, γιατί... έτσι.

Φτιάξτε έναν κακό της προκοπής που να μη μυξοκλαίει και να μη σκοτώνεται στη μισή ώρα, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Το έχει το Fallen Order και δεν μπορούν σε τρεις ταινίες να το διορθώσουν;

• Like 11
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ThReSh είπε

https://www.rottentomatoes.com/m/star_wars_the_rise_of_skywalker (54%)

Ρε σεις, αν το Last Jedi (91%) και το Solo (70%) έχουν καλύτερη βαθμολόγια, πόσο χάλι είναι το Rise of the Skywalker? :o

Δεν ξέρω αλλά από όσους έχω ακούσει λένε για "άκοπο" fan service... τώρα κατά το πόσο καλό ή κακό είναι αυτό θα το διαπιστώσουμε βλέποντας την ταινία..

Θα την δω τις επόμενες μέρες έχοντας στο "καλάθι" τα εφέ + μουσική ..... για τα υπόλοιπα  🤔

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

free tickets :)

μετα το Last Jedi δε υπηρχε περιπτωση να δωσω χρηματα στα τυφλα. Αλλά έχουμε μαζεμένα μεσα απο ενα bonus προγραμμα στη δουλεια ορισμένα free tickets για ενα σινεμα που πρεπει να χρησιμοποιησουμε εντος του 2019. Οπότε καθεται μια χαρα.

Από εκει και περα, για να εχω άποψη για μια ταινια, πρεπει να την δω. Δεν θα την κράξω ή εκθειασω γιατι μου άρεσε ή δε μου αρεσε η προηγούμενη. ;)

Τωρα τα reviews μπορει να μας βγουν και για καλο. Αν ειχε διθυραμβους το Last Jedi που μου προκάλεσε gag effect και εφτυνα γαλαζοπρασινο υγρο, το οτι πεφτει ξυλο εδω, μπορει να βγει κ για καλο, ποτε δε ξερεις, σε τελειως αναποδο συμπαν ζουμε καποιες φορες :P 

Δεν έχει στην Ελλάδα προ-αγορά εισητηρίων; Ώστε να αγοράσετε εισητήρια για το Bad Boys 3 που βγαίνει σε μερικές εβδομάδες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...