Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα ποσο θεουληδες πια 😂

ακομη και το τηλεφωνο δημοπρασιας που δινουν ειναι το πραγματικο  τηλεφωνο εξυπηρετησης του Disney+ 🤣

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 μερες ακομα. Ακουγεται οτι θα δουμε και super mega spoiler

Spoiler

Ahsoka. Στο προτελευταιο τραιλερ μου φαινεται το αγαλμα του Nihilus. Μοιαζει και με τον Revan αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι super mega spoiler, ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι

Spoiler

η τελικη μαχη θα εχει ολους τους γνωστους χαρακτηρες απο ολες τις ταινιες/σειρες/κτλ να πολεμανε τους κακους, κατι σαν την τελικη μαχη του Endgame δηλαδη.

το χουμε πει απο εποχης TLJ, oτι μετα το φιασκο της ταινιας και την ζημια που εκανε στο brand,  η Disney θα πηγαινε full fan service/nostalgia για να ευχαριστησει τους φανς και κατα επεκταση τους shareholders της.

and here we are now.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, KilliK είπε

δεν ειναι super mega spoiler, ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

η τελικη μαχη θα εχει ολους τους γνωστους χαρακτηρες απο ολες τις ταινιες/σειρες/κτλ να πολεμανε τους κακους, κατι σαν την τελικη μαχη του Endgame δηλαδη.

το χουμε πει απο εποχης TLJ, oτι μετα το φιασκο της ταινιας και την ζημια που εκανε στο brand,  η Disney θα πηγαινε full fan service/nostalgia για να ευχαριστησει τους φανς και κατα επεκταση τους shareholders της.

and here we are now.

Δε διαβαζω leaks killik αν και τα περισσοτερα φαινονται απο μακρια, ειδικα αν εχεις δει τα animated πολλα πραγματα εχουν συνδεση που μαλλον θα τα δουμε. Παντως πιστευω θα ειναι καλη η ταινια, καλυτερη σιγουρα της τριλογιας και απ οτι φαινεται θα την συνοδευει το αποστευτο soundtrack των prequels.

Αυτο που εβαλα στο σποιλερ το προσεξες? 

Δημοσ.

ναι, στο σποιλερ σου αναφερομουν.

Spoiler

λογικα θα την δειξουν και αυτην μεσα στην τελικη μαχη. ισως εχουν και σκηνη με ολες τις γυναικες του property να κανουν εφοδο μαζι στους κακους, οπως στο Endgame. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@KilliK

Πολύ ψωμί στο Star Wars Leaks subreddit.

Τα περισσότερα leaks ήταν αληθινά.
Fuck. My. Life.

Comment που συνοψίζει τι σκεφτόμαστε:

Don’t forget she is a Palpatine. The frigging Skywalker saga ends with all of them dead and a Palpatine taking up the Skywalker name for herself. Was this the Palpatine Saga? WTF.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eφόσον πάει καλά (νομίζω θα πάει καλά, αν και αυτά που διάβασα στο spoiler προσωπικά δεν με ενθουσίασαν, όμως κλείνει ένας κύκλος που έγραψε ιστορία στο χώρο, άρα αυτό θα τονώσει το BO) αυτό που εύχομαι ολόθερμα (αν και δεν νομίζω να συμβεί) είναι να απαλλαγούμε μία και καλή από το αίσχος των prequel και να δούμε φρέσκο υλικό, νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα, όχι τι έκανε ο Πάλπατιν όταν ήταν μαθητής και ο Γιόντα όταν μάθαινε να μπουσουλάει.

Και καλύτερο casting, κάποια στιγμή.

• Moderators
Δημοσ.
37 minutes ago, ThReSh said:

Από τα καλύτερα 3.75 euro που έχω γλυτώσει...

Εγώ τα έδωσα πάντως. Δεν μπορώ να μην δω main SW ταινία, οπότε είναι ευκαιρία τώρα η μισή τιμή. Που στην τελική, πόσο χειρότερο να είναι από το TLJ; 

Που ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα έχω να διηγούμαι στα εγγόνια μου ότι "μία φορά είδα μια ταινία χειρότερη από το TLJ". 

Δημοσ.

Το Star Wars Saga είναι OT & Rogue One για μένα προσωπικά και τέλος... Τα prequels αν και διασκεδαστικές space fantasy ταινίες, σε πολλά σημεία ευτέλισαν το μύθο αλλά και συγκεκριμένους χαρακτήρες. Για τα sequels ουδέν σχόλιον, cash grab και agenda all the way... και μόνο από το ότι Han & Luke δεν πρόλαβαν να ανταλλάξουν μια ατάκα καταλαβαίνει κανείς τι σόι άτομα διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή το franchise (καμία σχέση με τον Lucas που και με τα όποια σφάλματα έκανε είχε καλές προθέσεις και σίγουρα αγαπούσε τους χαρακτήρες του).  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όταν είδα το παρακάτω βίντεο, η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι αυτά που έλεγε για το plot του Rise of Skywalker ήταν δυνατόν να είναι πραγματικά. Τουλάχιστον όχι όλα. Βλέποντας όμως τα leaks στο Reddit μετά την πρεμιέρα -leaks που από ό,τι φαίνεται είναι αληθινά και ακριβή- I stand corrected. Αυτά που αναφέρει το βίντεο φαίνεται να είναι πέρα για πέρα πραγματικά (ίσως με κάποιες μικροδιαφορές εδώ και εκεί, I will give you that). Οπότε νομίζω ότι θα αναστενάξω κάπως και θα πω... damn.

Παρ' όλα αυτά πάντως θα το δω αύριο στον κινηματογράφο γιατί παραμένει Star Wars. Τι να πω, δεν είμαι τόσο σκληροπυρηνικός fan, αν και τα leaks και spoilers για το τι γίνεται στο τελευταίο επεισόδιο του Star Wars Saga απογοήτευσαν σε ένα σημείο τουλάχιστον ακόμα και εμένα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

@KilliK

Απόκρυψη περιεχομένων

Πολύ ψωμί στο Star Wars Leaks subreddit.

Απόκρυψη περιεχομένων

Τα περισσότερα leaks ήταν αληθινά.
Fuck. My. Life.

Comment που συνοψίζει τι σκεφτόμαστε:

Απόκρυψη περιεχομένων

ναι, εχουν σχεδον επιβεβαιωθει ολα. η ταινια θα γινει η κωμωδια της χρονιας. :D

μενει να δουμε ποσο θα διχασει τους φανς και πως θα τα παει στο BO. αν και πιστευω θα εχει καλυτερη αποδοχη απο το TLJ, λογω νοσταλγιας.

ας οψεται που ειναι το τελευταιο μερος της τριλογιας, και εχω ηδη δει τα υπολοιπα σκουπιδια στο σινεμα, αλλιως θα περιμενα το δωρο του θειου.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, FCastor είπε

Όταν είδα το παρακάτω βίντεο, η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι αυτά που έλεγε για το plot του Rise of Skywalker ήταν δυνατόν να είναι πραγματικά. Τουλάχιστον όχι όλα. Βλέποντας όμως τα leaks στο Reddit μετά την πρεμιέρα -leaks που από ό,τι φαίνεται είναι αληθινά και ακριβή- I stand corrected. Αυτά που αναφέρει το βίντεο φαίνεται να είναι πέρα για πέρα πραγματικά (ίσως με κάποιες μικροδιαφορές εδώ και εκεί, I will give you that). Οπότε νομίζω ότι θα αναστενάξω κάπως και θα πω... damn.

Παρ' όλα αυτά πάντως θα το δω αύριο στον κινηματογράφο γιατί παραμένει Star Wars. Τι να πω, δεν είμαι τόσο σκληροπυρηνικός fan, αν και τα leaks και spoilers για το τι γίνεται στο τελευταίο επεισόδιο του Star Wars Saga απογοήτευσαν σε ένα σημείο τουλάχιστον ακόμα και εμένα...

Χειρότερο απ' ότι πίστευα μέχρι και εγώ.... 🙄

"Then our worst fears have been realized" - Mace Windu. 

Επεξ/σία από Apoll

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...