mike299 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Manuel είπε Κι εγώ αυτό φαντάζομαι όσο το σκέφτομαι. Δεν βγάζει κανένα νόημα να κάνουν κάτι διαφορετικό. Το τέλος της τριλογίας πρέπει να απευθύνεται στους φαν των 2 πρώτων ταινιών, όχι σε αυτούς που ούτως ή άλλως δεν γυρνάνε πίσω. Το πρόβλημα τους είναι ότι οι fan των 7&8 δεν φέρνουν τα έσοδα που θέλουν, και με την διαφαινόμενη μείωση και άλλο των εισπράξεων στο 9, πρέπει να φέρουν πίσω αυτούς που τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Εγώ πάντως μόνο από torrent θα το δω. Μου χρωστάνε ακόμα το εισιτήριο από το TLJ. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από mike299 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, mike299 είπε Το πρόβλημα τους είναι ότι οι fan των 7&8 δεν φέρνουν τα έσοδα που θέλουν, και με την διαφαινόμενη μείωση και άλλο των εισπράξεων στο 9, πρέπει να φέρουν πίσω αυτούς που τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Εγώ πάντως μόνο από torrent θα το δω. Μου χρωστάνε ακόμα το εισιτήριο από το TLJ. Όσο και αν τους χάλασαν τα έσοδα της 3ης και της 11ης μεγαλύτερης είσπραξης όλων των εποχών, δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό με το να αλλάξουν το ύφος στο τελευταίο μέρος της τριλογίας. Αυτοί που δεν έχουν καμία σύνδεση με τους χαρακτήρες, δεν πρόκειται να αποκτήσουν μέσα σε μια ταινία, Ο-Τ-Ι και να βάλεις μέσα. Είναι απλά αδύνατον. Το μόνο που θα καταφέρουν αν το κάνουν αυτό, είναι να ξενερώσουν το κοινό που ήδη έχουν, όσο μικρό και αν είναι. Βέβαια εγώ προσωπικά, βάσει αυτών που βλέπω, δεν πιστεύω ότι η ίδια η ταινία επηρεάζει πράγματι το Box Office. Δεν φαίνεται να υπάρχει άμεσος συσχετισμός ανάμεσα στο πόσο άρεσε μια ταινία και πόσα λεφτά έβγαλε. Λίγο-πολύ ο κόσμος έχει κάποιο σταθερό pattern όσον αφορά το ποιες ταινίες πάει να δει, που δεν αλλάζει δραματικά από την ίδια την ταινία. Υπάρχει μια μικρή απόκλιση, αλλά τίποτα το σημαντικό. (σύμφωνα με κάποιες έρευνες, υπάρχει πάντως συσχετισμός ανάμεσα στο box office και το budget της ταινίας) Φαντάζομαι η ταινία θα καταλήξει με κάποιες μεγαλύτερες εισπράξεις από το Last Jedi, όπως γίνεται πάντα.
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο τίτλος είναι pathetic και προσπαθεί να εξαργυρώσει νοσταλγία. Μου κάθεται πολύ άσχημα ο τίτλος που έχει όνομα και μου κάθεται πολύ άσχημα το «the» πριν το «rise». Από εκεί και πέρα, όλη η παλιοπαρέα είναι εδώ, ο Lando, ο Chewie, η Leia, ο Luke, ο γερο-Emperor, προφανώς πάει για επιστροφή στις ρίζες η ταινία. Σε ένα σημείο θέλω να σταθώ, εκεί που ο Kylo Ren αντί να σφάξει τον αντίπαλο σαν αιμοδιψής κατά συρροή φονιάς που είναι, τον χτυπάει την ώρα της μάχης με το hilt του lightsaber. Μάλλον η Rey του γιάτρεψε της σκοτεινότητα με το Force Sex της! Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από Malthador
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ο τίτλος είναι pathetic και προσπαθεί να εξαργυρώσει νοσταλγία. Παραπλανητικός τίτλος...; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Η Kathleen είναι η απόδειξη του κανόνα ότι κανένας άνθρωπος δεν πάει χαμένος όσο άχρηστος και να είναι. 5
7nisiotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ πρωτοτυπία στους τίτλους τών sequel. #NOT The Force Awakens The Last Jedi The rise of Skywalker The takanamePsiloSkata sto TLJ The elatePiso Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από 7nisiotis
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ThReSh είπε Redemption + Death θα έλεγα. Δεν το κόβω να τον αφήνουν ζωντανό... δεν νομιζω να τον σκοτωσουν. ειναι ο μονος χαρακτηρας απο τους καινουργιους, του οποιου το merchandise πουλαει πολυ. εδω δεν σκοτωσε ο Lucas τον Solo για τον ιδιο λογο, γιατι να το κανει η Disney? θα δουμε βεβαια, μπορει να τον σκοτωσουν και να τον φερουν πισω σαν force ghost/κλωνο/κτλ. δεν εχουν προβλημα με αυτο. 1 ώρα πριν, Malthador είπε Η Kathleen είναι η απόδειξη του κανόνα ότι κανένας άνθρωπος δεν πάει χαμένος όσο άχρηστος και να είναι. εντωμεταξυ της ανανεωσανε το συμβολαιο για μεχρι το 2021, ενω προχτες ανακοινωσανε οτι δεν θα ξαναβγει νεα SW ταινια μεχρι το 2021. τα λεγαμε απο τοτε, οτι η ανανεωση ηταν PR stunt για να συμμαζέψουν λιγο την κατασταση μετα το φιασκο του TLJ. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από KilliK
FCastor Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε Σε ένα σημείο θέλω να σταθώ, εκεί που ο Kylo Ren αντί να σφάξει τον αντίπαλο σαν αιμοδιψής κατά συρροή φονιάς που είναι, τον χτυπάει την ώρα της μάχης με το hilt του lightsaber. Μάλλον η Rey του γιάτρεψε της σκοτεινότητα με το Force Sex της! Δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό. Νομίζω φαίνεται ότι τον καρφώνει με τη μία από τις δύο μίνι δέσμες ενέργειας που "προεξέχουν" από το hilt. Άλλωστε είναι σαν μικρογραφίες lightsaber, γιατί να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν offensively; 1
hexenlord Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, KilliK είπε δεν νομιζω να τον σκοτωσουν. ειναι ο μονος χαρακτηρας απο τους καινουργιους, του οποιου το merchandise πουλαει πολυ. εδω δεν σκοτωσε ο Lucas τον Solo για τον ιδιο λογο, γιατι να το κανει η Disney? θα δουμε βεβαια, μπορει να τον σκοτωσουν και να τον φερουν πισω σαν force ghost/κλωνο/κτλ. δεν εχουν προβλημα με αυτο. εντωμεταξυ της ανανεωσανε το συμβολαιο για μεχρι το 2021, ενω προχτες ανακοινωσανε οτι δεν θα ξαναβγει νεα SW ταινια μεχρι το 2021. τα λεγαμε απο τοτε, οτι η ανανεωση ηταν PR stunt για να συμμαζέψουν λιγο την κατασταση μετα το φιασκο του TLJ. συμφωνώ στα πρώτα, σχετικά με το συμβολαιο: Η καρχια (οχι επειδή ειναι γυναικα αλλα μας πήδηξε το φραντσαιζ, για να μην πεταχτούν τιποτα sjw το διευκρινίζω) πρέπει να κόβει εξαψηφια νούμερα ετησιως. Δεν ειναι λιγο too much σαν hypothesis, οτι της ανανέωσαν το κοντρακτ μονο και μονο για πι αρ? Θέλω να πω, ναι η ντισνευ εχει χρήματα να τα καίει και στο τζακι αλλα μήπως ειναι φαρ φετσντ να λεμε οτι μονο και μονο για πι αρ την κρατάνε? Οχι οτι εχω αλλη εξηγηση αλλα κουβέντα να γινεται
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ok όταν ξεκίνησε το teaser ανατρίχιασα λίγο αν και δεν είμαι fan τις Rey. Με του άρχισε να τρέχει και να κάνει κωλοτούμπες ξενέρωσα την ζωή μου. Use the force god dam it! Ο Starkiller δεν θα ήταν καθόλου περήφανος. Δεν πρόκειται ποτε να αποφασίσουν τι είδους ταινία θέλουν να κάνουν έτσι? Τα λέμε στην επομενη τριλογία. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 47 λεπτά πριν, hexenlord είπε συμφωνώ στα πρώτα, σχετικά με το συμβολαιο: Η καρχια (οχι επειδή ειναι γυναικα αλλα μας πήδηξε το φραντσαιζ, για να μην πεταχτούν τιποτα sjw το διευκρινίζω) πρέπει να κόβει εξαψηφια νούμερα ετησιως. Δεν ειναι λιγο too much σαν hypothesis, οτι της ανανέωσαν το κοντρακτ μονο και μονο για πι αρ? Θέλω να πω, ναι η ντισνευ εχει χρήματα να τα καίει και στο τζακι αλλα μήπως ειναι φαρ φετσντ να λεμε οτι μονο και μονο για πι αρ την κρατάνε? Οχι οτι εχω αλλη εξηγηση αλλα κουβέντα να γινεται ναι, ενταξει, εννοειται οτι δεν την κρατησανε μονο για το PR. ετοιμαζουν την SW σειρα και τον νεα ταινια Indiana Jones, συν οτι περιμενουν να δουν πως θα τα παει το ROTS και πως θα προχωρησουν απο κει για την επομενη τριλογια. σιγουρα χρειαζονται καποιον στην LF να τα επιβλεψει ολα αυτα. και αν η νεα ταινια βγαλει παλι 2δις, μπορει να την κρατησουν και για αλλα δεκα χρονια. αλλα η ανακοινωση την χρονικη στιγμη που δημοσιευτηκε, εγινε καθαρα για λογους εντυπωσεων μετα το ολο δραμα με το TLJ, να περασουν το μηνυμα οτι εμπιστευονται και στηριζουν το οραμα της. στην πραγματικοτητα ομως την Kennedy θα την κραταγανε ουτως η αλλως μεχρι να ολοκληρωθει η τριλογια και τα υπολοιπα projects. 1
mike299 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Manuel είπε Όσο και αν τους χάλασαν τα έσοδα της 3ης και της 11ης μεγαλύτερης είσπραξης όλων των εποχών, Βλέπεις, το λες και εσύ ο ίδιος. οι εισπράξεις έπεσαν από την 3 στην 11 θέση, ενώ και η εισπρακτική αποτυχία του Solo δεν έδωσε ενθαρρυντικά μηνύματα για την πορεία του IX Όταν λοιπόν οι executives έκατσαν να σχεδιάσουν το IX, δεν ενδιαφέρθηκαν για εσένα που σου άρεσαν τα 7,8 γιατί θα πας να δεις το ix ούτος ή αλλιώς. Τους ενδιαφέρουν άτομα σαν και εμένα που πήγαν 2 και 3 φορές στο TFA, μόνο μια φορά στο TLJ και δεν πάτησαν στο Solo. 1
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 α ρε Lucas, οι τυποι ειναι τοσο ανικανοι να δημιουργησουν κατι καινουργιο και πετυχημενο στο συμπαν σου, που συνεχιζουν να αρμεγουν τις ιδεες σου 40 χρονια μετα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα