Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Εντάξει βρε, πετυχαίνει στον αέρα την μηχανή η Rey. Έλεγα κι εγώ.
snake_plissken2112 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) «Furiosa γατακι ψευτοφεμινιστρια φαε την sjw σκονη μου» Mary Sue, 2018 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από snake_plissken2112 Διορθωση
najinblue3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, coffeex είπε απο πισω παιζει το απιστευτο duel of the fates 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, najinblue3 είπε απο πισω παιζει το απιστευτο duel of the fates Και παρόλα αυτά η static εικόνα του video μου είναι πιο epic από όλο το TV spot. Όλη την ταινία έτσι χωρίς μάσκα θα την βγάλει πάλι ο Ren?! God damn it Disney...🤬 Τουλάχιστον είναι η τελευταία φορα που τρώω στα μούτρα την Rey επάνω στα δημητριακά μου. 😀 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 2
star12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, Fulgore είπε Μισο λεπτο να μυρισουμε τα νυχια μας για να σου πουμε αν αξιζει να δεις μια ταινια η οποια δεν εχει ακομα κυκλοφορησει..... περιμενω μεχρι να τα μυρισεισ και πεσ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μα ότι και να βάλουν, δείχνουν τους παλιούς. Ξέρετε, αυτούς που σκοτώνουν σε κάθε επεισόδιο... Αυτούς που ήθελαν αυτοί οι κακοί οι fans. 1
KilliK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 το μονο που καταφερνουν με το nostalgia trip, ειναι να θυμιζουν στους παλιους φανς ποσο καλυτερες ηταν οι αυθεντικες ταινιες απο τα σκουπιδια της Disney.
KilliK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 ΒΤW, το κρανος του Kylo, οπως φαινεται ωραιο με τις κοκκινες γραμμες απο τα κολλημενα, σπασμενα κομματια, αυτο το look το εχουν εμπνευστει απο μια αρχαια, γιαπωνεζικη μεθοδος επισκευης σπασμενων πηλινων δοχειων. Kintsugi
7nisiotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Το Mandalorian μας έκανε ζημιά. Εκεί που θα έσωζε τη τσέπη μου η ταινία καθώς δε θα πήγαινα - λόγω κάποιων rumors που θέλουν τα γεγονότα της σειράς (προς το τέλος) να έχουν κάποια σχέση με κάποιο σημείο στην πλοκή της 9ης ταινίας το σκέφτομαι.
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Το Mandalorian μας έκανε ζημιά. Εκεί που θα έσωζε τη τσέπη μου η ταινία καθώς δε θα πήγαινα - λόγω κάποιων rumors που θέλουν τα γεγονότα της σειράς (προς το τέλος) να έχουν κάποια σχέση με κάποιο σημείο στην πλοκή της 9ης ταινίας το σκέφτομαι. Ναι θα εχει αμεση σχεση με την ταινια και λογικο για να τραβηξει κοσμο που δεν του αρεσαν οι ταινιες αλλα γουσταρει Mando. This is the way 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα