Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Το "ευχαριστώ" πάει γιατί πλέον πείστηκα να μην τη δω παρά μόνο αν έχει περάσει τουλάχιστον 15ήμερο και από εδώ μέσα μου έχετε τουλάχιστον 10 άτομα ορκιστεί στη ζωή των παιδιών πεθερών σας (γενημένων και αγένητων) ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι!

Είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, όπως το ότι οι άλλοι κατεβαίνουν από ένα μεταφορικό σκάφος πάνω σε Star Destroyer και κάνουν ντου με τα άλογα προς την γέφυρα στην επιφάνεια του σκάφους...... (αυτό είναι και στο trailer οπότε δεν είναι spoiler). 

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Apoll είπε

Είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, όπως το ότι οι άλλοι κατεβαίνουν από ένα μεταφορικό σκάφος πάνω σε Star Destroyer και κάνουν ντου με τα άλογα προς την γέφυρα στην επιφάνεια του σκάφους...... (αυτό είναι και στο trailer οπότε δεν είναι spoiler). 

Αυτό το έχω κράξει ήδη...δεν μετράει 😛

Θα σιχαθούμε τα SW, έλεοc!

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Αυτό το έχω κράξει ήδη...δεν μετράει 😛

Θα σιχαθούμε τα SW, έλεοc!

Δραματική η κατάσταση φίλε μου όταν ερχόμαστε 20 χρόνια μετά και λέμε ότι το Phantom Menace είναι έπος σε σχέση με την τελευταία τριλογία στο συνολό της, που δεν μπορεί ούτε το κερί να κρατήσουν (του Phantom Menace), όπως λένε και οι Άγγλοι. 
Πόσο μάλλον που ο Jar-Jar είναι ποιο συμπαθής από την Mary Sue εεεεε την Rey.... 😁

• Like 4
Δημοσ.

ειχαμε Luke vs Vader να μονομαχουν μπροστα στον θρονο του Emperor,  τωρα εχουμε την ιδια σκηνη με Rey vs Kylo.

ποσο ξεφτιλας εισαι ρε JarJar?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, KilliK είπε

ειχαμε Luke vs Vader να μονομαχουν μπροστα στον θρονο του Emperor,  τωρα εχουμε την ιδια σκηνη με Rey vs Kylo.

ποσο ξεφτιλας εισαι ρε JarJar?

Το thumbnail πάντως φωνάζει Game of Thrones😅 μέχρι και "θρόνος" υπάρχει.

Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο θεμα, μια και συνεχιζω το star wars marathon,ειμαι στο rogue one και μετα εχει σειρα η original trilogy, ποια εκδοση βλεπω? κατι ειδα για despecialized εκδοση, τι διαφορες εχει απο το επισημο bluray?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, xavier είπε

για να μην ανοιγω νεο θεμα, μια και συνεχιζω το star wars marathon,ειμαι στο rogue one και μετα εχει σειρα η original trilogy, ποια εκδοση βλεπω? κατι ειδα για despecialized εκδοση, τι διαφορες εχει απο το επισημο bluray?

Καλά το πάς.. :P

Η Despecialized Edition αφορά αποκατάσταση της original τριλογίας και έχει βασιστεί σε παλαιότερες πηγές (laser disc, dvd, κλπ) για να αφαιρεθούν τα special εφέ που πρόσθεσε ο Lucas με το πέρασμα των χρόνων. Έχει πέσει πολύ δουλειά για το συγκεκριμένο προτζεκτ και το αποτέλεσμα είναι οι αυθεντικές ταινίες όπως ακριβώς προβλήθηκαν τότε (1977-83).

Το BluRay φυσικά έχει όλες τις αλλαγές που έκανε ο σκηνοθέτης (οι σημαντικότερες έγιναν μέχρι και το 2004). Η πιο διάσημη από αυτές φαίνεται στο τέλος του Επεισόδιου VI (RotJ) όπου αντικατέστησαν τον Sebastian Shaw (Darth Vader στην original trilogy) με τον Hayden Christensen (Anakin Skywalker/DV στα prequels).

Το τι θα δεις είναι θέμα προτίμησης. Προσωπικά έχω στη συλλογή μου και τις δύο εκδόσεις αλλά αν ξαναέβλεπα την αρχική τριλογία θα έβαζα την γνήσια (despecialized) έκδοση γιατί με αυτή μεγάλωσα (σε βιντεοκασσέτες στα μακρινά 80s)! Εσένα μπορεί να σε ξενίσει ή να μην σου αρέσει η μετάβαση από το Rogue One (με εφέ 2016) στο πρώτο, επικό SW (με εφέ 30 χρόνια πριν). Σε αυτή την περίπτωση δες την έκδοση του BluRay...

Ουσιαστικές διαφορές πάντως (πχ στο story) δεν υπάρχουν. Όλες σχεδόν έχουν να κάνουν με την ποιότητα της εικόνας και τα εφέ...

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω τι ειναι πιο αστειο, το self-awareness τους για την γελοιοτητα της σκηνης, η οτι διαφημιζουν απευθειας στα παιδια τα νεα cool toys which can fly now.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...