Moderators Malthador Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, GhostRiderLSOV said: Nope. Ένα leak πράγματι λέει ότι αυτό γίνεται, αλλά εντάξει, δεν μπορεί να βάλουν κάτι τέτοιο, απλά θα μας κοροϊδεύουν στα μούτρα. Σιγά, πως κάνεις έτσι, δεν θα μας δείξουν και κανέναν λιπόθυμο non-Force sensitive να αιωρείται στο διάστημα, ξαφνικά να ξυπνάει και να πετάει προς την γλυκιά ελευθερία. 27 minutes ago, mike299 said: Συμφωνώ αλλά έχεις κάνει ένα μικρό λάθος. Όπως μας έδειξε το TLJ, δεν έχουν ανακαλύψει το auto pilot στο σύμπαν του star wars και τα σκάφη πετάνε μόνο χειροκίνητα! Ποπό, έχεις δίκιο πως την πάτησα έτσι. Το auto pilot θα κατέστρεφε το suspension of disbelief μου. 27 minutes ago, mike299 said: Ούτε το σενάριο"τούβλο στο γκάζι" έχει σκεφτεί κανείς ποτέ από ότι φαίνεται. Μου ήρθε φλασιά: 500 X-wings παρατεταγμένα στη σειρά και από πίσω η Rey (ιδανικά να αιωρείται στο διάστημα χωρίς στολή) θα πάταει τηλεκινητικά σε κάθε ένα το κουμπάκι του hyperspeed και θα τα στέλνει διαδοχικά επάνω στα Star Destroyers. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Malthador
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Nope. Ένα leak πράγματι λέει ότι αυτό γίνεται, αλλά εντάξει, δεν μπορεί να βάλουν κάτι τέτοιο, απλά θα μας κοροϊδεύουν στα μούτρα. Για όνομα...
mike299 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Nope. Ένα leak πράγματι λέει ότι αυτό γίνεται, αλλά εντάξει, δεν μπορεί να βάλουν κάτι τέτοιο, απλά θα μας κοροϊδεύουν στα μούτρα. 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Για όνομα... Όταν τα έκανε αυτός όμως, δεν λέγατε τίποτα! Αλλά αυτός είναι άνδρας βλέπεις! Παλιοσεξιστες!!!! Spoiler Υπόψη, δεν θυμάμαι καθόλου τι ακριβώς δείχνει η σκηνή αυτή, οπότε το ερμηνεύω όπως θέλω εγώ , εντάξει!!! 😉 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από mike299 1
coffeex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, mike299 είπε Όταν τα έκανε αυτός όμως, δεν λέγατε τίποτα! Αλλά αυτός είναι άνδρας βλέπεις! Παλιοσεξιστες!!!! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Υπόψη, δεν θυμάμαι καθόλου τι ακριβώς δείχνει η σκηνή αυτή, οπότε το ερμηνεύω όπως θέλω εγώ , εντάξει!!! 😉 Ο Thor είναι Alpha Male 💪👊
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Malthador είπε Σιγά, πως κάνεις έτσι, δεν θα μας δείξουν και κανέναν λιπόθυμο non-Force sensitive να αιωρείται στο διάστημα, ξαφνικά να ξυπνάει και να πετάει προς την γλυκιά ελευθερία. Γιατί μου τα θυμίζεις αυτά; To TLJ είναι το μόνο που έχω δει μονάχα μια φορά, δεν έχω αντέξει να το ξαναδώ. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από GhostRiderLSOV 2
Cosmonaut21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mike299 είπε Όταν τα έκανε αυτός όμως, δεν λέγατε τίποτα! Αλλά αυτός είναι άνδρας βλέπεις! Παλιοσεξιστες!!!! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Υπόψη, δεν θυμάμαι καθόλου τι ακριβώς δείχνει η σκηνή αυτή, οπότε το ερμηνεύω όπως θέλω εγώ , εντάξει!!! 😉 Όλα κι όλα.Αυτός είναι ο Θορ ο πίσω ο έτσι ο μεθανιώτης που τα γ@...ει όλα. Κόμπρες Ντισνεϋγιώτες. Ρέυ και το π@π@ρι κλαίει. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Cosmonaut21
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Γιατί μου τα θυμίζεις αυτά; To TLJ είναι το μόνο που έχω δει μονάχα μια φορά, δεν έχω αντέξει να το ξαναδώ. Έκατσα χτες να το δω, 1η φορά μετά τον κινηματογράφο. Το μισό, το είδα σε ff. Το υπόλοιπο, βρίζοντας. 1
KilliK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, Πέτρος είπε Έκανα το λάθος και το διάβασα. Πες μου σε παρακαλώ ότι κάνεις πλακα. nope, απο προσφατες φημες ειναι. τωρα το ποσο αληθευουν, θα ξερουμε οταν βγει η ταινια. υποψιν οτι οσο εξωφρενικο και να ακουγεται, δεν θα ναι εκπληξη αν ισχυει τελικα. και φερνω ως παραδειγμα την αντιστοιχη φημη με την γελοια εισαγωγη του TFA, την οποια επαληθευσε ο Hamill οτι οντως υπηρχε στο αρχικο σεναριο αλλα την αλλαξανε στη συνεχεια. γενικα παιζει η θεωρια oσο αφορα το ROTS, οτι η Disney "διαρρεει" ολες αυτες τις φημες στο ιντερνετ, για να σφυγμομετρησει τις αντιδρασεις των φανς στα social media, και να μονταρει την ταινια αναλογως. κατι σαν test screening δηλαδη αλλα σε πιο ευρεια κλιμακα.
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, KilliK είπε nope, απο προσφατες φημες ειναι. τωρα το ποσο αληθευουν, θα ξερουμε οταν βγει η ταινια. υποψιν οτι οσο εξωφρενικο και να ακουγεται, δεν θα ναι εκπληξη αν ισχυει τελικα. και φερνω ως παραδειγμα την αντιστοιχη φημη με την γελοια εισαγωγη του TFA, την οποια επαληθευσε ο Hamill οτι οντως υπηρχε στο αρχικο σεναριο αλλα την αλλαξανε στη συνεχεια. γενικα παιζει η θεωρια oσο αφορα το ROTS, οτι η Disney "διαρρεει" ολες αυτες τις φημες στο ιντερνετ, για να σφυγμομετρησει τις αντιδρασεις των φανς στα social media, και να μονταρει την ταινια αναλογως. κατι σαν test screening δηλαδη αλλα σε πιο ευρεια κλιμακα. Να φτάσουμε να ελπίζουμε, δηλαδή, πως έχουν 3-5-15 εναλλακτικές σκηνές για 2-3 βασικά σημεία της ταινίας και κοιτάνε με ποιες βγάζουν λιγότερους αφρούς οι "φανς". Το σενάριο να έχουν πραγματικά καλές σκηνές μέσα σε αυτές πάει για όνειρο θερινής νυκτός, υποθέτω.
Apoll Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ταινία είναι τόσο άθλια, που στην νέα της εκδοχή που γίνεται test screening, ο Palpatine λέει στην Ray ότι κλώνος του ήταν αυτός που σκότωσε ο Darth Vader στο Return of the Jedi!!!!! Ενώ εμφανίζεται και ένα Death Star με 2 κανόνια. Α ναι και το Μιλένιουμ Φάλκον καταστρέφεται με άπαντες μέσα (Λεία, Λάντο, R2, 3PO) από force lightning που κάνει ο Palpatine. (απλά δεν ξέρουμε ο ορίτζιναλ, ή ο νεαρός κλώνος που παίζει ο Matt Smith). Και μετά σας έφταιγε ο Jar-Jar........🤣🤣 Πάμε καλά και δυνατά για νέο ποιο βαθύ πάτο..... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Apoll 1
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Apoll είπε Η ταινία είναι τόσο άθλια, που στην νέα της εκδοχή που γίνεται test screening, Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ο Palpatine λέει στην Ray ότι κλώνος του ήταν αυτός που σκότωσε ο Darth Vader στο Return of the Jedi!!!!! Ενώ εμφανίζεται και ένα Death Star με 2 κανόνια. Α ναι και το Μιλένιουμ Φάλκον καταστρέφεται με άπαντες μέσα (Λεία, Λάντο, R2, 3PO) από force lightning που κάνει ο Palpatine. (απλά δεν ξέρουμε ο ορίτζιναλ, ή ο νεαρός κλώνος που παίζει ο Matt Smith). Και μετά σας έφταιγε ο Jar-Jar........🤣🤣 Πάμε καλά και δυνατά για νέο ποιο βαθύ πάτο..... Το "ευχαριστώ" πάει γιατί πλέον πείστηκα να μην τη δω παρά μόνο αν έχει περάσει τουλάχιστον 15ήμερο και από εδώ μέσα μου έχετε τουλάχιστον 10 άτομα ορκιστεί στη ζωή των παιδιών πεθερών σας (γενημένων και αγένητων) ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, Πέτρος said: Το "ευχαριστώ" πάει γιατί πλέον πείστηκα να μην τη δω παρά μόνο αν έχει περάσει τουλάχιστον 15ήμερο και από εδώ μέσα μου έχετε τουλάχιστον 10 άτομα ορκιστεί στη ζωή των παιδιών πεθερών σας (γενημένων και αγένητων) ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι! H μλκία είναι ότι αν δεν την δούμε πρεμιέρα Τετάρτη που παίζει και το 50% της Cosmote, οι 2 επόμενες Τετάρτες είναι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, που σιγά μην τρέχουμε χρονιαρες μέρες για το ROTS...
Πέτρος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, ThReSh είπε H μλκία είναι ότι αν δεν την δούμε πρεμιέρα Τετάρτη που παίζει και το 50% της Cosmote, οι 2 επόμενες Τετάρτες είναι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, που σιγά μην τρέχουμε χρονιαρες μέρες για το ROTS... Ο κουμπάρος με κυνηγάει 15 μέρες τώρα να πάμε Gold...ποιό 50%? Αν δεν του είχα βαφτίσει και το παιδί, τον είχα βάλει blacklist με αυτά που βλέπω! 😛
snake_plissken2112 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Wiki με το καφε στη δουλεια το πρωί μετα τη πρεμιερα κ Πασχα μερια σε tv κυριακη μεσημερι με οσα pause χρειαστει αν εξελιχθει σε σιεστα movie... σιγα μην παμε κ σινεμα σε καθε σαβουρα της Disney
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 5 minutes ago, Πέτρος said: Ο κουμπάρος με κυνηγάει 15 μέρες τώρα να πάμε Gold...ποιό 50%? Αν δεν του είχα βαφτίσει και το παιδί, τον είχα βάλει blacklist με αυτά που βλέπω! 😛 Κι εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα, λογικά αυτές τις μέρες αν βρω θέσεις. Αν δεν έπαιζε 50% δεν θα σκεφτόμουν καν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα