Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Wayward είπε

Σεβαστή η άποψη.

Και σεβαστή και η διαφωνία! :) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το παρακατω είναι rumor mill η παιζει να ισχυει, επισης ανοιξτε με δικη σας ευθυνη καθως περιεχει σποιλερς.

https://cosmicbook.news/george-lucas-saving-star-wars-test-screenings-disaster?fbclid=IwAR3o4dMgTsEy8P-SU78rWDqT8oECqiNb65HZmkpahQ-fmHPeEzWW8MB5UrE

ΑΝ είναι αληθεια, μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα και καταστροφή του franchise όπως την ειχε προ-αναγγειλει ο @KilliK χρονια πριν και όπως την ειδαμε να συμβαινει στο rehash επεισόδιο 7 αλλα και στην απολυτη καταστροφή επεισοδιο 8.

ΑΝ είναι αληθεια πραγματικα δεν εχω λογια να περιγραψω την αγανακτηση μου. Με όλα τα λεφτα που εχουν, με όλα τα tools-market analytics/surveys/qualitative-quantitative tools και γω δεν ξερω τι άλλο, ΤΙ ΣΚΑΤΑ, δεν μπορουν να κανουν μια καλη ταινια star wars???Τι σκατα δλδ? Ας αντιγραψουν σκηνη προς σκηνη το KOTOR ξερω γω καλυετρο θα βγει.

Αυτη η Κεννεντυ και  οι λοιπες sjw μαλακιες ηταν η καταρα του franchise...

• Like 1
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.

5 hours ago, hexenlord said:

ΑΝ είναι αληθεια, μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα και καταστροφή του franchise όπως την ειχε προ-αναγγειλει ο @KilliK χρονια πριν και όπως την ειδαμε να συμβαινει στο rehash επεισόδιο 7 αλλα και στην απολυτη καταστροφή επεισοδιο 8.

Τα καμπανάκια χτύπαγαν πολύ νωρίτερα, όταν το EU έγινε ditched.

Ήταν ολοφάνερο τι ήθελαν να καταφέρουν, απλά εμείς ήμαστε αφελείς τότε: ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα δημιουργικότητας, απλά ήθελαν εξαρχής να μεταλλάξουν ένα σύμπαν που ήταν φτιαγμένο για λευκά αγοράκια του δυτικού κόσμου σε κάτι πιο τρέντι. Ας την φάνε κι ας κάτσουν τώρα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, hexenlord είπε

Δεν ξερω αν το παρακατω είναι rumor mill η παιζει να ισχυει, επισης ανοιξτε με δικη σας ευθυνη καθως περιεχει σποιλερς.

https://cosmicbook.news/george-lucas-saving-star-wars-test-screenings-disaster?fbclid=IwAR3o4dMgTsEy8P-SU78rWDqT8oECqiNb65HZmkpahQ-fmHPeEzWW8MB5UrE

ΑΝ είναι αληθεια πραγματικα δεν εχω λογια να περιγραψω την αγανακτηση μου. Με όλα τα λεφτα που εχουν, με όλα τα tools-market analytics/surveys/qualitative-quantitative tools και γω δεν ξερω τι άλλο, ΤΙ ΣΚΑΤΑ, δεν μπορουν να κανουν μια καλη ταινια star wars???Τι σκατα δλδ? Ας αντιγραψουν σκηνη προς σκηνη το KOTOR ξερω γω καλυετρο θα βγει.

Θα ήθελα να ήξερα τα ratings του TLJ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, hexenlord είπε

producers...

κάποτε οι ταινίες ήταν

-Στούντιο:  "θα γυρίσουμε το σενάριο αυτο με σκηνοθέτη αυτόν, δίνεις λεφτα??"

τωρα ειναι

Παραγωγός: "θέλω να γυρίσω αυτο, βρείτε μου ηθοποιούς, σκηνοθέτη, και για σενάριο θα δούμε (who gives a flying F right?), οριστε τα λεφτα, ξεκινήστε"

Μετά απο 2 μήνες.. Παραγωγός: "Λοιπόν στο σενάριο πρέπει να έχουμε μια γυναικα λευκή, εναν κοντο μαυρο, ενα πλοτ τουιστ, μια έκρηξη, καλό τέλος, ποπ μουσική, να παιζει και κάποια που βγήκε απο ταλεντ σοου 3ο ρόλο, ο πρωταγωνιστής να φορέσει ενα πουκάμισο χορηγού, οχι αστεια πολιτικά, να πεθάνει ενας αγαπημένος χαρακτήρας, να πεθάνει ένας κακός βιαια και ενας καλός με δακρυα στα μάτια και επανέρχομαι με τα υπόλοιπα."

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 2
Δημοσ.

Σημερα θα προβληθει η σειρα Mandalorian και αν παει καλα ισως στειλει περισσοτερο κοσμο στην ταινια το Δεκεμβριο, και ας υπαρχουν οι φημες περι κακης ταινιας. Η Disney θελει εισητηρια, με οποιαδηποτε μεθοδο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έγινε διαθέσιμο κατά τις 10 το πρωί για την ακρίβεια το 1ο επεισόδιο.

• Like 1
Δημοσ.

ναι, το διαβασα, η αλλαγη εγινε πριν πουλησει ο Λουκας την LF, ενω στην Disney ανηκουν οι special editions, οχι οι αυθεντικες θεατρικες.

αρα ειναι υποχρεωμενοι να παιζουν την καινουργια σκηνη, εκτος και αν την αφαιρεσουν τελειως.

George Lucas. the ultimate troll. 😂

η καινουργια σκηνη

και η σημασια της λεξης Maclunkey

• Thanks 2
Δημοσ.

Δεν είμαι fan του είδους μουσικής (αν και τα Ημισκούμπρια είχαν την πλάκα τους) αλλά μου έστειλαν το παρακάτω και είπα να το μοιραστώ:

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Wayward said:

Δεν είμαι fan του είδους μουσικής (αν και τα Ημισκούμπρια είχαν την πλάκα τους) αλλά μου έστειλαν το παρακάτω και είπα να το μοιραστώ:

Μόλις το είδα και ετοιμαζόμουν να το ποστάρω. 

Η αμήχανη στιγμή που ο Μιθριδάτης είναι καλύτερος κακός από τον Driver. :P

Γουστάρω αρχι-Sith με γυαλάκι μυωπίας, τέλειο.

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Χεχε έχει πλάκα όντως.

Προσωπικά βέβαια ο Driver μου αρέσει, απλά δεν είναι καλογραμμένος ο χαρακτήρας του.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

η θλιβερη (αμηχανη) στιγμη που ο Μιθρι "γραφει" καλυτερα στην καμερα από τους ατάλαντους της νεας τριλογίας.

Ω τεμπορα Ω μορες

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...