Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Malthador είπε

Παιδιά, κι εμένα μου άρεσαν τα prequels σε ότι αφορά lore και στο γενικότερο SW mythos. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι ταινίες δεν έπασχαν σεναριακά, σκηνοθετικά και υποκριτικά. Υπεύθυνος για αυτά ήταν ο Lucas. Αν συνέχιζε δε το saga ο ίδιος, θα βλέπαμε τέτοια εκτρώματα που θα ήταν προτιμότερο να βλέπουμε τη φάτσα του Driver 24/7 σε αφίσα.

Γτ σε κάθε τοπικ αναφέρεσαι στο ποσό σου άρεσαν τα 1,2,3? Πραγματικά όπως ξανά-απαντησα και τότε, εντελώς κακές ταινίες, τις σώζει μόνο ο McGregor, χωρις αυτον δεν θα βλεπονταν. Το στορυ ηταν καλο αλλα οι τοσο κακοι διαλογοι και η τραγικη ηθοποιια δε ξεπερνιουνται με τιποτα. Αν δεν σου αρεσει το SW universe τοτε δε παιζει να κατσεις να τις δεις. 

Άσχετη ερώτηση, έχεις δει clone wars, rebels? Αν οχι στα προτεινω και τα 2, και αν ενδιαφερεσαι για comic εχω ακομα περισσοτερα να σου προτεινω 😛

Δημοσ.

Respect σε Benioff και Weiss. Όπως και ο Martin βάζουν πάνω απ' όλα την ποιότητα της δουλειάς τους, χωρίς τσαπατσουλιές.

Ίσως αργότερα μπορέσουν να μας δώσουν και Star Wars.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Manuel είπε

Respect σε Benioff και Weiss. Όπως και ο Martin βάζουν πάνω απ' όλα την ποιότητα της δουλειάς τους, χωρίς τσαπατσουλιές.

Αστειεύεσαι έτσι;

Πάνω από όλα βάζουν το πόσα τετραγωνικα παραπάνω θα είναι η πισίνα στην καινούρια βίλα με τα χρήματα που τους έσκασε το Netflix...

Επεξ/σία από Wayward
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Manuel είπε

Τρανή απόδειξη η τελευταία σαιζόν GoT, άλλωστε...

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Manuel είπε

βεβαιως

Game of Thrones Creators Had No Idea How It Actually Got Made

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Wayward είπε

Αστειεύεσαι έτσι;

Όχι, απλά ειπα να συμπεριλάβω και την άλλη άποψη στα σχόλια.

Δεν τρολάρω, ούτε περίμενα κάποια άλλη αντίδραση, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει και κανένας τρόπος να γράψω την άποψη μου χωρίς να υπάρξει αντίδραση, όποτε απλά το κάνω πολύ πιο σπάνια, έτσι, για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...