Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, iazriel είπε

Στο Last Jedi είχαν ανοίξει μαζί με ΗΠΑ, ήδη μου έκανε εντύπωση που δεν άνοιξαν και εδώ προχθές. Anyway the sooner the better, μια προαγορά έχει γίνει ήδη, η δική μου, θα το κορνιζώσω το εισιτήριο να το δείχνω στα εγγόνια λολ :P

Ως παράδειγμα προς αποφυγή? :P

10 ώρες πριν, iazriel είπε

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.

Παιδια, ειναι η τελευταια ταινια της 9λογίας. Σιγουρα υπάρχει ένα βαρος ευθυνης και αγχος για τους υπευθυνους που θα μεινουν στην ιστορια για το ιστορικο κλεισιμο αυτης της ιστοριας. Θα προτιμουσα τον Λούκας να γράψει το τελευταίο κεφάλαιο, να παρει αυτος την ευθυνη ως ο πατέρας του Star Wars.

• Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, nickmanak said:

Παιδια, ειναι η τελευταια ταινια της 9λογίας. Σιγουρα υπάρχει ένα βαρος ευθυνης και αγχος για τους υπευθυνους που θα μεινουν στην ιστορια για το ιστορικο κλεισιμο αυτης της ιστοριας. Θα προτιμουσα τον Λούκας να γράψει το τελευταίο κεφάλαιο, να παρει αυτος την ευθυνη ως ο πατέρας του Star Wars.

Σατανικό σχέδιο, αυτό έπρεπε να κάνει η Disney. Μόνο ο Lukas θα μπορούσε να γράψει χειρότερο σενάριο από τον Johnson, έτσι θα ξεχνούσαν όλοι το TLJ. 

• Confused 2
Δημοσ.

Κράζαμε τον δημιουργό για τα prequels και πήραμε ότι μας αξίζει.

1 ώρα πριν, nickmanak είπε

Του ανεβαίνει η πίεση με τη sequel τριλογία.

Τι να έδειχνε στο 9; Ότι ήταν όνειρο τα 7,8;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως ειμαι μειοψηφια, αλλά εμενα τα επεισοδια 1-2-3 μου αρεσαν παρα πολυ, ειχαν εξαιρετικα σεναρια, φανταστικο καστ, αψογα μουσικα theme απο τον Williams που εμειναν στη μνημη, villains που εμειναν στην ιστορια  αλλα και τον Yoda να μαχεται με φωτοσπαθο! Εκεινη η τριλογια εδωσε περισσότερα απο αυτην που ζουμε τα τελευταια χρονια, ξαναδείτε την παλια και θα καταλαβετε.

Επεξ/σία από nickmanak
  • Like 6
Δημοσ.

Tα prequel ειχαν εξαιρετικο lore κ main story. Αν ο Λουκας αφηνε σκηνοθεσια σεναριο σε αλλους κ καθοταν μονο στην καρεκλα του παραγωγου + κασταραν καποιον κανονικο ηθοποιο για τον Ανακιν, θα μιλουσαμε για αλλες ταινιες σημερα...

Still παρα τα πολλα προβληματα τους, ενα 10λεπτο απο οποιοδηποτε prequel > ΤFA, TLJ, στην ουσια του + στο πως παει μπροστα τη μυθολογια

• Like 12
Δημοσ.
4 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

Tα prequel ειχαν εξαιρετικο lore κ main story. Αν ο Λουκας αφηνε σκηνοθεσια σεναριο σε αλλους κ καθοταν μονο στην καρεκλα του παραγωγου + κασταραν καποιον κανονικο ηθοποιο για τον Ανακιν, θα μιλουσαμε για αλλες ταινιες σημερα...

Still παρα τα πολλα προβληματα τους, ενα 10λεπτο απο οποιοδηποτε prequel > ΤFA, TLJ, στην ουσια του + στο πως παει μπροστα τη μυθολογια

+1

Αν και ημιδιαφωνώ για τον Άνακιν!

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, nickmanak είπε

Ισως ειμαι μειοψηφια, αλλά εμενα τα επεισοδια 1-2-3 μου αρεσαν παρα πολυ, ειχαν εξαιρετικα σεναρια, φανταστικο καστ, αψογα μουσικα theme απο τον Williams που εμειναν στη μνημη, villains που εμειναν στην ιστορια  αλλα και τον Yoda να μαχεται με φωτοσπαθο! Εκεινη η τριλογια εδωσε περισσότερα απο αυτην που ζουμε τα τελευταια χρονια, ξαναδείτε την παλια και θα καταλαβετε.

Μαζί σου.

Αν και υπήρχαν τρομερές ευκαιρίες για βελτιώσεις. π.χ Να πάρουν το Cloak of Deception και να εμφανίσουν τον Ανακιν στο τέλος αντί του Phantom Menace. 
Tο Attack of the Clones, αν είχε λιγότερο Anakin - Padme και περισσότερες μάχες, και το Revenge of the Sith είχε το μέγεθος του βιβλίου που βγάζει 5 ώρες έπος. 

Ρίξε και μία ακόμα ταινία το Rise of the Darth Vader στο ξεκάρφωτο εκτός τριλογία, να τυπώνεις το χρήμα ποιο γρήγορα από την FED. 😁

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, κι εμένα μου άρεσαν τα prequels σε ότι αφορά lore και στο γενικότερο SW mythos. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι ταινίες δεν έπασχαν σεναριακά, σκηνοθετικά και υποκριτικά. Υπεύθυνος για αυτά ήταν ο Lucas. Αν συνέχιζε δε το saga ο ίδιος, θα βλέπαμε τέτοια εκτρώματα που θα ήταν προτιμότερο να βλέπουμε τη φάτσα του Driver 24/7 σε αφίσα.

Δημοσ.
Στις 24/10/2019 στις 11:15 ΠΜ, nickmanak είπε

συμφωνώ πλήρως. Τα episode 1-2-3 είναι καλές ταινίες. Ειδικά το 3ο επεισόδιο... το δεύτερο μόνο είναι κάπως αδύναμο.

Καμία σχέση με τις αδιάφορες ταινίες που βλέπουμε σήμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι περίεργος να δω εισπράξεις που θα έχει η ερχόμενη ταινία γιατί οι φανς θα την πιστολιάσουν λογικά.

Ακόμα και εγώ που δεν είμαι τρελός οπαδός, δεν έχω και πολύ όρεξη να πάω να τη δω και ας πήγα στις προηγούμενες δύο. Μία είναι fan service, μία σε φτύνουν, τώρα ξανά fan service τα trailers. Μυρίζομαι σφαλιάρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...