Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Plot spoiler και καλά... https://www.reddit.com/r/starwarsspeculation/comments/cxo7u7/the_basic_plot_of_episode_ix_from_ujedipaxis_also/ Ι summon thee @KilliK Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από ThReSh 1
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 υπαρχει η φημη οτι η Disney "διαρρεει" συνεχεια σποιλερς, για να σφυγμοτρησει τις αντιδρασεις των φανς προκειμενου να επιλεξει το πιο καταλληλο cut της ταινιας που θα τους αρεσει. γιαυτο και δεν δινω μεγαλη βαση στα leaked plots, γιατι πολλα πραματα μπορει να αλλαξουν την τελευταια στιγμη. οπως και αν εχει, εγω για την κωμωδια θα παω, οχι για να δω SW, αυτα επαψαν να υπαρχουν εδω και χρονια. 1
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 order 66... αν ειναι να την πεις στους φανς των παλιοτερων ταινιων, τουλαχιστον καντο σωστα. Αναφορά σε κείμενο 5
coffeex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 😲 Kevin Feige to Produce a New ‘Star Wars’ Movie for Lucasfilm
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3ο βίντεο που βλέπω περί του θέματος, αλλά ο Jeremy έχει φάση. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μου αρέσει που το έχω βάλει ακριβώς από πάνω δηλαδή.
Diinekis21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Πω νομίζω είχε 2 καλά spoilers το trailer....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 25 minutes ago, Diinekis21 said: Πω νομίζω είχε 2 καλά spoilers το trailer.... Το ένα όταν μιλάει η Leia σαν Force ghost μετά τον Luke, το άλλο ότι παίζουν μαζί Rey και Kylo?
Diinekis21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το ένα όταν μιλάει η Leia σαν Force ghost μετά τον Luke, το άλλο ότι παίζουν μαζί Rey και Kylo? Spoiler Ναι! Αν και το Reylo είναι ψιλοστάνταρ.. Ίσως και μερικά άλλα, αλλά είναι σπέκουλες. Κάποια μπορεί να είναι και παραπλανητικά τύπου Last Jedi, που άφηνε την εντύπωση ότι ο Kylo σκοτώνει τη μαμά. Τέσπα, i am out of here! Τα ξαναλέμε 19 Δεκέμβρη; Δε πιστεύω να έχουμε κανά motherf..., εε κανά Παπακαλιάτη πάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα