Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Απο temple guards, το εχουμε ξαναδει στο Rebels

edit: Και clone wars, ο Pong Krell ειχε 2

Δεν είναι το foldable της λαβής αυτό καθ'εαυτό που μου φάνηκε κάπως. Στη μορφή double-bladed lightsaber/saberstaff μπορώ να πω ότι μου άρεσε, ειδικά με τη μακριά λαβή και το γεγονός ότι η Rey είχε staff αρχικά. Και το να γίνεται η μακριά αυτή λαβή folded για ευκολότερο κουβάλημα όταν δεν χρησιμοποιείται μια χαρά είναι.

Αυτό που δεν με ενθουσίασε είναι να ανάβει στην folded μορφή. Ειδικά όταν έχεις το close-up με τις δύο κόκκινες λεπίδες και μετά ανοίγει το πλάνο για να δεις ότι είναι κάτι σαν διαπασών/πηρούνα σε σχήμα που με ένα τίναγμα του χεριού παίρνει την μορφή που όλοι γνωρίζουμε.

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ανοιχτο το κανανε πολυ ωραιο(βασικα ειναι ιδιο με αυτο των temple guards), λογικα αναβει κλειστο για το εφε και μονο

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ναι ανοιχτο το κανανε πολυ ωραιο(βασικα ειναι ιδιο με αυτο των temple guards), λογικα αναβει κλειστο για το εφε και μονο

κανει και για να ψησεις bbq πανω σε αυτο. 😛

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε αντιστροφή της παρακάτω σκηνής images?q=tbn:ANd9GcRCtJTOeGINU8256HtShp1

κακή αντιγραφή κιόλας 

Σίγουρα η Ρέι δε θα γυρίσει ολοκληρωτικά στη κόκκινη πλευρά, μάρκετινγκ κολπακι φαίνεται. Σου λέει θέλουν Σιθ; Ας κάνουμε τα κόλπα μας

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης αρκετοί πιστεύουν ότι η φάση με Dark Rey θα είναι Dagobah 2.0.

Πάντως αυτά τα 180s, στο προηγούμενο ήθελαν να κόψουν τελείως  από τα παλιά και τώρα Rebel Fleet (και με B-Wings, τα καλά bombers) και απέναντι Imperial (όχι First Order) Star Destroyers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...