Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, Snoob είπε Δεν είπα ότι ήταν απρόοπτο. Είπα πως δεν ήταν γλυκανάλατο εκτός από προβλέψιμο, όπως η σούπα το Solo. Αυτονόητη, αν σου φάνηκε, η σεναριακή κατάληξη, τι άλλο να πω παρά μπράβο. Εγώ, με αυτούς τους γελοίους που είχαμε την ατυχία να πάρουν στα χέρια τους το πολυαγαπημένο Star Wars, και ειδικά μετά τις σούπες που μας σερβίρουν στην "κυρίως" σειρά (σε επίπεδο σεναρίου, casting και χειρισμού βασικών χαρακτήρων) έχω πάψει να θεωρώ το οτιδήποτε δεδομένο. Λ.χ., όταν ο Φιν προσπάθησε να θυσιαστεί, πετάχτηκε η token Ασιάτισσα και τον γλίτωσε. Μία ελπίδα υπήρχε να αποκτήσει νόημα ένας χαρακτήρας που τον περιμέναμε σαν κάτι το σημαντικό και έχει καταντήσει κολαούζος της λαίδης και πιο χλιαρός κι από πίτσα που παραδίδεται με μία ώρα καθυστέρηση, και τον γλίτωσαν. Για να ζήσουν τα παιδιά τον έρωτά τους, να αμολήσει η τραυματισμένη Ρόζα το λογίδριο και να συγκινηθεί η ορφανή με την προφορά μυλαίδης όταν ο Φιν τη σκέπασε μεσά στο σκάφος. Καθόλου δεδομένη δεν είναι η θυσία, με αυτούς που μπλέξαμε. Τη Λέια την έφεραν πίσω από το διάστημα. Εντωμεταξύ, ούτε ο -πραγματικός- θάνατος δεν σε γλιτώνει από τους ατάλαντους, θα την αναστήσουν ψηφιακά. Διαστημικές περιπέτειες είναι. Όταν δεν υπάρχει άγνωστο και έκπληξη, τι να λειτουργήσει; Το Solo, λ.χ., δεν ήταν απλά δεξιάντροπο άρμεγμα ενός από τους πλέον λατρεμένους χαρακτήρες, δεν προσέθεσε και τίποτε ουσιαστικό.στη μυθολογία. Κι είναι επόμενο, με τη γελοία μόδα των prequel. Ένοιωσες να κινδυνεύει κάπου σοβαρά ο Σόλο; Ή ούτε αυτό έχει σημασία, αρκεί να λειτουργεί η ταινία; Το ότι ο μέντορας θα τον προδώσει βρωμούσε από ένα χιλιόμετρο. Χρειαζόμαστε νέους, ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Ελάχιστη προϋπόθεση γι' αυτό, να μην ξέρουμε τι γίνεται στο τέλος. Δεν είναι Ταρκόφσκι ούτε Κιούμπρικ, Πόλεμος των Άστρων είναι. Εδώ, καταφέρνουν και ευνουχίζουν αυτούς που δεν ξέρουμε τη συνέχεια. Αρχικά, εγώ μιλούσα για το Rogue One, όχι για το Last Jedi. Δεν θα το βάλω στο ίδιο καζάνι με την ταινία του Rian Johnson, σε καμία περίπτωση (δε θυμάμαι καν ποιος είναι ο σκηνοθέτης του). Δεν είχα προσδοκίες από το Rogue One, επειδή μου φαινόταν πιο "ασφαλής" ταινία και πράγματι ήταν. Όλα εξελίχθηκαν όπως περίμενα ότι θα εξελιχθούν και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος και από reviews που άκουσα στο youtube. Οι πιο πολλοί θεωρούσαν αυτονόητο ότι ξέρουμε το τέλος, αλλά το καταλαβαίνω ότι μπορεί σε κάποιον να μην πάει το μυαλό του. Εγώ, ας πούμε, κόλλησα πολύ που η ταινία τελειώνει ακριβώς στην αρχή του IV, κάτι που δεν άκουσα από άλλους. Δεν το περίμενα, κάπως μου διέφυγε ότι θα συμβεί αυτό. Όταν άναψαν τα φώτα και φάνηκε το λευκό εσωτερικό του αστρόπλοιου της Λέια, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Έτσι είναι αυτά, δεν είναι θέμα "μπράβο, το βρήκες", απλά κάποια πράγματα σε παρασύρουν και ξεχνιέσαι, κάποια όχι. Στο Last Jedi περιμένω να δω διαφορετικά πράγματα, όπως και είδα. Περιμένω να δω επιλογές Rian Johnson. Προφανώς δεν συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιξαν με τη θυσία, καταρρίπτοντας το κλισέ. Μου άρεσε επίσης που έδειξαν ότι ο Φιν δεν είχε καμία ελπίδα να καταφέρει κάτι. Αν τον άφηνε η Ρόουζ, απλά θα πέθαινε χωρίς λόγο, το έκαναν σαφές αυτό, και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα φρέσκια προοπτική. Εγώ αυτά θεωρώ ρίσκα και τολμηρές επιλογές, όχι αυτά του Rogue One. Το Solo δεν το είδα και δεν βρίσκω το λόγο. Και το Rogue One, δηλαδή, εδώ που τα λέμε, το έβαλα να το δω ένα μεσημέρι που βαριόμουν οικτρά, όταν η ταινία είχε ήδη βγει σε streaming, επειδή είχα περιέργεια να δω τη σκηνή με τον Darth Vader (που είναι πράγματι μια αποζημίωση για μια, μέτρια κατά τα άλλα, ταινία). Τα VII και VIII τα είδα στην πρεμιέρα στις αίθουσες, όπως θα πάω να δω και το ΙΧ. Η αρχική τριλογία, τώρα, που την έχεις ήδη δει, δεν έχει πια για σένα ούτε άγνωστο, ούτε έκπληξη. Πιστεύεις ότι δεν λειτουργεί και δεν βλέπεται πλέον; Δε νομίζω. Συμφωνώ για την αδυναμία που έχουν τα prequel να γνωρίζεις ότι οι χαρακτήρες δεν κινδυνεύουν. Κυρίως γιατί γνωρίζεις και που θα πάει ο χαρακτήρας, άσχετα με το ότι θα ζήσει, ως χαρακτήρας. Κατά βάση, όμως, τα Star Wars είναι παιδικές ταινίες, οπότε οι πρωταγωνιστές είναι ασφαλείς. Οι μέντορες κινδυνεύουν. Ξέρω και για την Rey ότι δεν θα πεθάνει (ή τον Λουκ, αν προτιμάς). Δεν μου χαλάει την ταινία αυτό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Καλά, κι εγώ προφανώς δεν συμφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά ας συνεννοηθούμε πρώτα στα βασικά: Δεν λέω πως είναι απρόβλεπτο το τι συνέβη στο Rogue One. Η λογική αυτό επιβάλλει. Απρόβλεπτο είναι πως το συγκεκριμένο στούντιο που δεν τολμάει να θυσιάσει χαρακτήρες βασικούς (ευτυχώς, προς τιμήν του, επέμεινε ο Φορντ, γιατί αλλιώς θα τον φέρναν και αυτόν πίσω από το διάστημα ή την καταβόθρα που έπεσε, τέλος πάντων), είναι μάλλον απρόβλεπτο το ότι τόλμησαν να θυσιάσουν τους πρωταγωνιστές. Όχι σεναριακά: σε επίπεδο μυαλών που κουβαλάνε εκεί πέρα. Κατά τα άλλα, προφανώς μια ταινία 40 ετών δεν θα καθίσω να τη δω για να μου προσφέρει σεναριακές εκπλήξεις. Το θέμα, όμως, είναι ότι συγκρίνεις ανόμoια πράγματα: μια καινούργια ταινία, είναι αδιανότητο να ξέρεις πού θα καταλήξει. Επομένως, προφανώς και δεν λειτουργεί η νέα ταινία. Ευνουχίζει την ούτως η άλλως από αναιμική έως ανύπαρκτη εξέλιξη των χαρακτήρων. Εκεί μας έχει οδηγήσει η μάστιγα των prequels. Για να δώσω ένα άλλο παράδειγμα: Δεν θα καθίσω να δω τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για να δω πώς θα τελειώσει, το ξέρω ήδη. Όταν, όμως, πας και μου βγάζεις το prequel μετά το sequel, και μάλιστα πιάνεις και ξεχειλώνεις το υλικό, δεν θα σου πω μπράβο. Πώς να νοιώσει αγωνία ο θεατής για τους χαρακτήρες; Αφού ξέρεις ήδη τι θα γίνει. Απλά, πέφτει άρμεγμα, και στη μία, και στην άλλη περίπτωση. Υ.Γ. Αν το Rogue One είναι "ασφαλής" ταινία, η νέα τριλογία είναι το Φορτ Νοξ. 1
mike299 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Manuel είπε Αρχικά, εγώ μιλούσα για το Rogue One, όχι για το Last Jedi. Δεν θα το βάλω στο ίδιο καζάνι με την ταινία του Rian Johnson, σε καμία περίπτωση (δε θυμάμαι καν ποιος είναι ο σκηνοθέτης του). Δεν είχα προσδοκίες από το Rogue One, επειδή μου φαινόταν πιο "ασφαλής" ταινία και πράγματι ήταν. Όλα εξελίχθηκαν όπως περίμενα ότι θα εξελιχθούν και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος και από reviews που άκουσα στο youtube. Οι πιο πολλοί θεωρούσαν αυτονόητο ότι ξέρουμε το τέλος, αλλά το καταλαβαίνω ότι μπορεί σε κάποιον να μην πάει το μυαλό του. Εγώ, ας πούμε, κόλλησα πολύ που η ταινία τελειώνει ακριβώς στην αρχή του IV, κάτι που δεν άκουσα από άλλους. Δεν το περίμενα, κάπως μου διέφυγε ότι θα συμβεί αυτό. Όταν άναψαν τα φώτα και φάνηκε το λευκό εσωτερικό του αστρόπλοιου της Λέια, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Έτσι είναι αυτά, δεν είναι θέμα "μπράβο, το βρήκες", απλά κάποια πράγματα σε παρασύρουν και ξεχνιέσαι, κάποια όχι. Στο Last Jedi περιμένω να δω διαφορετικά πράγματα, όπως και είδα. Περιμένω να δω επιλογές Rian Johnson. Προφανώς δεν συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιξαν με τη θυσία, καταρρίπτοντας το κλισέ. Μου άρεσε επίσης που έδειξαν ότι ο Φιν δεν είχε καμία ελπίδα να καταφέρει κάτι. Αν τον άφηνε η Ρόουζ, απλά θα πέθαινε χωρίς λόγο, το έκαναν σαφές αυτό, και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα φρέσκια προοπτική. Εγώ αυτά θεωρώ ρίσκα και τολμηρές επιλογές, όχι αυτά του Rogue One. Το Solo δεν το είδα και δεν βρίσκω το λόγο. Και το Rogue One, δηλαδή, εδώ που τα λέμε, το έβαλα να το δω ένα μεσημέρι που βαριόμουν οικτρά, όταν η ταινία είχε ήδη βγει σε streaming, επειδή είχα περιέργεια να δω τη σκηνή με τον Darth Vader (που είναι πράγματι μια αποζημίωση για μια, μέτρια κατά τα άλλα, ταινία). Τα VII και VIII τα είδα στην πρεμιέρα στις αίθουσες, όπως θα πάω να δω και το ΙΧ. Η αρχική τριλογία, τώρα, που την έχεις ήδη δει, δεν έχει πια για σένα ούτε άγνωστο, ούτε έκπληξη. Πιστεύεις ότι δεν λειτουργεί και δεν βλέπεται πλέον; Δε νομίζω. Συμφωνώ για την αδυναμία που έχουν τα prequel να γνωρίζεις ότι οι χαρακτήρες δεν κινδυνεύουν. Κυρίως γιατί γνωρίζεις και που θα πάει ο χαρακτήρας, άσχετα με το ότι θα ζήσει, ως χαρακτήρας. Κατά βάση, όμως, τα Star Wars είναι παιδικές ταινίες, οπότε οι πρωταγωνιστές είναι ασφαλείς. Οι μέντορες κινδυνεύουν. Ξέρω και για την Rey ότι δεν θα πεθάνει (ή τον Λουκ, αν προτιμάς). Δεν μου χαλάει την ταινία αυτό. Γιατί θα πέθαινε ο φιν χωρίς λόγο? Θα κατάστρεφε το mini death star και έτσι δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην βάση των επαναστατών, δίνοντας τους χρόνο για να ξεφύγουν από τη πίσω πόρτα, χωρις να χρειαστεί να θυσιαστεί ο Λουκ. Την ταινία βέβαια την έχω δει μόνο μια φορά και αυτή προσπαθώ να τη διαγράψω, οπότε ίσως εννοείς κατι άλλο που μου διαφεύγει
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δε νομίζω ότι δεν έχουμε συνεννοηθεί σε κάτι. Σου εξήγησα που διαφωνώ: θεωρώ ότι μια ταινία, αν είναι καλή, λειτουργεί είτε γνωρίζεις το τέλος, είτε όχι. Αυτό δεν βλέπω πως σχετίζεται με το αν η ταινία είναι 40 χρόνων ή μόλις βγήκε στις αίθουσες. Αν γνωρίζεις, γνωρίζεις και αν δεν γνωρίζεις, δεν γνωρίζεις, τι σημασία έχει πότε βγήκε; Εσύ μιλάς πάλι για το στούνιο και τις επιλογές του, και εγώ σου λέω πως δεν βάζω τον Rian Johnson μαζί με τον όποιοσείναιοσκηνοθέτης του Rogue One. Πιστεύω ότι είναι ανεξάρτητοι στις επιλογές που κάνουν, όπως βλέπω και από το τελικό αποτέλεσμα. Δεν βλέπω κάτι άλλο να υπάρχει να συνεννοηθούμε. Βρήκαμε τη διαφωνία. Δεν είμαι ειδικός, ούτε είναι εύκολο να αναλύσω πως δημιουργείται η αγωνία στον θεατή, ακόμα και αν γνωρίζει τι θα συμβεί. Αυτά είναι ζητήματα που έχουν γραφτεί εκατοντάδες βιβλία να τα συζητάνε, δεν συνοψίζονται τόσο εύκολα. Αλλά υπάρχουν πολλά παραδείγματα ταινιών όπου το τέλος είναι δεδομένο (ξέρω 'γω, ο Τιτανικός ή άλλες ταινίες που λέγονται σε flashback) και παρ' όλα αυτά κρατάνε μια χαρά τον θεατή. Επίσης πολύ εμφανές είναι αυτό στις σειρές που έχουν συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, όπως πχ το Breaking Bad (σε αντιδιαστολή με το Game of Thrones που δεν είναι έτσι), όπου γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι πρωταγωνιστές είναι ασφαλείς μέχρι τον τελευταίο κύκλο. 4 λεπτά πριν, mike299 είπε Γιατί θα πέθαινε ο φιν χωρίς λόγο? Θα κατάστρεφε το mini death star και έτσι δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην βάση των επαναστατών, δίνοντας τους χρόνο για να ξεφύγουν από τη πίσω πόρτα, χωρις να χρειαστεί να θυσιαστεί ο Λουκ. Την ταινία βέβαια την έχω δει μόνο μια φορά και αυτή προσπαθώ να τη διαγράψω, οπότε ίσως εννοείς κατι άλλο που μου διαφεύγει Δεν θα το κατέστρεφε. Του λένε συνέχεια ότι αυτό που κάνει δεν γίνεται. Δεν του λένε μην θυσιαστείς για μας, του λένε είναι αδύνατον, αλλά δεν τους ακούει. Και οπτικά επιβεβαιώνεται αυτό, επειδή το πλοίο του είχε αρχίσει να καταστρέφεται πολύ προτού πλησιάσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Snoob είπε Αν καταφέρουν να δώσουν κάτι αξιόλογο, θεωρώ πως θα είναι με το Mandalorian ή το Rebels (που, και πάλι, δεν δίνει ρέστα σε επίπεδο "κακών", αλλά τουλάχιστον δεν είναι και σούργελα όπως στην τρίτη τριλογία). To Rebels ήταν το 2ο cartoon που είχαν βγάλει σε Star Wars και έχει τελειώσει (2014-2018). Δεν έχω διαβάσει κάτι νέο με αυτό το όνομα να έρχεται;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Κοιτάξτε, αν παίξουμε το χαρτί "ο Φιν θα πέθαινε τζάμπα", δεν θα πέθαινε περισσότερο ή λιγότερο τζάμπα από ό,τι οι δύστυχοι στα χαρακώματα. Κι αν παίξουμε το χαρτί πως το είπε ο σαλτιμπάγκος ο Πο, ο σαλτιμπάγκος έπρεπε να το καταλάβει πως με τους συρτούς κουβάδες δεν γινόταν τίποτε πριν στείλει κόσμο να σκοτωθεί. Αλλά, για κάποιο λόγο δεν πρέπει να θυσιαστεί άδικα ο κολαούζος της μυλαίδης, για τους άλλους στα καλότυχά μας. Τέλος πάντων, πάλι ξέφυγα και δίνω αξία στα μπουγαδόνερα της Disney επιχειρώντας να ερμηνεύσω λογικά σενάρια της πλάκας. 2
FCastor Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Rey + black robes + dual red lightsaber(s) = huh...? https://io9.gizmodo.com/new-star-wars-the-rise-of-skywalker-footage-featured-r-1837449069 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από FCastor
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε To Rebels ήταν το 2ο cartoon που είχαν βγάλει σε Star Wars και έχει τελειώσει (2014-2018). Δεν έχω διαβάσει κάτι νέο με αυτό το όνομα να έρχεται; το Clone Wars εννοει, θα βγει η 6η σεζον για να ολοκληρωσει την σειρα. τα Rebels και Resistance τα κοψανε. 2 ώρες πριν, mike299 είπε Γιατί θα πέθαινε ο φιν χωρίς λόγο? Θα κατάστρεφε το mini death star και έτσι δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην βάση των επαναστατών, δίνοντας τους χρόνο για να ξεφύγουν από τη πίσω πόρτα, χωρις να χρειαστεί να θυσιαστεί ο Λουκ. Την ταινία βέβαια την έχω δει μόνο μια φορά και αυτή προσπαθώ να τη διαγράψω, οπότε ίσως εννοείς κατι άλλο που μου διαφεύγει και ο Λουκ τζαμπα πεθανε. η πισω πορτα ηταν φραγμενη ουτως η αλλως με βραχους. και ηρθε η Mary Sue να τους σηκωσει. βραχους. χωρις εκπαιδευση. ενω ο Luke δε μπορουσε να σηκωσει ουτε μια πετρα. τεσπα, το wokeness στο TLJ δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που θα γινει με το Terminator σε δυο μηνες. εκει ειναι που θα πεσει το γελιο της αρκουδας. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από KilliK 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Snoob είπε Κοιτάξτε, αν παίξουμε το χαρτί "ο Φιν θα πέθαινε τζάμπα", δεν θα πέθαινε περισσότερο ή λιγότερο τζάμπα από ό,τι οι δύστυχοι στα χαρακώματα. Κι αν παίξουμε το χαρτί πως το είπε ο σαλτιμπάγκος ο Πο, ο σαλτιμπάγκος έπρεπε να το καταλάβει πως με τους συρτούς κουβάδες δεν γινόταν τίποτε πριν στείλει κόσμο να σκοτωθεί. Αλλά, για κάποιο λόγο δεν πρέπει να θυσιαστεί άδικα ο κολαούζος της μυλαίδης, για τους άλλους στα καλότυχά μας. Τέλος πάντων, πάλι ξέφυγα και δίνω αξία στα μπουγαδόνερα της Disney επιχειρώντας να ερμηνεύσω λογικά σενάρια της πλάκας. Ε, άρα μην απαντάω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, KilliK είπε το Clone Wars εννοει, θα βγει η 6η σεζον για να ολοκληρωσει την σειρα. τα Rebels και Resistance τα κοψανε. Α ναι, το Clone Wars το ξέρουμε ότι έρχεται, τόσος ντόρος. Rebels τέλειωσε κανονικά. Το Resistance ήταν που έχει τις λιγότερες σαιζόν από SW cartoon.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Το καλύτερο, για εμάς που μεγαλώσαμε με αυτές τις ταινίες, τουλάχιστον, είναι να μην πολυσκεφτόμαστε τι μας σερβίρουν. Είδα πάλι το Τελευταίο Μπουγαδόνερο πριν από μια εβδομάδα, περίπου. Βγαίνει στο τέλος ο κακός αφεντικός στους στάβλους και προγκάει τα εκκολαπτόμενα επαναστατόπουλα, τα οποία σκορπάνε. Το κορυφαίο εκκολαπτόμενο επαναστατόπουλο τρομάζει τόσο που γράφει στα επαναστατικά καρυδάκια του τον αφεντικό και βγαίνει να λουφάρει έξω, χαζεύοντας τα άστρα, ενώ έχει φόρα-παρτίδα το δαχτυλίδι των επαναστατών στο δάχτυλό του, γιατί άμα δεν είναι χοντροκομμένος ο συμβολισμός, να στάζει το λιπάκι, δεν το φχαριστιέσαι. Αφού δεν το βάρεσε τατού στο μέτωπο το σύμβολο, πάλι καλά να λέμε. Δεν αντέχουν σε σοβαρή εξέταση τα σενάρια. Αδυνατούν να γράψουν μια περιπέτεια της προκοπής, χωρίς να σε ταΐζουν με το ζόρι συμβολισμούς της πλάκας. Πήγαν τα άλλα τα παρτσακλά στο ποδάρι να βρουν το χάκερ, τους πιάσανε, και βρήκαν άλλο χάκερ στο μπουντρούμι. Καλύτερο, αλλά και ολίγον τι προδότη/ψαγμένο/όλα είναι γκρίζα. Και ο έμπορος όπλων πουλούσε όπλα και στις δύο παρατάξεις, λέει. Πού τα βρίσκει ρε χάπατο ο έμπορος όπλων τα όπλα και των δύο παρατάξεων; Τι είναι τα μαχητικά, κουφέτα; Αγοραστά τα έχει το Πρώτο Τάγμα; Ελέγχει το σύμπαν αλλά αγοράζει από τρίτους; Σαν να λέμε, τα F-16 η Αμερική βγαίνει στη γύρα να τα βρει; Τα Mig η Ρωσία από πού τα παίρνει, από τη λαϊκή με το κιλό; Οι επαναστάτες; Ποιος τα φτιάχνει και τους τα πουλάει; Λογική μηδέν. Ίσα-ίσα για να βγει ο Μπεντίτσιο να πει το λογίδριό του. Και μετά, βλέπεις τα χαζοχαρούμενα, ενώ στην παρανοϊκή προσπάθεια απόδρασης που κανείς εκεί πέρα δεν ήξεραν τι έκαναν, διαλύθηκαν τόσα σκάφη, σκοτώθηκε τόσος κόσμος (από εγκληματικές στρατηγικές αποφάσεις της μακαρίτισσας, της ναυαρχέσας και του σαλτιμπάγκου, παρεμπιπτόντως), και μετά που διαφεύγουν γιατί ήρθε η ανεκπαίδευτη μυλαίδη και σήκωσε το νταμάρι της Πεντέλης, επιβιβάζονται σε ένα σκάφος και χαιρετιούνται, χαμογελάνε, συζητάνε, να μπει ωραίο πλάνο για το τέλος. Απλά, το βλέπεις και πας παρακάτω, γιατί όσο σκέφτεσαι τη χλαπάτσα, τόσο σε πιάνει απόγνωση, ιδίως με την απέλπιδα προσπάθεια αναζήτησης και καλά βαθυστόχαστων μηνυμάτων σε σενάριο επιπέδου Χτυποκάδια στο Μπέβερλι Χιλς. Δεν μπορέσανε να φτιάξουν έναν κακό της προκοπής, τον μοναδικό που είχε στοιχειώδεις προοπτικές (φτηνή αντιγραφή του αυτοκράτορα, παραμορφωμένο προφανώς γιατί είναι πολύ κακός και γιατί από ιδέες, μηδέν) τον σκότωσαν στακ-μπαμ και μετά η ανεκπαίδευτη μυλαίδη σκότωσε και τη μισή επίλεκτη φρουρά, την άλλη μισή ο Ίμο, και τώρα ανασταίνουν τον Αυτοκράτορα. Mandalorian, μπας και γίνει κάτι. Η βασική τριλογία δεν σώζεται, βασικά δεν σωζόταν από το 7, όχι τώρα. 7
7nisiotis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @KilliK Πιστεύω διάβασες τα τελευταία νέα από υλικό που έδειξε η Disney στην έκθεση σε συγκεκριμένο κοινό? Αυτά που αναφέρει ο Fcastor παραπάνω Τελευταία woke μπούρδα ήταν το MIB international. Τραγικό πραγματικά. Για γέλιο. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από 7nisiotis
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 ναι, το διαβασα, ειμαι πεπεισμενος Spoiler οτι η τελευταια τους μαχη θα γινει πανω στα συντριμια του DS2, με τον Emperor να κυριευει το σωμα εναν εκ των δυο. και εκει παιζουν ολα τα ενδεχομενα. ειτε αυτος που κυριευεται, θυσιαζεται για να τον σταματησει, ειτε ζηταει απο τον αντιπαλο να τον σκοτωσει για να τον σταματησει, ειτε απλως γινεται ο emperor και τον σκοτωνει ο αντιπαλος. και φανταζομαι το σωμα του πεφτει στην θαλασσα και χανεται, ωστε να αφησει ανοιχτη την επιστροφη του emperor για την επομενη τριλογια. το μεγαλο ερωτημα ειναι σε ποια τριλογια θα επιστρεψει ο Vader? 😁 1
7nisiotis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Χαχαχαχα χρησιμοποίησαν παιδικό παιχνίδι για την αφίσα. Βασικά είναι φωτογραφία από προμο φιγούρας. Γι αυτό φαίνεται κάπως τα χαρακτηριστικά του Παλπ λίγο unnatural. https://disneystarwarsisdumb.wordpress.com/2019/08/25/hot-toys-palpatine-used-for-episode-ix-teaser-poster/amp/?__twitter_impression=true Παίζει στο τέλος όντως να βγει ο 15χρονος που τους έφτιαξε το ποστερ ξερω γω. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από 7nisiotis
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Είναι και το μονο καλο στην αφίσα ο Emperor. Θέλω την φιγούρα τώρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα