costis ni Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε ΠΣ. Εαν σας προσελαβα λιγο περισσοτερο απο οσο επρεπε, μη δυστασετε να πατησετε το "confused" κουμπακι. Η ακομα και το "sad" σε περιπτωση που αισθανθηκατε απειλη της προσωπικοτητα σας. Its OK... Φίλε αν κάνεις προσλήψεις στείλε πμ γιατι με εχεις κάνει μπλογκ
makak0s Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Θα κολλάει το σύμπαν όταν θα ανοίγεις την εφαρμογή...
theofilosant Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μου φαίνεται κατάλαβαν ότι αρκετοί χρήστες δεν χρησιμοποιούν πλέον την εφαρμογή facebook παρά μόνο το messenger και λένε πως θα τους κάνουμε να ξανά μπαίνουν. Προσωπικά δουλεύω το messenger κάθε μέρα αλλά για να μπω στο feed του facebook πολύ σπάνια
prince_21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Γι αυτο ειναι down ολες οι εφαρμογες εδω και ωρα;;;
Oddman94 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Θα φάει τη διαγραφή του και το facebook σιγά σιγά και θα ισυχάσουμε.
Stam80s Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Το facebook είχε από ανέκαθεν τα μηνύματα για επικοινωνία. Είναι εκνευριστικό να σε υποχρεώνουν να έχεις έξτρα εφαρμογή για κάτι που είναι αυτονόητο...να μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα σε κάποιον μέσα στο facebook! Για messaging υπάρχουν τόσες εφαρμογές, δε χάλασε κι ο κόσμος. Άρα για μένα καλά κάνουν και δε θα έπρεπε ποτέ να έχει γίνει ο διαχωρισμός. Αρκεί να μην είναι θεόβαρη η εφαρμογή και να θέλει 6 γίγα ραμ!!!
polaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 13/4/2019 στις 8:10 ΜΜ, Giorgos241 είπε Δεν εχω facebook εδω και χρονια αλλα επειδη εχουν ολοι οι αλλοι ειναι πολυ ευκολο να τους βρισκεις μεσω του messenger. Πλεον μαλλον παλι μονο αν εχεις λογαριασμο θα μπορεις να εχεις και chat Δώσε μας λινκ με το άρθρο που λέει αυτό που γράφεις στη δεύτερη πρόταση, ευχαριστώ
barman_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 μια χαρα για μενα.μου κανει ειδικα αν τις ενσωματωσει ολες,γλυτωσαμε απο μερικες εφαρμογες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα