Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Ποιο από τα δύο;; :P

το bravo tjet

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο το bravo με τον tjet κινητήρα, αλλά στα 5 χιλιάρικα δεν νομίζω να βρει .

Σε αυτό το αμάξι ή fiat έκανε πάλι το άκυρο να μην το βγάλει  3θυρο αλλά μόνο 5θυρο !

Πρέπει να είναι άνθρωποι εκτός πραγματικότητας αυτοί που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις στην fiat ή πληρώνονται κάποιοι για να την κλείσουν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αποκορύφωμα η ιστορία με το punto. 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
1 hour ago, fsbmaniac said:

Στα 5000-5200 πας σε ford focus 2 2009 1.6 βενζίνη ή 1.4 ...

Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα λόγο να πας σε Focus 1.4 πραγματικά.

19 minutes ago, panoskatos said:

Σε αυτό το αμάξι ή fiat έκανε πάλι το άκυρο να μην το βγάλει  3θυρο αλλά μόνο 5θυρο !

Καθόλου άκυρο αφού τα 3θυρα στην κατηγορία ήταν και είναι ένα μικρό ποσοστό στις συνολικές πωλήσεις ενώ χρειάζονται έξτρα χρήματα για να βγουν

Πόσα έχουν πλέον 3θυρη παραλλαγή? 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Ωραίο το bravo με τον tjet κινητήρα, αλλά στα 5 χιλιάρικα δεν νομίζω να βρει .

Πρέπει να είναι άνθρωποι εκτός πραγματικότητας αυτοί που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις στην fiat ή πληρώνονται κάποιοι για να την κλείσουν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αποκορύφωμα η ιστορία με το punto. 

Κάπου 5-6 χιλιάρικα παίζουν!

Ευτυχώς που το βγάλανε μόνο 5θυρο και το πήρα έτσι και τώρα που έχω μωρό βολεύτηκα! :lol:

Δημοσ.

5000 έδωσα το golf 5 gt MY07 με αρκετά εξτρά ,μέσα σε 2 μέρες , χωρίς να μπει στο car από τον μηχανικό που το συντηρούσε τα τελευταία χρόνια. 

Ειδικό αμάξι , δεν είναι 60 γαϊδούρια οποτε θελει τα λεφτά του, άποψη μου άμα το πετύχεις προσπέρασε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...