Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει να πάρει ο αδερφός μου ένα αμαξάκι γύρω στο 5χιλιαρο, προφανώς θα ναι 10ετιας+. Κοιτάει για Α3 γενικα, αλλά και ενα άστρα GTC που βρήκε από συνάδελφο του. Απ' όσο έψαξα τα Α3 εμφανίζουν πολλά προβλήματα, το δε άστρα με τέτοιο κινητήρα προφανώς θα το χει ξεζουμισει ο αλλος. Μπορείτε να προτείνετε κάτι σχετικά οικονομικό στην συντήρηση?

Δημοσ.

toyota corolla 2010

nissan almera 

γενικα απεφυγε τα group vag αυτης της ηλικιας γιατι ειναι ΟΛΟ προβληματα

δεν ξερω αν θα βολευε κανα Citroen Peugeot 

Δημοσ.

yaris αν και τα μοσχοπουλανε και σιγουρα δεν ειναι το πλεον "αντρικο" αυτοκινητο...Ωστοσο δεν βγαζει ζημιες και κανει μια χαρα την δουλεια του χωρις τρελα κοστη συντηρησης.

Αλλη επιλογη κανα ford fiesta. Για το τοτε μοντελο μονο καλα λογια εχω ακουσει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, new_guy είπε

Θέλει να πάρει ο αδερφός μου ένα αμαξάκι γύρω στο 5χιλιαρο, προφανώς θα ναι 10ετιας+. Κοιτάει για Α3 γενικα, αλλά και ενα άστρα GTC που βρήκε από συνάδελφο του. Απ' όσο έψαξα τα Α3 εμφανίζουν πολλά προβλήματα, το δε άστρα με τέτοιο κινητήρα προφανώς θα το χει ξεζουμισει ο αλλος. Μπορείτε να προτείνετε κάτι σχετικά οικονομικό στην συντήρηση?

Στο insomnia είσαι, οποτε Yaris και fiesta κουβαδακια θα σου απαντήσουν. Αυτα ξέρουν.

Φυσικά μακριά απο οτιδήποτε γερμανικό.

Βρηκες και εσύ forum να ρωτησεις😀

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα το έχουν σκίσει το astra πάντως!

Αν δεν σε πειράζει που καίει λίγο παραπάνω δες και το fiat bravo tjet (να παινέψουμε και λίγο το σπίτι μας :D ).

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jmmys είπε

Στο insomnia είσαι, οποτε Yaris και fiesta κουβαδακια θα σου απαντήσουν. Αυτα ξέρουν.

Δλδ,απο περιέργεια,θα του έλεγες να κοιτάξει για ένα Polo 9N3 που σταντάρ έχει αρχίσει να ξεκολλάει η ταπετσαρία (αν δέν κρέμεται ήδη);

Επίσης η Κολωνία βρίσκεται σε Γερμανικό έδαφος,οπότε όταν προτείνουμε το Fiesta,κάτι δέν πάει καλά...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zourman1981 είπε

toyota corolla 2010

nissan almera 

γενικα απεφυγε τα group vag αυτης της ηλικιας γιατι ειναι ΟΛΟ προβληματα

δεν ξερω αν θα βολευε κανα Citroen Peugeot 

Να παρει Peugeot μόνο αν του έχει γυαλίσει η γραμματέας του σέρβις. Γιατί θα τη βλέπει συχνά...

Δηλαδή τα αυτοκίνητα του VAG θα τον λιώσουν στις ζημιές οπότε να πάρει κανα σκυλί 207 ε; 

Επίσης το Almera έχει καταργηθεί πάρα πολλά χρόνια οπότε θα πάρει κανα ρημάδι. Σε αυτά τα λεφτά άμα θέλει μόνο με κριτήριο την αξιοπιστία πρέπει να πάρει Yaris του 7-8. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παει στο Astra h GTC να δει αυτό με τον 1.6 κινητήρα και μην το δενεις και κομπο οτι το εχει σκίσει ο αλλος. Σαν αυτοκίνητο εχει πολυ καλη οδηγική συμπεριφορά

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.
13 ώρες πριν, new_guy είπε

ένας συνάδελφος ενδιαφέρεται να πουλήσει το α3 του. είναι του 2005 με 260.000 χιλιόμετρα.

βενζίνη 1600.

επειδή στο αμάξι αυτό μπαίνω απο τότε που το πήρε δεν του έχει βγάλει πραγματικά τίποτα. πριν κάνα χρόνο λόγω βενζίνης του έβγαλε πρόβλημα στην αντλία όπου την άλλαξε και έφτιαξε.

στο car.gr αυτό παίζει στα 4κ. αν είσαι από Πάτρα θα στο πρότεινα το αμάξι αφού είναι απροβληματιστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Opel Astra gtc είναι και όμορφο και οδηγικα πολύ καλό. 

Να το έχει σκίσει δεν υπάρχει λόγος και αυτοί που το έγραψαν μάλλον δεν ξέρουν για τι αυτοκίνητο πρόκειται. 

8 ώρες πριν, jmmys είπε

και fiesta κουβαδακια θα σου απαντήσουν. Αυτα ξέρουν.

Για αιτιολογησε για ποιόν λόγο θεωρείται κουβαδακι το fiesta το οποίο στην κατηγορία του μαζί με το punto είναι από τα πιο αξιόπιστα και καλοστημενα και φυσικά δεν είναι τυχαίο που πουλάνε τρελά όλα αυτά τα χρόνια. 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
9 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα το έχουν σκίσει το astra πάντως!

μιας και κοιταζα πριν 1μιση χρονο, απο τα 3 που ειδα ο μηχανικος μου ειπε μακρυα και απο τα 3.

Σιγουρα δεν εινα αμαξι ειδικα το gtc που θα το παρει η μαμα μου να κανει βολτες...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoskatos είπε

Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Opel Astra gtc είναι και όμορφο και οδηγικα πολύ καλό. 

Να το έχει σκίσει δεν υπάρχει λόγος και αυτοί που το έγραψαν μάλλον δεν ξέρουν για τι αυτοκίνητο πρόκειται. 

Για αιτιολογησε για ποιόν λόγο θεωρείται κουβαδακι το fiesta το οποίο στην κατηγορία του μαζί με το punto είναι από τα πιο αξιόπιστα και καλοστημενα και φυσικά δεν είναι τυχαίο που πουλάνε τρελά όλα αυτά τα χρόνια. 

Κουβαδάκι είπα,όχι οτι δεν είναι αξιόπιστο και καλοστημενο για τη κατηγορία του.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, jmmys είπε

Κουβαδάκι είπα,όχι οτι δεν είναι αξιόπιστο και καλοστημενο για τη κατηγορία του.

Εγώ νομίζω ότι έχει βελτιωθεί τόσο πολύ αυτή η κατηγορία που έχει φτάσει σχεδόν την επόμενη και μπορεί άνετα κάποιος να το έχει σαν κύριο αυτοκίνητο για όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...