Nicole18 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλησπερα σας.σε λιγες μερες με το καλο θα παραλαβω το xmax iron max 300. Θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να κανω ως προς την ασφαλεια του διοτι δν γνωριζω και πολλα..δεν εχω παρκινγκ και θα το παρκαρω εξω απο το σπιτι...στο παρελθον δλδ πριν 2 χρονια μου εκλεψαν ενα μηχανακι.γενικος κλεβουν στην περιοχη μου..μενω ροδο.βοηθηστε με γιατι με αγχωνει πολυ το ολο θεμα.
Joshua21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Τι να κάνεις, να φροντίσεις η ασφάλιση να περιλαμβάνει και κλοπή. Και φυσικά πρώτα να κάτσεις να διαβάσεις τους όρους, για να δεις τι ακριβώς καλύπτει η ασφάλεια κλοπής που θα κάνεις και με ποιες προϋποθέσεις.
Nicole18 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Τι να κάνεις, να φροντίσεις η ασφάλιση να περιλαμβάνει και κλοπή. Και φυσικά πρώτα να κάτσεις να διαβάσεις τους όρους, για να δεις τι ακριβώς καλύπτει η ασφάλεια κλοπής που θα κάνεις και με ποιες προϋποθέσεις. Δλδ μπορω να κανω και με απλη ασφαλεια οχι μεικτη ντε και καλα απλα να περιεχει μεσα και την κλοπη.οπως και να προσεξω τους ορους που λες.
Joshua21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Nicole18 είπε Δλδ μπορω να κανω και με απλη ασφαλεια οχι μεικτη ντε και καλα απλα να περιεχει μεσα και την κλοπη.οπως και να προσεξω τους ορους που λες. Ακριβώς. Μικτή σημαίνει πως η ασφαλιστική σου θα σε αποζημιώσει για τις ζημιές στο δικό σου όχημα, ακόμα και στην περίπτωση που εσύ είσαι υπεύθυνος για το ατύχημα, η ασφάλεια κλοπής είναι άλλο πράγμα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από Joshua21
Nickokin Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.insurancemarket.gr/ασφαλεια-μηχανης/κλοπη
kage Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να βρεις γκαραζ απεναντι σπιτια..τηλεκοντρολ γκαραζοπορτας με κυλιομενο κωδικο,pandora συναγερμο ..η αξια ειναι μικρη για ασφαλεια κλοπης...δες anytime ydrogeio alianz κτλ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από kage
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δες και AIG, ασφαλίζει το 75% της αξίας με πιο λογικό ασφάλιστρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα