Προς το περιεχόμενο

Redmi 7 vs Redmi Note 6 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/4/2019 στις 4:48 ΜΜ, Πανος999 είπε

131€ vs 148€..

Μικρες οι διαφορες τους απ οτι βλεπω.. Τι λετε!? 

To 6 Pro είναι καλύτερο. Εγώ όμως θα πρότεινα MI a2 στα 154 αν έχεις τη δυνατότητα να δώσεις το επιπλέον 10ρικο μιας και πας σε άλλο level. Στο μόνο που υστερεί το a2 είναι η μπαταρία (που μόνο κακή δεν είναι ). Αν το budget ειναι tight πήγαινε στο redmi note 6 pro

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

To 6 Pro είναι καλύτερο. Εγώ όμως θα πρότεινα MI a2 στα 154 αν έχεις τη δυνατότητα να δώσεις το επιπλέον 10ρικο μιας και πας σε άλλο level. Στο μόνο που υστερεί το a2 είναι η μπαταρία (που μόνο κακή δεν είναι ). Αν το budget ειναι tight πήγαινε στο redmi note 6 pro

Δυστυχως η μπαταρία είναι ενα κυριο χαρακτηριστικο που θελω.. Το ειχα κ αυτο στις επιλογές μου αλλα το έκοψα γι αυτό το λόγο.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πανος999 είπε

Δυστυχως η μπαταρία είναι ενα κυριο χαρακτηριστικο που θελω.. Το ειχα κ αυτο στις επιλογές μου αλλα το έκοψα γι αυτό το λόγο.. 

Τοτε παρε το redmi note 6 pro και εισαι κομπλε. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Αν σε ενδιαφέρει(αν το βρεις) το Asus σε μεταχειρισμένο με πολύ καλές επιδόσεις όπως Amoled οθόνη,Gorilla glass 5,OIS,5000mAh

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν σε ενδιαφέρει(αν το βρεις) το Asus σε μεταχειρισμένο με πολύ καλές επιδόσεις όπως Amoled οθόνη,Gorilla glass 5,OIS,5000mAh

Ποιο asus? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...