thetiesthatbind Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Θα κανεις καλή δουλειά αλλά με όλο το συμπάθειο είσαι θύμα Ναι, έπρεπε να πας σε SSD, όχι WD Blue όμως. Ένας 500αρης Crucial MX θα ήταν ότι πρέπει. Επισης γραφικών. Έπρεπε να πας σε 1660! Ή τουλάχιστον σε 580 και όχι 1060. Βέβαια 1660>>>580>1060. 2
rical Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, GIANNIS400 είπε με αυτον που πηρα θες να πεις δεν θα κανω καλη δουλεια? Μια χαρα δουλεια θα κανεις για τα games που παιζεις και την χρηση που κανεις στο pc σου. Οταν σου λενε με +50 ευρω περνεις 1660 , εε και μετα την περνεις και σου λενε ρε τυπε με +60 επερνες 1070 π.χ. . Μην κολας. καλη ειναι και η 1060 για αυτο που την θες . 👍 1
panos0100 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, nosstrom είπε Προσωπικά αποφεύγω να ψωνίζω από εκεί γενικά θεωρώ ότι φέρνει σκαρτές παρτίδες ,ανακατασκευασμένα,ότι είχα πάρει στο παρελθόν και εγώ και φίλοι μου ένα μεγάλο ποσοστό χαλάσανε. Ψωνίζω από συγκεκριμένο μαγαζί Φραντζή . Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οι πωλητές πωλήτριες είναι κουραστικοί στο συγκεκριμένο μαγαζί .Πολυ όμως ...και παίρνουν αέρα λες και είμαστε φιλαράκια . Πες τα ρε φίλε πες τα, έλεος με αυτό το πλαίσιο αρκεί να σε πω οτι έχω αλλάξει 23 κάρτες γραφικών γιατί άραγε; είμαι τόσο gamer και δεν το ξέρω; ή μήπως της ξανά κολανε και τις πουλάνε για καινούριες; λεω τωρα, πανω απο 2 με 6 μηνες δεν βγαζανε και το λιγότερο που μου κράτησε μια ήτανε 2 ώρες 1
rical Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, panos0100 είπε Πες τα ρε φίλε πες τα, έλεος με αυτό το πλαίσιο αρκεί να σε πω οτι έχω αλλάξει 23 κάρτες γραφικών γιατί άραγε; είμαι τόσο gamer και δεν το ξέρω; ή μήπως της ξανά κολανε και τις πουλάνε για καινούριες; λεω τωρα, πανω απο 2 με 6 μηνες δεν βγαζανε και το λιγότερο που μου κράτησε μια ήτανε 2 ώρες Γιατι συνεχιζες και επερνες τυπε ? 😂
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, panos0100 είπε Πες τα ρε φίλε πες τα, έλεος με αυτό το πλαίσιο αρκεί να σε πω οτι έχω αλλάξει 23 κάρτες γραφικών γιατί άραγε; είμαι τόσο gamer και δεν το ξέρω; ή μήπως της ξανά κολανε και τις πουλάνε για καινούριες; λεω τωρα, πανω απο 2 με 6 μηνες δεν βγαζανε και το λιγότερο που μου κράτησε μια ήτανε 2 ώρες πω, μην μου λες τετοια και έδωκα τοσα λ7 😰
panos0100 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, rical είπε Γιατι συνεχιζες και επερνες τυπε ? 😂 Δεν είχα γνώσεις τότε πολλές μετά που το κατάλαβα άλλαξα κατάστημα
Loinen Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δεν ειναι κακο οι ανακατασκευασμενες καρτες. Μερικες εξ αυτων εχουν καλυτερη συναρμολογηση απο οτι οι μανισιες. Αρκει βεβαια να γινεται σωστα.
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως την ΜOBO= Gigabyte Z87M mobo που εχω απ το 2013 δεν εβγαλε τιποτα, μια οθυονη asus ve278h https://www.amazon.com/ASUS-VE278H-1920x1080-Back-lit-Monitor/dp/B0099XBO5E μου βγηκε o.k και κατι άλλα parts οπως μνημες ram κλπ ηταν ο.κ. Πιστευω ειναι λαχειο, απο αλλα φαινομενικα καλα μαγαζια που ειχα παρει μου ειχαν κατσει στραβες. Και δεν βγάζω εξω το άλλο μεγαλομαγαζο του Μενιδιου Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από GIANNIS400
Loinen Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, rical είπε Τον αυγουστο που buildara Kατι τετοια διαβαζω και θα σκισω το μεταπτυχιακο μου... Ακου buildara!!! ...Συγνωμμη κιολας που μπηκα σφηνα !
rical Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Loinen είπε Kατι τετοια διαβαζω και θα σκισω το μεταπτυχιακο μου... Ακου buildara!!! ...Συγνωμμη κιολας που μπηκα σφηνα ! Εμεις τα λαικα παιδια χωρις μεταπτυχιακο, τετοια λεμε 😂
panos0100 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Και γι αυτό που είπανε στον γιανη για ποια κάρτα να πάρει παρόμοια κάνανε και για μένα δηλαδή λέω ποια να πάρω; τότε ήτανε η 550ti και η gtx460 και φυσικά την κατώτερη με είπανε την 550τι στα ίδια λεφτά με την 460 που πάλι εδώ στο φορουμ με είχανε πει τι βλακεία έκανα, και όντως έκανα επίσης ήμουν μάρτυρας όταν σε έναν πελάτη του λέγανε από το τηλέφωνο ότι θα σε βάλουμε την 730 είναι η καλύτερη για παιχνίδια και τα σηκώνει όλα
nosstrom Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Loinen είπε Δεν ειναι κακο οι ανακατασκευασμενες καρτες. Μερικες εξ αυτων εχουν καλυτερη συναρμολογηση απο οτι οι μανισιες. Αρκει βεβαια να γινεται σωστα. Θα συμφωνήσω το θέμα είναι, που έγινε και από ποιον η συναρμολόγηση . Πάντως έχω δει με τα μάτια μου ανοιχτό προϊόν επιστροφή να μπαίνει στο κουτί και να πουλιετε καινούριο στην εν λόγω αλυσίδα καταστημάτων . Μένω πιστός σε αυτά τα 2 καταστήματα που ψωνίζω χρόνια μπορεί να έχουν 5-10% παραπάνω στη τιμή αλλά δε πειράζει . και κάτι ακόμα .. πείσανε συγγενικό πρόσωπο άσχετο παντελος με τη τεχνολογίας ότι το κινητό του είναι χαλασμένο και του πουλήσανε καινούριο.είχε ενεργοποιηθεί στο κινητό μετά από αλληλουχία πατηματων κατά λάθος μια λειτουργία για άτομα με αχρωματοψία . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από nosstrom
jmirko15 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, nosstrom είπε Προσωπικά αποφεύγω να ψωνίζω από εκεί γενικά θεωρώ ότι φέρνει σκαρτές παρτίδες ,ανακατασκευασμένα,ότι είχα πάρει στο παρελθόν και εγώ και φίλοι μου ένα μεγάλο ποσοστό χαλάσανε. Ψωνίζω από συγκεκριμένο μαγαζί Φραντζή . Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οι πωλητές πωλήτριες είναι κουραστικοί στο συγκεκριμένο μαγαζί .Πολυ όμως ...και παίρνουν αέρα λες και είμαστε φιλαράκια . Βασικά άσχετοι είναι.. 1
Havik Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Let this thread die, μας τρολάρει... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από Havik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα