Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

από την 570... άρα πάνω από 50% από την 1050ti

Θα παρω τηλ αυριο και θα παω να παρω την 1060, θα σας πω

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε

Μενω με αυτην που εχω, αφου μου λες οτι η 1060 6gb δεν κανει  διαφορά μεγάλη και ειναι ψηλα σε τιμη,  άλλωστε στα hight πιστευω να με βγάλει  η 1050ti. 

υ.γ: Θέλω να μεινω σε υλοποιηση nvidia, oι amd που ειχα μου πιάναν το κεφαλι απ τον θορυβο

Η συγκεκριμένη 570 είναι η καλύτερη υλοποίηση (Nitro+), δεν υπάρχει περίπτωση να ακούγεται. Η 1050 που έχεις τώρα είναι εντελώς entry level υλοποίηση.... και μάλιστα με 1 ανεμιστήρα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xxatziva είπε

να τσεκάρεις και πόσα GB είναι η καθεμιά. ακόμα και αυτό παίζει ρόλο.

η 1060 ειναι 6gb ενω αυτη που εχω ειναι 4gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε

υ.γ: εδω δεν βλέπω μεγάλη διαφορα , αν υποθεσεις οτι οι οθονες ειναι ιδιες,Σε αυτα που ρωτησα δεν απαντησες-απαντησε κανεις

Τώρα βλέπεις ?  Το έχω και σε ποιο μεγάλο αν δεν φαίνεται καλά 

Clipboard01.thumb.jpg.a180ebcd56ee2620326ac7d43c169243.jpg

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τώρα βλέπεις ? 

Clipboard01.thumb.jpg.a180ebcd56ee2620326ac7d43c169243.jpg

Δεν θελω να παω πάλι σε amd, η προηγουμενη απο αυτην που καηκε μου ανεβαζε θερμοκρασιες και ειχε τρελα κολλήματα, αν θα πηγαινα θα πηγαινα στην 1060 άλλα εχει 70€ παραπανω, δεν ειναι λιγα

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GIANNIS400 είπε

Δεν θελω να παω πάλι σε amd, η προηγουμενη απο αυτην που καηκε, μου ανεβαζε θερμοκρασιες και ειχε τρελα κολληματα

Δεκτό αν έχεις πάθει φοβία.
Πάρε την 1060 τότε, η 1050ti πλέον είναι σάπια τεχνολογικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Δεκτό αν έχεις πάθει φοβία.
Πάρε την 1060 τότε, η 1050ti πλέον είναι σάπια τεχνολογικά 

το tom clancy rainbow six το επαιξα πριν μια ωρα στα 60fps σταθερα χωρις κανενα κολλημα με την 1050 ti aero η οποια ειναι και oc, μηπως τα παραλεμε?  εδω εχει πολυ καλες κριτικές https://www.skroutz.gr/s/12686250/MSI-GeForce-GTX-1050-Ti-4GB-Aero-ITX-OCV1.html#reviews

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης ενημέρωσε και από ποιό κατάστημα την πείρες για να ξέρω μη την πατήσω, να το μποικοτάρω κιόλας....υπάρχουν κάποιοι που δεν γνωρίζουν καλά και τους πουλάνε τα καταστήματα ότι θέλουν να δίώξουν.. Μαζεύουν ευρώ ευρώ από το χαρτζιλίκι τους για να πάρουν κάτι που θέλουν και τους κοροϊδεύουν. 

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι κολαει το κεφαλι σου τυπε; καταρχας γιατι πηγες πλαισιο να παρεις καρτα γραφικων ;  ( πανακριβα)και συμβουλευτηκες εναν ανθρωπο που απλα ηθελε να πουλησει( ισως )το πιο ακριβο; Γιατι δεν ψαχνοσουν λιγο μονος ή εστω να ρωταγες εδω. Οσο για το αν θα σε κρατησει 3 χρονια. Ψιλο χλωμο το βλεπω 

Επεξ/σία από rical
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rical είπε

Γιατι κολαει το κεφαλι σου τυπε; καταρχας γιατι πηγες πλαισιο να παρεις καρτα γραφικων ;  ( πανακριβα)και συμβουλευτηκες εναν ανθρωπο που απλα ηθελε να πουλησει( ισως )το πιο ακριβο; Γιατι δεν ψαχνοσουν λιγο μονος ή εστω να ρωταγες εδω. Οσο για το αν θα σε κρατησει 3 χρονια. Ψιλο χλωμο το βλεπω 

Γιατι μου καηκε η καρτα απότομα, στην δουλεια λογο ανακαινησης δεν ειχα ιντερνετ για να ψαξω, στην πολη που μενω αν πας pc για να σου βρουν τι εχει το παιρνεις μετα απο 5 μερες, εγω το ηθελα την άλλη μερα επειδη η γυναικα μου το χρειαζεται το ελαχιστο 1-2 ωρες την ημερα για την δουλεια της (αρα το βιαζόμουνα), ηξερα οτι εκει θα μου βρουν την βλαβη γρηγορα, ειδικα αν πηγαινα πρωι οπως και πηγα, (δεν ηξερα οτι ηταν η καρτα, μπορει να ηταν κατι άλλο,,,αν και ποιο πολυ ετεινα στην καρτα) η μλκια ηταν οτι επρεπε να πω στο παλικαρι, γυρνα  την οθονη του υπολογιστη σου προς τα μενα για να διαλέξω, βεβαια δεν θα τους ξαναδειξω εμπιστοσυνη για τιποτα, αυτο ηταν καταδικαστικο για αυτους, "με ρωτησε ο υπαλληλος του service αν παιζω παιχνιδια και αν ειναι βαρια, και του ειπα ναι",  όφειλε να μου προτεινει την 1060 και οχι την 1050, αυτοι θα χασουν. Παντως ειχα να παω χρόνια εκει, δεν εχει με την καμία την κινηση που ειχε πριν 4 χρονια που ειχα παει

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aγορα απο το πλαισιο ισως η χειροτερη επιλογη. 

Οπως ειπαν και οι παραπανω η 570 ειναι η χρυση τομη, και οχι απο το πλαισιο. Απο εξω βρησκεις την Νιτρο με 150 μαζι με τα μεταφορικα.

Η καρτα σου μπορει να μην καηκε, απλα η παστα μπορει να ξεραθηκε και να σου δειχνει οτι ειναι "νεκρη" ή λογω της μετακομισης να χτυπησε κανενας ακροδεκτης.

Επεξ/σία από Loinen
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

π

3 ώρες πριν, Loinen είπε

Aγορα απο το πλαισιο ισως η χειροτερη επιλογη. 

Οπως ειπαν και οι παραπανω η 570 ειναι η χρυση τομη, και οχι απο το πλαισιο. Απο εξω βρησκεις την Νιτρο με 150 μαζι με τα μεταφορικα.

Η καρτα σου μπορει να μην καηκε, απλα η παστα μπορει να ξεραθηκε και να σου δειχνει οτι ειναι "νεκρη" ή λογω της μετακομισης να χτυπησε κανενας ακροδεκτης.

Αυτό για την πάστα κακός δεν το σκέφτηκα, διότι η κάρτα δεν μύρισε. Θα πάρω πάστα και θα την δοκιμάσω, όποτε την ζόριζα  τα ανεμιστηρακια γυριζανε τρελά, άρα μπορει να μην γινόταν σωστη απαγωγή της θερμότητας και να σταμάτησε να δουλεύει για να προστατευθεί η ίδια. Το θεμα ειναι οτι αν δουλεψει τι να την κανω, που να την πουλησω, εξακολουθω να λεω οτι η ti το παει σβάρνα το tom clancy rainbow six το οποιο ειναι και βαρυ, ειμαι καπως δυσπιστος με την αχρηστιλα της 1050ti, χωρις να θελω να μειώσω επ ουδενί την βοήθεια του leros και την κατατόπιση του. Οπως και οι υπολοιποι ειπαν οτι η 570 ειναι μονοδρομος, οι καρτες amd ομως που χρησιμοποιουσα τοσα χρονια μου εκαναν κολλήματα, περνουσα drivers και δεν λυνονταν τα θεματα, ζεσταίνονταν πολυ, εχω φιλο που εχει nvidia 7 χρονια.....την εχει λιωσει και εξακολουθει να την λιωνει, μιλαμε για 8ωρα καθημερινα και οχι 1-2 ωρες που παιζω εγω 3 φορες την εβδομαδα.

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Πως γινετε να μην εχεις νετ εν ετη 2019; εστω 3g??. Anyways παραγγελεια απο εδω . Μεταφορικη και σε 2 μερες τν εχεις . Αλλα αφου λες βιαζοσουν τοσο πολυ. Τουλαχιστον μια 1060 6gb ηθελες..  αφου λες οτι θελεις να σε καλυψει 3 χρονια..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rical είπε

Πως γινετε να μην εχεις νετ εν ετη 2019; εστω 3g??. Anyways παραγγελεια απο εδω . Μεταφορικη και σε 2 μερες τν εχεις . Αλλα αφου λες βιαζοσουν τοσο πολυ. Τουλαχιστον μια 1060 6gb ηθελες..  αφου λες οτι θελεις να σε καλυψει 3 χρονια..

Θα την αλλάξω με μια 1060 6gb

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...