Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω ένα mavic air που δεν μπορεί να απογειωθεί. 

Δείχνει να έχει θέμα το ένα από τα 4 μοτεράκια. Όταν το γυρνάω με το χέρι γυρίζει αρκετά πιο δύσκολα από τα υπόλοιπα. 

Όταν πάει να απογειωθεί το συγκεκριμένο μοτερ γυρνάει επίσης πιο αργά και βγάζει error, Check motor or propeller. 

Μου το χάρισαν και δεν δείχνει να έχει πτώσεις η κάτι τέτοιο. Καμιά ιδέα πριν το πάω για service;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το σέρβις είναι η μόνη ασφαλής λύση που μπορείς να ακολουθήσεις. Οτιδήποτε άλλο, πιθανόν να σου δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Υπάρχει σέρβις και στο Γαλάτσι αλλα και στο κέντρο ανάλογα με το που μένεις 

Δημοσ.

Ναι το φαντάζομαι. Νότια μένω, μάλλον για αυτό στην Καλλιθέα είμαι. Απλά έλεγε μήπως είναι θέμα software

Δημοσ.

αν ειναι σφιχτο πολυ το μοτερ οπως λες εχει προβλημα και μαλλον καλυτερα να πας σε αλλαγη του.....ολα επισκευαζονται αλλα δεν αξιζει το κοπο....ομως πριν

ρωτα κοστος επισκευης και αποφασιζεις αναλογα...δεν ξερω τι ελικα εχει...ειναι αυτος που απλα τον γυρνας και σφιγγει η εχει βιδες 4 μικρες που τον δενουν στο μοτερ??

αν εχει βιδες τσεκαρε τες να δεις μηπως δημιουργουν το προβλημα με το να τις βγαλεις να δεις αν ειναι ακριβως το ιδιο μηκος ολες ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...