Προς το περιεχόμενο

Pocophone f1 64GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Βγάζει και αυτό bootloops ή έμαθε η LG; Βασικά τι πρόβλημα έχει, τα τελευταία χρόνια δεν έχει παίξει LG χωρίς πρόβλημα (μπαταρία, loops, οθόνη κτλ). Πραγματικά ρωτάω, αν είναι problem free με ενδιαφέρει.

G6 (από πρώτο χέρι, το έχω), V30, G7, όλα απροβλημάτιστα. Ούτε για το V40 άκουσα τίποτα. 

Το Pocofone είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του. Όταν κάτι όμως είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του, δεν σημαίνει ότι είναι και εξαιρετικό. Η οθόνη του και η κάμερά του (με ή χωρίς Gcam) είναι χειρότερα από το 2 χρόνων G6 μου.

H κατασκευή του είναι στιβαρή αλλά λίγο "άξεστη" και το MIUI είναι το γνωστό, που άλλοι λατρεύουν και άλλοι (μαζί τους και εγώ) σιχαίνονται. 

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Καταρχήν και το v30 βγάζει bootloop. Επίσης θα πάρεις κινητό με cpu διετίας  τον 835 και μόλις 4 gb ram . Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς με το v30

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, vargas είπε

Καταρχήν και το v30 βγάζει bootloop. Επίσης θα πάρεις κινητό με cpu διετίας  τον 835 και μόλις 4 gb ram . Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς με το v30

Στην πραγματικότητα το 90% των ανθρώπων δεν κάνει χρήση των χαρακτηριστικών του κινητού....
Επομένως και τα 4bg Ram είναι αρκετά όπως και ο 835.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geodrako είπε

Στην πραγματικότητα το 90% των ανθρώπων δεν κάνει χρήση των χαρακτηριστικών του κινητού....
Επομένως και τα 4bg Ram είναι αρκετά όπως και ο 835.

Δεν είναι έτσι ακριβώς γτ όλοι θα ειχαμε ένα  rn4 με τον 625 κ θα λέγαμε την κάνει την δουλειά του .. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν είναι έτσι ακριβώς γτ όλοι θα ειχαμε ένα  rn4 με τον 625 κ θα λέγαμε την κάνει την δουλειά του .. 

Ο μόνος που κάνει τη δουλειά του είναι τα  τμήματα Marketing των εταιρειών... που μας πείθουν αφενός ότι χρειαζόμαστε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και αφεταίρου τα έχουν συμφωνημένα με τους developer να γίνονται βαριές οι εφαρμόγες για να χρειάζεσαι συνέχεια καινούριο κινητό.
Εγώ την έχω περάσει αρκετές φορές και με κινητά των 100-180 ευρώ και ήμουν μία χαρά. Ο μόνος λόγος που τώρα έχω πάρει το S8 είναι ότι είχα τα λεφτά για να τα πετάξω και απλά διάλεξα και το ομορφότερο εμφανισιακά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...