Voodooman Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Βγάζει και αυτό bootloops ή έμαθε η LG; Βασικά τι πρόβλημα έχει, τα τελευταία χρόνια δεν έχει παίξει LG χωρίς πρόβλημα (μπαταρία, loops, οθόνη κτλ). Πραγματικά ρωτάω, αν είναι problem free με ενδιαφέρει. G6 (από πρώτο χέρι, το έχω), V30, G7, όλα απροβλημάτιστα. Ούτε για το V40 άκουσα τίποτα. Το Pocofone είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του. Όταν κάτι όμως είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του, δεν σημαίνει ότι είναι και εξαιρετικό. Η οθόνη του και η κάμερά του (με ή χωρίς Gcam) είναι χειρότερα από το 2 χρόνων G6 μου. H κατασκευή του είναι στιβαρή αλλά λίγο "άξεστη" και το MIUI είναι το γνωστό, που άλλοι λατρεύουν και άλλοι (μαζί τους και εγώ) σιχαίνονται. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από Voodooman
vargas Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Καταρχήν και το v30 βγάζει bootloop. Επίσης θα πάρεις κινητό με cpu διετίας τον 835 και μόλις 4 gb ram . Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς με το v30 1
geodrako Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, vargas είπε Καταρχήν και το v30 βγάζει bootloop. Επίσης θα πάρεις κινητό με cpu διετίας τον 835 και μόλις 4 gb ram . Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς με το v30 Στην πραγματικότητα το 90% των ανθρώπων δεν κάνει χρήση των χαρακτηριστικών του κινητού.... Επομένως και τα 4bg Ram είναι αρκετά όπως και ο 835.
vargas Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, geodrako είπε Στην πραγματικότητα το 90% των ανθρώπων δεν κάνει χρήση των χαρακτηριστικών του κινητού.... Επομένως και τα 4bg Ram είναι αρκετά όπως και ο 835. Δεν είναι έτσι ακριβώς γτ όλοι θα ειχαμε ένα rn4 με τον 625 κ θα λέγαμε την κάνει την δουλειά του ..
geodrako Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, vargas είπε Δεν είναι έτσι ακριβώς γτ όλοι θα ειχαμε ένα rn4 με τον 625 κ θα λέγαμε την κάνει την δουλειά του .. Ο μόνος που κάνει τη δουλειά του είναι τα τμήματα Marketing των εταιρειών... που μας πείθουν αφενός ότι χρειαζόμαστε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και αφεταίρου τα έχουν συμφωνημένα με τους developer να γίνονται βαριές οι εφαρμόγες για να χρειάζεσαι συνέχεια καινούριο κινητό. Εγώ την έχω περάσει αρκετές φορές και με κινητά των 100-180 ευρώ και ήμουν μία χαρά. Ο μόνος λόγος που τώρα έχω πάρει το S8 είναι ότι είχα τα λεφτά για να τα πετάξω και απλά διάλεξα και το ομορφότερο εμφανισιακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα