Προς το περιεχόμενο

Pocophone f1 64GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω το Pocophone.

Από πού;

Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει η καλύτερη τιμή αλλά θα ήθελα και γρήγορους χρόνους παραλαβής 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gkblues είπε

Μαύρο η μπλε; Όσοι τα έχουν δει από κοντά ποιο χρώμα δείχνει ωραιότερο;

Μπλε FTW. Άλλη αίσθηση και design στο μάτι. Με το μαύρο, είναι ένα ακόμη κινητό.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, gkblues είπε

Ρε παιδιά αν βάλω δίπλα του το mi8 λέτε να μου αλλάξει γνώμη;

Πιστεύω ναι θα πας στο mi8, ποιο premium εμφάνιση, καλύτερη αίσθηση πιάνοντας τα στα χέρια και κλάσεις καλύτερη οθόνη.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, gkblues είπε

Ρε παιδιά αν βάλω δίπλα του το mi8 λέτε να μου αλλάξει γνώμη;

Δες και τα δύο από κοντά και οποίο σου κάνει κλικ.

Δημοσ.

Ήμουν στο poco κ είναι όντως η πιο vfm πρόταση της αγοράς. Πήγα σε mi 8 κ νομίζω ότι όντως είναι πιο ποιοτικό σαν συσκευή . Καλύτερη οθόνη αισθητά , καλύτερη κάμερα  και συνολικά πολύ πιο όμορφη συσκευή. Βέβαια στο poco έχεις καλύτερη αυτόνομια αλλά κ το mi 8 δεν τα πάει άσχημα . Την μέρα την βγάζει όσο κ αν το πιέσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα samsung η LG μπορεί να μπει ανάμεσα τους;

Συγνώμη για την παρέμβαση

Επεξ/σία από Lemannia
Δημοσ.

LG v30 με φορτωμένο φουλ (nfc, radio, ακουστικά με dac, sd card, oled οθόνη, πολύ καλή μπαταρία) ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις αυτήν την περίοδο το poco μπροστά του δεν κάνει μία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

LG v30 με φορτωμένο φουλ (nfc, radio, ακουστικά με dac, sd card, oled οθόνη, πολύ καλή μπαταρία) ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις αυτήν την περίοδο το poco μπροστά του δεν κάνει μία.

Σε σχέση με το mi8;

Δημοσ.

Αν σου αρέσει το νοτσ η απουσία sd ακουστικά ράδιο ΟΚ για μέσα είναι βασικά. Είναι πολύ καλό και το mi8 το miui δεν ξέρω αν μπορείς να ανεκτής

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Βγάζει και αυτό bootloops ή έμαθε η LG; Βασικά τι πρόβλημα έχει, τα τελευταία χρόνια δεν έχει παίξει LG χωρίς πρόβλημα (μπαταρία, loops, οθόνη κτλ). Πραγματικά ρωτάω, αν είναι problem free με ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...