Zerg13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Εχω εναν υπολογιστή με windows10 και θέλω να περάσω τα 7. Πως ξέρω αν η άδεια που έχει πάνω είναι κανονική ή είναι σπασμένη; Τι ακριβώς να κάνω για να περάσω τα 7 χωρίς προβλήματα με την άδεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχω εναν υπολογιστή με windows10 και θέλω να περάσω τα 7. Πως ξέρω αν η άδεια που έχει πάνω είναι κανονική ή είναι σπασμένη; Τι ακριβώς να κάνω για να περάσω τα 7 χωρίς προβλήματα με την άδεια; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να μπορεί να σου πει αν είναι fake η όχι το key. Αν πηγες από windows 7 σε windwos 10 η microsoft θα σου έδωσε όπως σε όλους original key στην μητρική σου. Στην τελική τόσα sites υπάρχουν που πουλάνε "original keys" 10 euro. Tα windows 7 δεν περνούν updates δεν έχει support. Μελλοντικά είναι ρίσκο για να τα έχει κάποιος σε daily pc. Aν τα θες για πλακα ok. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από asdfaster 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα