dph3dg Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ελπίζω ότι αυτή η μετάφραση είναι εντάξει καθώς η ελληνική μου στην ελληνική είναι κακή: Δοκίμασα τη θύρα να προωθήσω ένα μόντεμ / δρομολογητή ταχύτητας και να δουλεύω, αλλά τώρα όχι. Ο Traceroute μου λέει ότι έχω ένα διπλό NAT από τον ISP, οπότε δεν είναι δυνατή η χρήση του "port forwarding". Όλοι οι άλλοι έχουν αυτό το διάβολο;
Bspus Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Υποθετω εννοεις οτι το router ως WAN διευθυνση δεν εχει μια κανονικη public IP αλλα μια private του ISP ο οποιος στη συνεχεια βγαζει εσενα και αλλους μαζι απο καποια αλλη public IP. Αν αυτο συμβαινει οντως δεν γινεται γιατι δεν αρκει το δικο σου port forward αλλα πρεπει να κανει αντιστοιχο και ο ISP ωστε να φαινεται στο internet. Και δεν νομιζω να σου το κανουν. Ποιον ISP εχεις που κανει τετοια πραγματα?
dph3dg Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ Cosmote, έτσι σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι καλό. Η διαδρομή εντοπισμού μου στο google (8.8.8.8.8) πηγαίνει 1. 192.168.x.x 2. 10.x.x.x και τα λοιπα που φαίνεται να είναι διπλό NAT. Το SyncThing αναφέρει επίσης ένα διπλό NAT. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από dph3dg
M@dB0x Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Παρτους τηλεφωνο και πες τους οτι δε μπορεις να κανεις PF και θα σε βγαλουν απο το διπλο ΝΑΤ και θα σου δωσουν φυσικη IP. 1
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 On 12/04/2019 at 14:56, Bspus said: Υποθετω εννοεις οτι το router ως WAN διευθυνση δεν εχει μια κανονικη public IP αλλα μια private του ISP ο οποιος στη συνεχεια βγαζει εσενα και αλλους μαζι απο καποια αλλη public IP. Αν αυτο συμβαινει οντως δεν γινεται γιατι δεν αρκει το δικο σου port forward αλλα πρεπει να κανει αντιστοιχο και ο ISP ωστε να φαινεται στο internet. Και δεν νομιζω να σου το κανουν. Ποιον ISP εχεις που κανει τετοια πραγματα? οταν βλεπεις τετοιες περιπτωσεις τοτε απλα ζητας απο τον παροχο να μην σε βγαζει πισω απο nat και να βγαινει με Public ip.συνηθως το καταλαβαινεις απο την ip που εχεις που ειναι λιγο συγκεκριμενα ευρη πισω απο το nat.η cosmote το κανει συνηθως. 1
poihths Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 η cosmote to κάνει πλέον συνεχώς... το πρόβλημα ειναι ότι ενω το διόρθωσαν σε πελάτη μου, μετά από 2 μήνες μπήκε ξανά πίσω απο ΝΑΤ
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 38 minutes ago, poihths said: η cosmote to κάνει πλέον συνεχώς... το πρόβλημα ειναι ότι ενω το διόρθωσαν σε πελάτη μου, μετά από 2 μήνες μπήκε ξανά πίσω απο ΝΑΤ μηπως εκανε καμια αλλαγη υπηρεσιας οποτε κατα καποιο τροπο τον ξαναγυρισε σε Default και πισω απο Nat? ας ξαναπαρει τηλεφωνο και ας ρωτησει γιατι εγινε αυτο μηπως και του πουν.
poihths Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 δεν άλλαξε τίποτα γιατί όλη τη διαχείριση των τηλεπίκοινωνιών-δικτύων την κάνω εγώ, θα το γνωριζα. Το ερώτημα είναι αν γύρισε σε default απο πιθανό reset του ρουτερ ... αλλά το θεωρώ απίθανο γιατί αυτα τα settings γίνονται μόνο στο ρουτερ του ISP
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 24 minutes ago, poihths said: δεν άλλαξε τίποτα γιατί όλη τη διαχείριση των τηλεπίκοινωνιών-δικτύων την κάνω εγώ, θα το γνωριζα. Το ερώτημα είναι αν γύρισε σε default απο πιθανό reset του ρουτερ ... αλλά το θεωρώ απίθανο γιατί αυτα τα settings γίνονται μόνο στο ρουτερ του ISP λογικα με βαση το Username πιστευω οτι σε βγαζουν απο το Nat οποτε λογικα παντα δεν θα πρεπε να επηρεαστει με hardware reset.μονο αμα τους ρωτησεις θα μαθουμε.αλλιως αμα ξερει ο @divo 1
anarionasp Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 κατα διαστηματα o οτε τρεχει ενα script και ξεκιναει και βαζει random κοσμο σε cgn (προφανως καποιο rule θα εχει το script ). ολα θεμα rng ειναι
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 On 27/04/2019 at 20:50, anarionasp said: κατα διαστηματα o οτε τρεχει ενα script και ξεκιναει και βαζει random κοσμο σε cgn (προφανως καποιο rule θα εχει το script ). ολα θεμα rng ειναι ποιος δεν εχει port forward.αυτος.οκ ριξτον πισω απο nat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα