Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elise είπε

σιγα μην γλυτωσει... μην τρωτε σανο

Όποιος διαφωνεί μαζί σου, τρώει σανό...

Μάλιστα.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, elise είπε

σιγα μην γλυτωσει... μην τρωτε σανο

Το να προσβαλλεις άλλον επειδή έχει αλλη άποψη,ανώνυμα και βολικά εδώ μέσα είναι δικαίωμα σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Katerina7777 είπε

Δεν λέει συγκεκριμένο λόγο απλά ότι καθυστερούν αυτοί. 100 ευρώ έδωσα. Αλλά ποιος ο λόγος να μην θέλει να το πουλήσει αυτός; έχει φέρει κ αλλά yaris τα οποία κ αυτά τα έχουν κλείσει άλλοι κ αυτά όμως από ότι είδα είναι ακόμα στην μάντρα του δεν έχουν εκτελωνιστει μάλλον ακομα

Κοιτα καταρχάς ηρέμησε ,ξέρω είναι σπαστικό να εχεις φτιάξει ενα πλάνο στο κεφάλι σου οτι σε λίγες μέρες θα εχεις ενα δικό σου αυτοκίνητο ,το νεο σου αυτοκίνητο και αυτο για χ λόγους ή δικαιολογίες να μην έρχεται στην κατοχή σου.

Οι λόγοι που καθυστερεί μπορεί να έχουν να κάνουν με τον ίδιο, αλλά αυτο δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Στο συγκεκριμένο έμπορο βρεθηκές τυχαία ή ηταν σε κάποιον δρόμο που πέρναγες συχνά οπότε γνωρίζεις πάνω κάτω και αν είναι πολύ καιρό ή αν είναι καινούργιος ?

Το καλό της υπόθεσης είναι οτι δεν εχεις δώσει κάποιο πολύ μεγάλο ποσό, οπότε να πρόκειται για κάποια κομπίνα το θεωρώ απίθανο.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Κοιτα καταρχάς ηρέμησε ,ξέρω είναι σπαστικό να εχεις φτιάξει ενα πλάνο στο κεφάλι σου οτι σε λίγες μέρες θα εχεις ενα δικό σου αυτοκίνητο ,το νεο σου αυτοκίνητο και αυτο για χ λόγους ή δικαιολογίες να μην έρχεται στην κατοχή σου.

Οι λόγοι που καθυστερεί μπορεί να έχουν να κάνουν με τον ίδιο, αλλά αυτο δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Στο συγκεκριμένο έμπορο βρεθηκές τυχαία ή ηταν σε κάποιον δρόμο που πέρναγες συχνά οπότε γνωρίζεις πάνω κάτω και αν είναι πολύ καιρό ή αν είναι καινούργιος ?

Το καλό της υπόθεσης είναι οτι δεν εχεις δώσει κάποιο πολύ μεγάλο ποσό, οπότε να πρόκειται για κάποια κομπίνα το θεωρώ απίθανο.

Ναι δεν είναι καινούργιος. Βρισκόμαστε και σε μια επαρχία οπότε νομίζω πως αν κάνει κάτι θα έχει δυσφήμηση μετά οπότε δεν νομίζω να τον συμφέρει.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Υaris από το εξωτερικό, χωρίς τελωνείο με προκαταβολή και απόδειξη δεν πήρες

Από εκεί και πέρα τι να πει κάποιος;

Οι έξυπνοι μπορούν να αποχωρήσουν από αυτή την ανάρτηση.

Δημοσ.

δύο μήνες είναι πάρα πολύ για αμάξι που είναι ηδη Ελλάδα.

στείλε έναν άλλο φίλο σου να ρωτήσει για το ίδιο αμάξι να δεις αν θα του πει ότι έχει πουληθεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 μέρες είπε,όχι 2 μήνες...Κάπου  έχει κόλλημα  και γι'αυτό  αργεί...Δεν νομίζω να παιχτεί κομπίνα  για 100 ευρω...Το θέμα είναι να σου βγει καλό γιατί σε αυτά τα εισαγωγής τα βάζουν με πολλά χιλιόμετρα  για να τα πάρουν φτηνά και μετά τα χαμηλώνουν για να τα πουλήσουν πιο ακριβά...πόσα χιλιόμετρα έχει και πόσο το πουλαει;

Επεξ/σία από stefan123
Δημοσ.

Ρώτησε η κοπέλα κατι και αμεσως οπως σε ολα τα θέματα πετάχτηκαν καποιοι έξυπνοι να πουν την εξυπνάδα τους κ να προσφέρουν το απόλυτο μηδέν στο ερώτημα . Ο ενας μας λέει οτι τρώμε σανό ο άλλος να μείνουν οι χαζοί κτλ . Ε μπορειτε κ εσείς να προχωρήσετε απο το θεμα κ να συνεχίσετε να παίζετε το πουλάκι σας . 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...