Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω κλείσει ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, έχω δώσει κ προκαταβολή αλλά εδώ και 20 μέρες μου λέει ότι έχει πρόβλημα στον εκτελωνισμο και ότι αργούν και δεν είναι δική του ευθύνη. Ήθελα να σας ρωτήσω επειδή δεν γνωρίζω γινεται να πάρει τόσο καιρό; Μήπως συμβαίνει τίποτα αλλο;

Δημοσ.

Απόδειξη για την προκαταβολή πήρες;

Τι αυτοκίνητο; Μαρκα, ετος κατασκευής

Τι ποσό; προκαταβολή και αξια αυτοκινήτου;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Katerina7777 είπε

Καλησπέρα! Έχω κλείσει ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, έχω δώσει κ προκαταβολή αλλά εδώ και 20 μέρες μου λέει ότι έχει πρόβλημα στον εκτελωνισμο και ότι αργούν και δεν είναι δική του ευθύνη. Ήθελα να σας ρωτήσω επειδή δεν γνωρίζω γινεται να πάρει τόσο καιρό; Μήπως συμβαίνει τίποτα αλλο;

20 μέρες είναι φυσιολογικό,εμένα με πήρε 2 μηνες σχεδον.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Katerina7777 είπε

Όταν έδωσες την προκαταβολή, πότε σου είπε ότι θα στο παραδώσει?

1. Σου είπε ξέρω γω 5 Απρίλη?

2. Σου είπε όποτε ελεήσει το τελωνείο, ο εκτελωνιστής, το κτεο, το υπουργείο κτλ?

Μόνο στην περίπτωση 2 δεν είναι δική του η ευθύνη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε

Απόδειξη για την προκαταβολή πήρες;

Τι αυτοκίνητο; Μαρκα, ετος κατασκευής

Τι ποσό; προκαταβολή και αξια αυτοκινήτου;

Το αυτοκίνητο το είδα και το έλεγξε μηχανικός είναι toyota yaris 05..αποδείξει δεν πήρα, λάθος μου..

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Όταν έδωσες την προκαταβολή, πότε σου είπε ότι θα στο παραδώσει?

1. Σου είπε ξέρω γω 5 Απρίλη?

2. Σου είπε όποτε ελεήσει το τελωνείο, ο εκτελωνιστής, το κτεο, το υπουργείο κτλ?

Μόνο στην περίπτωση 2 δεν είναι δική του η ευθύνη.

Μου είπε σε 4 μέρες και μετά μου το πήγαινε από μέρα σε μέρα μέχρι που Τώρα τα ρίχνει στο τελωνείο κ στην γραφειοκρατια

4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

...και ποιος φταίει δηλαδη, που πήγες και έπλεξε βρε Κατερίνα

...το εχεις δει το αυτοκινητο;

Φυσικά και το είδα και το έλεγξε και μηχανικός.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Phoenix7 είπε

Θες να μας πεις ολη την ιστορία για να καταλάβουμε; προκαταβολή που έδωσες ακριβώς  ποιος ειδε το αμαξι;

Λοιπόν το αυτοκίνητο το είχε κανονικά στην μάντρα πήγα το είδα και μετά έστειλα τον μηχανικό μου να το δει. Αφού κατέληξα ότι θα το πάρω μου λέει δώσε μου προκαταβολή 100 ευρώ και σε 4 μέρες θα το έχεις. Μου είπε ότι περίμενε τα πιστοποιητικά του αυτοκινητου απο το τελωνείο και μετά σε 1 ώρα αυτός θα έχει τελειώσει το ΚΤΕΟ, τέλη και πινακίδες.

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Αν καταλαβα καλα το αμαξι εχει ερθει Ελλαδα απλα δεν εχει εκτελωνιστει και το εχει στο μαγαζι του ?

Ναι αυτό ακριβως

• Like 1
Δημοσ.

Γίνεται να υπάρξει καθυστέρηση στον εκτελωνισμο αλλά για κάποιον λόγο. Ποιος είναι ο λόγος της καθυστέρησης σου έχει πει ο έμπορος? 

Πόσα χρήματα έχεις δώσει για καπαρο αν επιτρέπεται? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγορασες γιαρις απο εξωτερικο;;;

ταχα μου για ποιο λογο;

τελικα θυματα υπηρχαν , υπαρχουν, θα υπαρχουν. 

για δωσε λινκ του αυτοκινητου

Επεξ/σία από elise
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Γίνεται να υπάρξει καθυστέρηση στον εκτελωνισμο αλλά για κάποιον λόγο. Ποιος είναι ο λόγος της καθυστέρησης σου έχει πει ο έμπορος? 

Πόσα χρήματα έχεις δώσει για καπαρο αν επιτρέπεται? 

Δεν λέει συγκεκριμένο λόγο απλά ότι καθυστερούν αυτοί. 100 ευρώ έδωσα. Αλλά ποιος ο λόγος να μην θέλει να το πουλήσει αυτός; έχει φέρει κ αλλά yaris τα οποία κ αυτά τα έχουν κλείσει άλλοι κ αυτά όμως από ότι είδα είναι ακόμα στην μάντρα του δεν έχουν εκτελωνιστει μάλλον ακομα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, elise είπε

αγορασες γιαρις απο εξωτερικο;;;

ταχα μου για ποιο λογο;

τελικα θυματα υπηρχαν , υπαρχουν, θα υπαρχουν. 

για δωσε λινκ του αυτοκινητου

Αν είναι να γλιτώσει αρκετά χρήματα γιατί όχι;Ή μήπως νομίζεις τα "ελληνικα " ειναι καλυτερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...