zncisnikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια βοήθεια. Ο γιος μου σε Windows 10 συνδέετε ασύρματά στο Internet. Προ ημερών από λάθος ενεργοποίησε την σύνδεση σε {λειτουργία πτήσης} την οποία πλέον δεν μπορεί να αφαιρέσει έτσι είναι χωρίς Internet. Καμία ιδέα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από zncisnikos
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δεν σου εχει το εικονιδιο στο notification center των 10 για να το πατησεις? Γενικα, ετσι κλεινει https://www.thewindowsclub.com/airplane-mode-windows-10
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν το τηλέφωνο μπήκε σε λειτουργία πτήσης τότε όχι μόνο δε θα έχει ίντερνετ αλλά δε θα έχει και τηλέφωνο. Αν το πρόβλημα του είναι μόνο το ίντερνετ ας πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών από το κινητό του και να ζητήσει να του διορθώσουν το ίντερνετ. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από micos000
asmilon Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 @micos000 Τα Windows 10 για υπολογιστες εχουν κανονικα λειτουργια πτησης, δεν ειναι κατι που περιοριζεται στα κινητα... @zncisnikos Για δες κατω δεξια εκει που ειναι η ζωνη της ημερομηνια/ωρας, πρεπει να βλεπεις ενα εικονιδιο του WiFi οπως φαινεται παρακατω. Μπορει να ειναι και εικονιδιο αεροπλανου. Αν κανει κλικ εκει βλεπεις το Airplane mode ανοικτο ή κλειστο; Τι γινεται οταν το πατησεις;
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ωχ, εγώ νόμιζα ότι μιλούσαμε για windows phone! 😎 1
asmilon Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, micos000 είπε Ωχ, εγώ νόμιζα ότι μιλούσαμε για windows phone! 😎 Υπαρχουν ακομα αυτα? 🤔😂😜
zncisnikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, asmilon είπε @micos000 Τα Windows 10 για υπολογιστες εχουν κανονικα λειτουργια πτησης, δεν ειναι κατι που περιοριζεται στα κινητα... @zncisnikos Για δες κατω δεξια εκει που ειναι η ζωνη της ημερομηνια/ωρας, πρεπει να βλεπεις ενα εικονιδιο του WiFi οπως φαινεται παρακατω. Μπορει να ειναι και εικονιδιο αεροπλανου. Αν κανει κλικ εκει βλεπεις το Airplane mode ανοικτο ή κλειστο; Τι γινεται οταν το πατησεις; Από ότι μου λέει έχει εξαφανιστεί τελείως το εικονίδιο του αεροπλάνου από τον υπολογιστή του.
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως πρέπει να πατήσει Ανάπτυξη ;;; Αν δεν είναι έτσι να πάει στις ρυθμίσεις του υπολογιστή (Έναρξη-Ρυθμίσεις (Γρανάζι)) και μετά να πάει Σύστημα->Ειδοποιήσεις και ενέργειες και εκεί να πατήσει Προσθήκη ή κατάργηση γρήγορων ενεργειών. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από micos000
zncisnikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ όλους ( micos000, asmilon, jim_p ) για το χρόνο και τις συμβουλές σας. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα