Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Έτσι και αλλιώς πάνε αναλογικά τα έξοδα για παιδιά, αυτοκίνητα κτλ.. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Επίσης οι τωρίνοι της "κυβέρνησης" δεν φέρανε την καταπληκτική πατάτα να πληρώνεις αναλογικά με το εισόδημα πρόστιμα (κοκ); Συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να μην πληρώνουμε την ΕΡΤ (γενικά) και δεν έχω δει σχεδόν κανέναν (well τα άτομα που χαίρονται με τις 150 υπηρεσίες χαίρονται και με αυτά που πληρώνουν οτε κτλ) να λέει τι μαμάτες τιμές που έχουμε σε τηλ/νετ κτλ.

καλα θα ηταν πολλα πραγματα...και εγω θα ηθελα ενα site movies.tv οπου ειναι αναρτημενες ολες οι ταινιες που εχουν βγει απο ΟΛΕΣ τις εταιριες και να μπορω να δω οποια θελω για 2 ευρο...σαν να νοικιαζω . Και προφανως αυτο περιγραφει και ο κοσμος που λεει οτι δεν γινεται να εχουμε τοσες συνδρομητικες...Αλλα θελω ενας να μου πει εναν τροπο που θα κατσει η Disney με ολα τα brand name που εχει απο πισω της να μιλησει με αυτους της DC...Η καποιας αλλης εταιριας. Για αυτο οι πολυ δυνατοι κανουν κατι δικο τους και σου λεει αν το θες πληρωνε, τοσο απλο. Το θες?Το πληρωνεις (η και οχι...) αν δεν το θες προχωρας την ζωη σου χωρις εξτρα κοστη. Η μηπως θα μας σωσουν τα 25 ευρο κοστος σε συνδρομες? Γιατι για να εβαλες Netflix και spotify μ ενα 15αρι το μηνα φανταζομαι οτι εχεις λυσει καποια βασικοτερα προβληματα. Αρα τα 15 μπορουν να γινουν 25 με ενα Disney+ και αργοτερα 35 με κατι αλλο..Εκει που αρχιζει και αυξανεται το ποσο λες οπα...μεχρι που μπορω να παω, πολυ απλο νομιζω.Ασε που με τα family packets κτλπ τα κοστη ειναι πολυ μικροτερα...μιλαμε για εναν καφε το μηνα η 2 σουβλακια. Θα κανεις και διαιτα λοιπον 

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, alessio021 είπε

παιδια το netflix ειναι πολυ μπροστα και εχει μεγαλο μεριδιο αγορας και ειναι υπερ αρκετο 

Yπερ αρκετό ως προς τι;

Εγώ που είμαι φαν (και είμαστε πολλοί) των superhero σειρών και ταινιών το Netflix μόνο αρκετό δεν θα είναι, από τη στιγμή που Marvel και DC το εγκαταλείπουν.

Γιατί να μη βάλω Disney+ και τη Warner υπηρεσία  που θα βγει, το σύνολο 12 ευρώ (το Disney+ θα έχει 6.99 δολάρια = 6 ευρώ και πάνω κάτω τόσο θα έχει και το άλλο) και να βλέπω Marvel και DC και να μείνω στα superhero υποκατάστατα που θα βγάλει το Netflix;

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, aypnia είπε

Yπερ αρκετό ως προς τι;

Εγώ που είμαι φαν (και είμαστε πολλοί) των superhero σειρών και ταινιών το Netflix μόνο αρκετό δεν θα είναι, από τη στιγμή που Marvel και DC το εγκαταλείπουν.

Γιατί να μη βάλω Disney+ και τη Warner υπηρεσία  που θα βγει, το σύνολο 12 ευρώ (το Disney+ θα έχει 6.99 δολάρια = 6 ευρώ και πάνω κάτω τόσο θα έχει και το άλλο) και να βλέπω Marvel και DC και να μείνω στα superhero υποκατάστατα που θα βγάλει το Netflix;

22 λεπτά πριν, aypnia είπε

Yπερ αρκετό ως προς τι;

ως προς το υλικο που διαθετει και των χρονο που εχει ο καθενας για να δει και οσο για τα παιδια πολλες σειρες μεταγλωττισμενες και μην ξεχνας οτι δεν ειναι μονο η μαρβελ το νετφλικς ριχνει πολλα λεφτα και σε δικες του παραγωγες 

Δημοσ.

Τουλάχιστον θα δημιουργήσει όντως new original ταινίες; Ή θα ανακυκλώνει περιεχόμενο μέχρι τα επεισόδια του star wars να φτάσουν τα 80000;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alessio021 είπε

ως προς το υλικο που διαθετει και των χρονο που εχει ο καθενας για να δει και οσο για τα παιδια πολλες σειρες μεταγλωττισμενες και μην ξεχνας οτι δεν ειναι μονο η μαρβελ το νετφλικς ριχνει πολλα λεφτα και σε δικες του παραγωγες 

Μα θα έχω στο combo αυτό παιδικά και μάλιστα από τους κορυφαίους.

Παιδικά από Disney Channel, Disney XD, Disney Junior,  blockbuster παιδικές ταινίες από Pixar και WB, και Cartoon Network και Boomerang από Warner.

Και το κερασάκι στη τούρτα θα έχω και ντοκιμαντέρ από το National Geographic, Nat Geo Wild, History (και το History της Disney είναι).

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η θεωρια απο το δια ταυτα εχει μεγαλη αποκλιση και οσο για την ελλαδα θα ερθει σε βαθος χρονου και το νετφλιξ δινει πολλα λευτα στην ντισνει και στην μαρβελ για δικαιωματα και σε ολους και κανεισ τους δεν λεει οχι στα λεφτα 

5 λεπτά πριν, alessio021 είπε

η θεωρια απο το δια ταυτα εχει μεγαλη αποκλιση και οσο για την ελλαδα θα ερθει σε βαθος χρονου και το νετφλιξ δινει πολλα λευτα στην ντισνει και στην μαρβελ για δικαιωματα και σε ολους και κανεισ τους δεν λεει οχι στα λεφτα 

6 λεπτά πριν, alessio021 είπε

https://www.recode.net/2019/4/12/18307539/disney-streaming-launch-cost-billions-netflix-strategy-change

Επεξ/σία από alessio021
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η απληστια και η στενοκεφαλια τους ειναι το θεμα!

Οπως καποτε με τις δισκογραφικες που εξαφανιστηκαν, για τον ιδιο λογο.

Μια χαρα πουλουσε η disney στο netflix υλικο , το ιδιο θα μπορουσε να κανει και με το Apple plus... αλλα δυστυχως διευθυνονται απο στενομυαλους ανθρωπους, με απειρο εγωισμο .

Η εξελιξη ειναι γνωστη...

Επεξ/σία από toxotis70
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια απορία

Τα γάλατα που σφίγγουν είναι με κακάο ή σκέτα ??

Επεξ/σία από timos76
Δημοσ.
20 ώρες πριν, adi32 είπε

ή πληρωνω ολους τους αγωνες της ομαδα μου 

ή πληρωνω πχ 15 ταινεις το μηνα

Ακριβώς! αυτό ονειρεύομαι κι εγώ. Και ας φτιάξουν μετά οι πάροχοι / εταιρείες παραγωγής και διανομής, κινηματογραφικά στουντιο κλπ, τα δικά τους πακέτα και προσφορές (bundles).

Αυτό οραματίζομαι. Που θα βρεθεί ο πιο γιγαντιαίος πάροχος στην ιστορία, που θα ενσωματώνει τον κατάλογο ΟΛΩΝ, με ότι περιεχόμενο έχει ψηφιοποιηθεί και βγει στον αέρα, και θα το προσφέρει (ναι, με υψηλό κόστος ασφαλώς...) σαν πραγματική on demand υπηρεσία. Κανένα συμβόλαιο και καμία δέσμευση. αλλά πληρωμή εκείνη τη στιγμή (ή... προ-πληρωμή με έκπτωση ως bonus).για να δω ό,τι θέλω, ΟΠΟΤΕ θέλω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε

Ακριβώς! αυτό ονειρεύομαι κι εγώ. Και ας φτιάξουν μετά οι πάροχοι / εταιρείες παραγωγής και διανομής, κινηματογραφικά στουντιο κλπ, τα δικά τους πακέτα και προσφορές (bundles).

Αυτό οραματίζομαι. Που θα βρεθεί ο πιο γιγαντιαίος πάροχος στην ιστορία, που θα ενσωματώνει τον κατάλογο ΟΛΩΝ, με ότι περιεχόμενο έχει ψηφιοποιηθεί και βγει στον αέρα, και θα το προσφέρει (ναι, με υψηλό κόστος ασφαλώς...) σαν πραγματική on demand υπηρεσία. Κανένα συμβόλαιο και καμία δέσμευση. αλλά πληρωμή εκείνη τη στιγμή (ή... προ-πληρωμή με έκπτωση ως bonus).για να δω ό,τι θέλω, ΟΠΟΤΕ θέλω.

Δε χρειάζεται να βρεθεί άλλος παροχος. 

Οι παροχοι κάθε χώρας θα έχουν πακέτα που θα περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες και το κάθε netflix Disney κλπ θα εισπράττει από τον παροχο 

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή το NETFLIX  δεν είναι κακό , εχει όμως πολύ περιορισμένη βιβλιοθήκη και  επιμένει σε ταινίες χωρίς να διαθέτουν Ελληνικούς υπότιτλους , οσο και αν τους το έχουμε επισημάνει...ελπίζω στα πλαίσια ανταγωνισμού με τη Disney , να μας δώσει κάτι καλύτερο απο αυτό που σήμερα μας δίνει...

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι στην Ελλάδα θα έρθει στα μέσα του 2020;;; Γιατί κάπου αλλού διάβασα για το 2021... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...