Kostasspil Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Wanda Vision tv series. Χριστέ μου, τι θα δουν τα μάτια μας
teri23 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, toxotis70 είπε εδω μιλαμε για υπηρεσιες και οχι προιοντα, οπως τα αμαξια ! Δεν ειναι το ιδιο...οι εταιρειες αυτες επρεπε να τα βρουν μεταξυ τους, για να μην εξαφανιστουν. Οταν θελεις 5 υπηρεσιες για το ιδιο προιον , τοτε κατι δε παει καλα , και σιγουρα ο κοσμος (ειδικα στην ελλαδα) θα γυρισει και παλι στο "θειο" (οχι οτι εφυγε και πολυ βεβαια, απλα υπηρξε καποιος ενθουσιασμος τα τελευταια χρονια με το Netflix). Τωρα που εχουμε netflix, amazon,. apple plus, disney plus κλπ , και θελεις και αλλα τοσα για αθλητικα...αστα βραστα , δε σε φτανει ο μισθος ! ΥΓ... να πω οτι εχω Netflix, αλλα μετα απ ολα αυτα, σιγουρα θα το κοψω. καταλαβαίνεις ότι καμιά από αυτές τις υπηρεσίες δεν σε αναγκάζει να δεις το περιεχόμενο τους; εσυ θες να το δεις, απλά θες να δικαιολογήσεις τις παράνομες πράξεις σου. 6 1
toxotis70 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 προφανως δεν με αναγκαζει...και προφανως θα κανω τις επιλογες μου!
adi32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, teri23 είπε δεν σε αναγκάζει να δεις το περιεχόμενο τους Με αναγκάζει να πληρώνω για πολλά που δε βλέπω για να δω ελάχιστα 1
basilis_k6 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μολις αρχισει να παραγει περιεχόμενο θα κοψω το νετφλιξ αλλα δεν θα παω στο disney. In uncle we trust. Τα 7 ευρω ειναι τσαμπα κυριολεκτικα αλλα τα εχουμε δει ολα. Οταν κανει σειρες θα ζητήσει 12 και θα εχει ηδη καποιες σειρες και η Apple. Παραλληλα θα πρέπει να ριξει χρημα και η amazon ισως και το HBO. Ολοι μαζι θελουν κανα 100αρι.
Que sera sera Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Την ΕΡΤ παιδιά και τα μάτια σας. Μην ξεχάσατε να την πληρώσετε με το ρεύμα 2 1
christos4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Rip Netflix με τα σκουπίδια σου... Check mate και στην τιμή. Νωρίς δεν είναι για να θάψουμε το Netflix? Μιλάμε για μια υπηρεσία που θα βγει σε 5-6 μήνες στην Αμερική και σε έναν χρόνο στην Ευρώπη..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, adi32 είπε Εγω θελω να βλεπω μονο την ομαδα μου σε ολα τα αθληματα και κυρίως νεες ταινιες Τι πρεπει να πληρωνω ? ότι πρεπει...cosmote,nova,wind ουτε που ξερω. Αφου όμως θελεις να δεις την ομαδα σου σε ΟΛΑ τα αθλήματα πρεπει να το πληρωσεις. 1 ώρα πριν, toxotis70 είπε εδω μιλαμε για υπηρεσιες και οχι προιοντα, οπως τα αμαξια ! Δεν ειναι το ιδιο...οι εταιρειες αυτες επρεπε να τα βρουν μεταξυ τους, για να μην εξαφανιστουν. δεν είναι το ιδιο επειδή το λες εσυ ας πουμε? Πως θα ενωσεις εταιριες κολοσσούς με ΔΙΚΑ τους προιοντα και θα βγαζουν ολοι κερδος? Δεν το βλεπω να γινεται ουτε με την 3η παρουσια...Εδώ οι εταιριες δεν μπορουν να τα βρουν για πολύ πιο απλα πραγματα. Όταν μπαινει μεσα το προιον τους και σε ποιον το πουλανε θα τα βρουν? 1
adi32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αφου όμως θελεις να δεις την ομαδα σου σε ΟΛΑ τα αθλήματα πρεπει να το πληρωσεις θελω να πληρωσω αυτο που θελω να δω και αυτο που βλεπω πραγματικα Οχι ολα τα προγραμματα ολων που δε θελω Η λυση εινα μια Οπως πλεον τη nova τη δινουν πολλες εταιριες ετσι πρεπει μεσω του καθε provider να υπαρχουν πακετα που να περιλαμβανουν τα παντα απο τους παντες και αναλογα τι βλεπεις να πληρωνεις πχ πληρωνω τον καθε αγωνα χωριστα και την καθε ταινια χωριστα ή πληρωνω ολους τους αγωνες της ομαδα μου ή πληρωνω πχ 15 ταινεις το μηνα 2
mourouzis2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, adi32 είπε Εγω θελω να βλεπω μονο την ομαδα μου σε ολα τα αθληματα και κυρίως νεες ταινιες Τι πρεπει να πληρωνω ? Αν θέλεις πολύ να τα βλέπεις, θα πληρώσεις τα ανάλογα. Αν όχι θα βλέπεις Open και Star. Δεν ειναι "αγαθό" οι ταινιες, ειναι προϊόν. 3
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ως κάτοικος υκ δεν πολύ ενδιαφέρονται για αγορές σαν την Ελλάδα αποτι καταλαβαίνω. Δέχονται τη πειρατεία και προσπαθούν σε χώρες με μεγάλο κοινό να μην αφήνουν στριμινγκ (πλέον με το vpn βέβαια αυτό έχει γίνει αρκετά δύσκολο. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος και με τη τιμή και το περιεχόμενο. Έχω μπεί και αρκετά στη λογική τους. Με 45£ θα έχω Το ίντερνετ μου Αμαζον Νετφλιξ NowTV(HBO) Disney. Δε χρειάζομαι κάτι άλλο. Καταλαβαίνω για χώρες όπου ο κόσμος παίρνει 400-500(τόσα έπαιρνα εγώ)το πρόβλημα. Δε συμπάσχω και καταλαβαίνω και τις εταιρείες: αφού έχουν περιερχόμενα και κοινό γιατί να ενδιαφέρονται? Το νετφλιξ και το ΗΒΟ Αμερική έχει τοπ σειρές. Το Αμαζον το πραιμ δε το παίρνεις μόνο για τις σειρές ταινίες (μέχρι να βγεί το Λοτρ...αν και έχει ωραία διαμάντια). Το Ντίσνεϊ αν είσαι Μάρβελ φαν η/και έχεις παιδιά είναι επίσης must. Δεν αναφέρονται αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό οπότε κατανοώ και το κατακερματισμό. Οι τιμές είναι απίστευτα χώμα στα μάτια μου. Νταξει στη χειρότερη αρχίζουν όλοι τη πειρατεία τα κλείνουμε (λολ)τα ρημαδια και δε βγάζει κανένας τπτ και πάμε μόνο σινεμά και τηλεόραση αν και όταν τα βγάζουν 😋. Δεν είναι για μένα σωστή η λογική. Δε μιλάμε για είδος πρώτης ανάγκης. Δεν είναι φαγητό, η νερό. Δεν χρειάζεται να τα δείς όλα... οπότε και δε κατανοώ (πλέον στα 35 μου)να"κλέψεις"πειρατικά. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από shadowfax-1- 2 1
DrFreeman Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 35 minutes ago, adi32 said: θελω να πληρωσω αυτο που θελω να δω και αυτο που βλεπω πραγματικα Οχι ολα τα προγραμματα ολων που δε θελω Η λυση εινα μια Οπως πλεον τη nova τη δινουν πολλες εταιριες ετσι πρεπει μεσω του καθε provider να υπαρχουν πακετα που να περιλαμβανουν τα παντα απο τους παντες και αναλογα τι βλεπεις να πληρωνεις πχ πληρωνω τον καθε αγωνα χωριστα και την καθε ταινια χωριστα ή πληρωνω ολους τους αγωνες της ομαδα μου ή πληρωνω πχ 15 ταινεις το μηνα Ενα μέρος του προβλήματος είναι δυστυχώς και το οικονομικό. Αυτές οι υπηρεσίες (θα) κοστίζουν στην Ελλάδα όσο κοστίζουν και σε χώρες της Δύσης, χώρες με διπλάσια ή και τριπλάσια αγοραστική δύναμη ανα καταναλωτή. Προφανώς και θα είναι πρόβλημα η πληρωμή πολλών συνδρομών παράλληλα για τον μέσο Ελληνα. Φυσικά αυτό πολύ λίγο (~καθόλου) επηρεάζει την τιμολογιακή πολιτική των κολοσσών. 1
ababapanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν εδω και χρονια καποιοι με iptv που ήδη τα βλεπουν ολα (αγωνες , ταινιες , σειρες , καναλια) και πληρωνουν το 1/10 απο οτι θα ηθελες αν τα πληρωνες ολα ξεχωριστα.... το μονο που θυσιαζεις ειναι το 4Κ (παρανομα βεβαια ολα αυτα , οπως οι περισσοτεροι που εχουν mp3 στον υπολογιστη τους η πειρατικα windows , σπασμενα photoshop κλπ κλπ αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από ababapanos
ignome4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1. Γ@μwτο γιατί τόσο αργά 2. $6,99 + 10$ για VPN 3. Ξεκάθαρα χρησιμοποίησαν UI κάποιο outro Apple Template 😑 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από ignome4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα