Chocobo Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν βάζουν απο την αρχή όλη τη γκάμα ταινιών.? Γιατί παράδειγμα το Last Jedi + Solo να έρθουν τον άλλο χρόνο.? Γιατί εμένα το μυαλό πάει μόνο στο ότι απλά δεν θέλουν να τα ''πετάξουν'' όλα με τη μία και μετά να μην έχουν περιεχόμενο.. Αν είναι κάτι άλλο όμως θα ήθελα να το ξέρω. 3 1
eaglos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Τα παντα θα κριθουν απο το νεο περιεχομενο σε πρωτοτυπες σειρες και ταινιες που θα παιζονται μονο εκει. Οι παλιες ταινιες που τις εχουμε ηδη δει σε σινεμα η απο τορρεντ, δεν εχουν ιδιαιτερη αξια. Ποσοι θα κατσουν να ξαναδουν σουπερ hero movie με cgi 20ετιας; Ποσο μαλλον οταν καθε 10 χρονια ανακυκλωνουν και επανακυκλοφορουν τις ιδιες ταινες με αλλου ηθοποιους για να ταυτιστει ο επομενος πιτσιρικας. 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Το περιεχομενο και μαλιστα αποκλειστικο ειναι το δυνατο κομματι της υπηρεσιας ,αυτο σε συνδυασμο με τα κινηματογραφικα στουντιο και την παραγωγη που θα εχουν του δινουν σημαντικο πλεονεκτημα εναντι του ανταγωνισμου . 1
Aias Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλά θα κάνει το Netflix να αγοράσει δικαιώματα από την DC πριν τα αγοράσει και αυτά η disney 3
panos2310 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Sully και mike αντιστροφα οι ηθοποιοι. Ποια ελληνικη τηλεοραση εδω εχει τελειωσει και η cosmote και η nova. Ειπα να βαλω μια δοκιμαστικα για διετια και δεν βλεπω την ωρα να το κοψω. Περιμενουμε το disney+ για τα πιτσιρικια, για εκεινη την (κατα το μεγιστο) μια ωρα την ημερα ποιοτικου περιεχομενου που επιτρεπεται. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από panos2310 1
pcos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) too late. sorry εκτος και πλεον οι υπηρεσιες αυτες θα ειναι και οι παραγωγοι. οποτε θα πεταξουν τους μεσαζοντες-προωθητες και θα τα δινουν οι ιδιοι στο κοινο μεσω ιντερνετ. αυτο που πρεπει να εχουν κανει ηδη ολοι οι καλλιτεχνες! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από pcos 1
lelisjr Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Κάτι μου λέει ότι την επόμενη 10ετία θα δούμε το θάνατο της Ελληνικής τηλεόρασης όπως την ξέρουμε. Μόνο εκπομπές για γιαγιάδες και παππούδες θα έχει. 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, lelisjr είπε Κάτι μου λέει ότι την επόμενη 10ετία θα δούμε το θάνατο της Ελληνικής τηλεόρασης όπως την ξέρουμε. Μόνο εκπομπές για γιαγιάδες και παππούδες θα έχει. Και τωρα μονο αυτο εχει . 9
DrFreeman Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Aπ' ότι βλέπω η Disney θα έχει το πάνω χέρι στις ταινίες και το Netflix στις σειρές. Oι βαθιές τσέπες της Disney της επιτρέπουν να ελιχθεί καλά και στον χώρο των σειρών αν το κρίνει απαραίτητο. Η τιμή φαίνεται εξαιρετική. Σα να θέλει να χτυπήσει το Netflix from day one. 6 minutes ago, pcos said: too late. sorry εκτος και πλεον οι υπηρεσιες αυτες θα ειναι και οι παραγωγοι. οποτε θα πεταξουν τους μεσαζοντες-προωθητες και θα τα δινουν οι ιδιοι στο κοινο μεσω ιντερνετ. αυτο που πρεπει να εχουν κανει ηδη ολοι οι καλλιτεχνες! Kαιρός ήταν να τους βγάλει κάποιος από τη μέση δαύτους.
mechpanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Κατάλαβα, 2 συνδρομές: Netflix για εμάς και Disney για τα πιτσιρίκια, αλλά όλο Disney θα βλέπουμε!!! Αναφορά σε κείμενο Toy Story, Up, Inside Out, Up, καθώς και του οσκαρικού Bao. Και τα Inside Out, Up ήταν επίσης οσκαρικά! To Toy Story παρά λίγο... 1
nikosgalis Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Silverage είπε Να τα βλέπει το netflix που κάθε 2 μήνες ανακοινώνει αυξήσεις τιμών. Η Disney θα το δίνει σε τοσο χαμηλή τιμή για να μαζεψει συνδρομητές. Δηλώσει ήδη ότι θα άνει πάνω από 1 δις δολλάρια κάθε χρόνο. Επομένως η τιμή του Netflix είναι σωστά εκεί που είναι, για να είναι υγιής η επιχείρηση, να πληρώνει για να κάνει σοβαρές παραγωγές και να αναπτυσσεται. 3 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Πολύ καλό για το τίποτε. Προσωπική μου άποψη : ο κατακερματισμός μακροπρόθεσμα δεν θα βοηθήσει. Δεν τον λες και κατακερματισμο. Ολιγοπώλιο θα το έλεγα εγω, με τόσο λίγους παγκόσμιους παίκτες.
cmak Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 37 λεπτά πριν, lelisjr είπε Κάτι μου λέει ότι την επόμενη 10ετία θα δούμε το θάνατο της Ελληνικής τηλεόρασης όπως την ξέρουμε. Μόνο εκπομπές για γιαγιάδες και παππούδες θα έχει. Από το 2009 μας ήρθες; 😂😂😂 Γιατί έχει πεθάνει ήδη η ελληνική τηλεόραση. 3
nero62 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ελληνικούς υπότιτλους θέλουμε κυρίως. Φυσικά και θα είναι τρομερός ανταγωνιστής του netflix. Δηλαδή άμεσα θα έχουμε και Ελλάδα μέσα με την έναρξη? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Το θεμα σε αυτες τις υπηρεσιες ειναι το νεο περιεχομενο..........μεγαλη η βιβλιοθηκη της disney αλλα ποσες φορες να δεις τα ιδια και τα ιδια οσο κορυφαια και να ειναι. Και οσο αφορα νεο περιεχομενο το netflix ειναι στα 18 δις το χρονο και η disney μιλαει για 1,5δις. Οσο να ναι υπαρχει μια διαφορα...
sheldon_cooper Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 πφ γαμήθηκε ο διας ήδη πληρώνουμε για Netflix, Spotify, Amazon PrimeVideo και SkyAtlantic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα