Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

χθες έκανα μια τελείως αποτυχημένη αγορά από το public.
Μου βγήκε τελείως άχρηστη η αγορά αυτού εδώ του Quest Slimbook Plus 14.1.

To πήρα μόνο και μόνο για την δουλειά μου, χειρίζομαι απομακρυσμένα έναν υπολογιστή,δεν δουλεύω τίποτα άλλο πάνω στο real περιβάλλον του υπολογιστή, εκτός από chrome και του anydesk.
Οπότε μου φάνηκε καλή ιδέα να αγοράσω αυτό εδώ το netbook. Όμως η αγορά απέτυχε.
Τα 32GB που έχει δεν φτάνουν ούτε για αστείο,όταν το άνοιξα τα διαθέσιμα ήταν 17GB....
Έπιασε και έκανε τα windows updates και εννοείται γέμισε η μνήμη του, με αποτέλεσμα να μείνουν updates στον αέρα και ο υπολογιστής γεμάτός.
Τί να το κάνω που έχει θύρα SD όταν δεν μπορεί να περάσει τα updates?
Οκ μπορώ να το δουλέψω και χωρίς updates( αν και η MS με το ζόρι θα προσπαθεί να τα βάλει πάνω) όμως το ρίσκο ασφαλείας είναι μεγάλο, οπότε ο δίσκος πάντα θα γεμίζει.
Ούτε καν refresh δεν μπορεί να κάνει ώστε να αφερέσει ότι πέρασε μόνο του, γιατί δεν έχει χώρο να κάνει το refresh....κλαίω!

Οπότε η ερώτηση μου είναι, γίνεται να το επιστρέψω πίσω και αυτό και το δώρο (έναν HP που μου έδωσαν) και να πάρω κάτι καλύτερο; ή ακόμη και επιστροφή χρημάτων.

εδώ αναφέρει ότι γίνεται αλλά:

Αναφορά σε κείμενο

(β) Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («as new»), όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.τ.λ.). Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

τί μπορεί να γίνει;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

φιλε μου προσπαθησε να το επιστρεψεις γιατι τα 32 γβ δεν παλευονται με τιποτα ,εμενα το cube εχει 64 γιγα μνημη και παλι ειναι λιγη ,απαιτησε τα λεφτα σου πισω και παρε ενα με 64 γιγα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sintalkas είπε

φιλε μου προσπαθησε να το επιστρεψεις γιατι τα 32 γβ δεν παλευονται με τιποτα ,εμενα το cube εχει 64 γιγα μνημη και παλι ειναι λιγη ,απαιτησε τα λεφτα σου πισω και παρε ενα με 64 γιγα.

Θα τους ρωτήσω, αλλά από το κείμενο πάνω δε περιμένω και πολλά να γίνουν.

Δημοσ.

μπορείς να ρυθμίσεις τα update να κατεβαίνουν στην micro sd πριν εγκατασταθουν κανονικα, οποτε με αυτό το τρόπο θα μπορέσεις να τα κάνεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως δέχεται ssd m.2;

Σε ένα παρόμοιο που πέρασε από τα χέρια μου, είχε επάνω στην μητρική αυτά τα 32gb και θέση για m. 2 για αναβάθμιση

Επεξ/σία από tempes
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostas93 είπε

μπορείς να ρυθμίσεις τα update να κατεβαίνουν στην micro sd πριν εγκατασταθουν κανονικα, οποτε με αυτό το τρόπο θα μπορέσεις να τα κάνεις. 

please elaborate για να το κάνω.

2 ώρες πριν, tempes είπε

Μήπως δέχεται ssd m.2;

Σε ένα παρόμοιο που πέρασε από τα χέρια μου, είχε επάνω στην μητρική αυτά τα 32gb και θέση για m. 2 για αναβάθμιση

δεν έχω ιδέα.. Δε νομίζω.
Εαν κάποιος που το χει ψάξει.

Αλλιώς αν γίνεται αυτό που λέει ο Κώστας κάποιος να με κατευθύνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/how-to-change-windows-10-updates-download-location/af61b88d-ec62-4e76-9a61-6f5b8ce4954a κατι τετοιο ειχα κανει εγω, αλλα εχει περασει καιρος, οποτε ψαξτο λιγο παραπανω και κανε τις δοκιμες σου. 
δες αν απο κατω εχει πορτακι, αν εχει ισως παιρνει εξτρα σκληρό δίσκο. 

https://www.kapilarya.com/change-windows-update-download-location-in-windows-10

Επεξ/σία από Kostas93
  • Like 1
Δημοσ.

πορτακι δυσκολο να εχουν αυτα τα μηχανηματα , εσωτερικα μονο αν εχεις θεση για m.2 , δεν νομιζω να εχει sata υποδοχη

Δημοσ.

Κάποια εχουν και πορτάκι, δύσκολο μεν, αλλα ποτε δε ξερεις

20180202152541_bfc9e146.jpeg
ισως και το διαγνωστικό της crucial να μπορεί να βρει τις θυρες του

Δημοσ.

Δεν έχει πορτακι από κάτω..Θα δοκιμάσω μετακινήσω τον φάκελο να δούμε.

Μα γιατί να βάλω win7??δεν θέλω. Αλλά ναι το pagefile θα το μεταφέρω,ο χαζός ούτε που το σκέφτηκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 hours ago, xtrmsnpr said:

Δεν έχει πορτακι από κάτω..Θα δοκιμάσω μετακινήσω τον φάκελο να δούμε.

Μα γιατί να βάλω win7??δεν θέλω. Αλλά ναι το pagefile θα το μεταφέρω,ο χαζός ούτε που το σκέφτηκα.

ένα slimbook gold που άνοιξα κάποτε απο περιέργεια επειδή γράφανε μερικοί ότι έχει m.2, μάντεψε, είχε. m.2 αλλά έπαιρνε αυτόν. Είχε κάποια θεματά μέχρι να τον αναγνωρίσει αλλά τα κατάφερα τελικά. Οπότε μπορείς να το κάνεις έτσι. 

Για επιστροφή ίσως και να γίνετε αφού κάτι τέτοιο τα βάζουνε εκθεσιακά ούτως ή άλλως αφού με 32gb είναι ότι χειρότερο. Απλά να ξέρεις είναι στο χέρι του εκάστοτε καταστήματος εάν κάνει επιστροφή. Πάντα για να πάρεις άλλο, και όχι για επιστροφή χρημάτων. 

Επεξ/σία από Agmourk
  • Like 1
Δημοσ.

Το κατάφερα αυτό με την μεταφορά του φακέλου των updates..
αλλά μετά το μεγάλο 1803? το άλλαξε πάλι και γέμισε, όμως το μετέφερα ξανά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...