monoxromos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ένας υπολογιστής μου έχει επεξεργαστή i3 και μνήμη 4gb Ένα πρόγραμμα που τρέχει ενίοτε φτάνει στο 100% cpu πιστεύετε ότι αν αυξήσω την μνήμη π.χ.σε 16gb θα βελτιωθεί η απόδοση του και θα πάψει η εφαρμογή να φτάνει στο 100% cpu; Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Γράφεις για 100% CPU. Η χρήση μνήμης ποια είναι; Συνήθως αν έχεις ανεπάρκεια μνήμης, θα έχεις αφ' ενός μεγάλη χρήση μνήμης και αφ'ετέρου θα ανέβει η χρήση του δίσκου, καθώς θα αρχίσει να γίνεται swapping. Αν το μόνο που βλέπεις είναι μεγάλη χρήση επεξεργαστή, μάλλον χρειάζεσαι δυνατότερο. Το πρόγραμμα ποιο είναι;
blitzNikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν μας ενημέρωνες ποιόν επεξεργαστή, ποιά μητρική, ποιά-ποιές μνήμες έχεις και το πρόγραμμα-χρήση που σε ενδιαφέρει θα είχες και συγκεκριμένες απαντήσεις... Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από blitzNikos
monoxromos Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 ΟΚ επειδή είμαι εκτός Ελλάδας με την επιστροφή μου θα κοιτάξω και θα γράψω εδώ τα στοιχεία που λέτε,ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα