DjAkis Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):internet,movies,games 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:6+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; - 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; - 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); - 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; new Είμαι κάτοχος p9 lite και θέλω να παω σε καινούργιο κινητό εχω βάλει στο μάτι το pocophone αλλα είδα υπάρχει θέμα με την εγγύηση.... τι αλλο προτείνεται ς
farasi Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/15647523/Xiaomi-Pocophone-F1-64GB.html#specs δες αυτο
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, DjAkis είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):internet,movies,games 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:6+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; - 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; - 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); - 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; new Είμαι κάτοχος p9 lite και θέλω να παω σε καινούργιο κινητό εχω βάλει στο μάτι το pocophone αλλα είδα υπάρχει θέμα με την εγγύηση.... τι αλλο προτείνεται ς Θέμα δεν υπάρχει απλός υπάρχουν τα Σκρουτζάδικα με 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος και αλλά με 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό τους service(για να μην πάνε Κίνα). Μετά υπάρχουν και οι διανομείς με την διετή επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά με το ανάλογο"καπέλο". Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από saruman123 1
DjAkis Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 @saruman123 βρήκα ενα μαγαζί το mygad με 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος έχει και δικό του service γνωρίζεις εαν είναι αξιόπιστο;
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, DjAkis είπε @saruman123 βρήκα ενα μαγαζί το mygad με 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος έχει και δικό του service γνωρίζεις εαν είναι αξιόπιστο; 1000% αξιόπιστο(ένα από τα λίγα). 1
DjAkis Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ωραία θα παρω το pocophone 128 απο εκεί τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα