me3ikan Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, ThReSh είπε Πως την έριξε? Αλυσοπρίονο φάση? Ενδιαφέρομαι γιατί έχω κι εγω κολώνα του ΟΤΕ μέσα στο οικόπεδο. 😛 Καθώς κατεδάφιζε το σπίτι στο οικόπεδο κατεδάφισε και μια κολώνα που εμπόδιζε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 2 minutes ago, me3ikan said: Καθώς κατεδάφιζε το σπίτι στο οικόπεδο κατεδάφισε και μια κολώνα που εμπόδιζε! Δικαιολογημένο oops, στην περίπτωση μου δύσκολα τα πράγματα.
pier88 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, divo είπε @ pier88 Για μεταφορα πας σε καταστημα και τους λες να μεταφερουν το KV. Ή Μη το πας πεισματικα και με σταμπουκα γιατι σε βλεπω να μην ξαναεχει κανεις τηλεφωνο στο χωριο, ιδιως τωρα που δεν ειναι καθολικος παροχος, και πανω απο 20μ δεν κανουν καμια κατασκευη. οταν φτιαχτικε δεν θα ηταν καν ιδιωτικος. ξερουμε ολοι πως παιρνανε τα οικοπεδα στο χωρια...... Να ξερες τι χαρα θα κανει ο τεχνικος που θα παει και θα γραψει στη βλαβη αδυνατη προσβαση...... Ο κακομοίρης που δεν θα εχει τηλεφωνο για κανα τρίμηνο δεν ξερω πόσο θα χαρει. Δεν είναι δικός μου ο χώρος,αν ήταν προσωπικά θα έστελνα εξώδικο. Ο ιδιοκτήτης επειδή βαρέθηκε την κοροϊδία τους από αύριο κλειδώνει την εξώπορτα κι ας κάνουν οτι θέλουν. Ο χώρος ήταν πάντα ιδιωτικός απλά δεν ήταν περιφραγμένος.
jimmyl Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Πριν αρκετα χρονια ειχα αντιμετωπισει μια αναλογη περιπτωση με κολωνα της ΔΕΗ , που ηταν μεσα στην αυλη του σπιτιου μου , ηρθαν και την εβγαλαν , μας αφησαν ομως ενεχυρο 2 τεραστια και ασηκωτα κομματια σιδερο με τα οποια ηταν πακτωμενη η κολωνα
NikosKallithea Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, divo είπε Να ξερες τι χαρα θα κανει ο τεχνικος που θα παει και θα γραψει στη βλαβη αδυνατη προσβαση...... Ο κακομοίρης που δεν θα εχει τηλεφωνο για κανα τρίμηνο δεν ξερω πόσο θα χαρει. Ωραια τοτε να καρφώσουμε ενα μποξακι στο σαλόνι σου και όταν υπάρχει βλάβη να μπαίνουν μέσα 2-3 για να εχουν οι γείτονες τηλέφωνο. Αν ήμουν εγω θα το ειχα κλειδώσει εδώ και χρόνια ή θα είχα στείλει εξώδικο, όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα