pier88 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο σπίτι του αδερφού μου στο χωριό μας υπάρχει από παλιά ένα καφάο (ντουλάπα) του ΟΤΕ,είναι σε ιδιόκτητο,περιφραγμένο οικόπεδο στο τοίχο του σπιτιού.Οταν έρχονται τεχνικοί(καθημερινά) είναι υποχρεωμένος να ανοίγει την εξωτερική πόρτα για να μπουν η να έχει αφήσει ανοιχτά από το πρωί που φεύγει για τη δουλειά του.Ο αδερφός μου θέλει να το διώξει εκτός του οικοπέδου του.Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει γιά να γίνει αυτό;Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοια κατάσταση; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από pier88
czarjuly Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Αρχικά ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις με μια επιστολή προς τον ΟΤΕ αναφέροντας τα προβλήματα που σου δημιουργεί
pier88 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, czarjuly είπε Αρχικά ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις με μια επιστολή προς τον ΟΤΕ αναφέροντας τα προβλήματα που σου δημιουργεί Σωστά,αυτό σκέφτηκα κι εγώ.Μεχρι τώρα οι συζητήσεις γίνονται με τεχνικούς που έρχονται να κάνουν τη δουλειά τους οι οποίοι διαβεβαιώνουν (3 χρόνια τώρα) ότι έχει εγκριθεί και θα γίνει.Παραμύθια.Αλλη μία φορά απευθύνθηκε ο αδερφός μου στο διευθυντή της περιοχής ας πούμε όπου κι αυτός είπε τα ίδια,στο τέλος έκλεισε το υποκατάστημα που ηταν κοντά και δεν ξέρει που να απευθυνθεί,δεν θέλει να το τραβήξει με δικηγόρους κτλ.
czarjuly Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, pier88 είπε Σωστά,αυτό σκέφτηκα κι εγώ.Μεχρι τώρα οι συζητήσεις γίνονται με τεχνικούς που έρχονται να κάνουν τη δουλειά τους οι οποίοι διαβεβαιώνουν (3 χρόνια τώρα) ότι έχει εγκριθεί και θα γίνει.Παραμύθια.Αλλη μία φορά απευθύνθηκε ο αδερφός μου στο διευθυντή της περιοχής ας πούμε όπου κι αυτός είπε τα ίδια,στο τέλος έκλεισε το υποκατάστημα που ηταν κοντά και δεν ξέρει που να απευθυνθεί,δεν θέλει να το τραβήξει με δικηγόρους κτλ. Στείλε την επιστολή σου (συστημένη) να δεις τι και εάν θα σου απαντήσουν,για κάθε ενέργεια που κάνεις κράτα αντίγραφα,δικηγόρος ίσως χρειαστεί εάν δεν έχεις την αντιμετώπιση που πρέπει... 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Εσύ κλείδωσε την πόρτα και τελείωσε, αυτούς έξω. Και ας κάνουν ότι νομίζουν. 1
M@dB0x Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Αμα ειναι στο χωρο σου απλα κλειδωνεις τη πορτα μεχρι να σταματησουν να σε ενοχλουν και να το παρουν απο εκει μεσα. 1
me3ikan Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα είχε παρόμοιο θέμα με κολώνα του ΟΤΕ θείος μου. Τα λόγια του τεχνικού: "Άμα δεν την ρίξετε εσείς κύριε, μην περιμένετε να την μετακινήσουμε! " Τελικά όντως την έριξε! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από me3ikan
pier88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, me3ikan είπε Πρόσφατα είχε παρόμοιο θέμα με κολώνα του ΟΤΕ θείος μου. Τα λόγια του τεχνικού: "Άμα δεν την ρίξετε εσείς κύριε, μην περιμένετε να την μετακινήσουμε! " Τελικά όντως την έριξε! Εμάς μας λένε ότι έχει εγκριθεί το έργο ώστε να γίνει vdsl και θα τη μεταφέρουν απέναντι στο πεζοδρόμιο,εγώ βέβαια δεν πιστεύω λέξη γιατί παρακολουθώ τις εξελίξεις και το α.κ που ανήκουμε δεν προβλέπεται να αναβαθμιστεί.Πιστευω οτι μόνο με δικηγόρο μπορεί να λυθεί το θέμα.
turbat0s Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, pier88 είπε Οταν έρχονται τεχνικοί(καθημερινά) είναι υποχρεωμένος να ανοίγει την εξωτερική πόρτα Ποιός τον υποχρεώνει και γιατί έρχονται καθημερινά?
pier88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Ποιός τον υποχρεώνει και γιατί έρχονται καθημερινά? Έρχονται καθημερινά γιατί το α.κ του οτέ είναι 2+χλμ μακρυά,σε άλλο χωριό και οι βλάβες είναι ατελείωτες.Από τεχνικούς δεν ξεμένουμε ποτέ στο χωριό μου.
xristoss1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλα πως γινεται να υπαρχει καφαο σε ιδιωτικο χωρο??
pier88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, xristoss1 είπε Καλα πως γινεται να υπαρχει καφαο σε ιδιωτικο χωρο?? Ότι γίνεται,γίνεται.Το θέμα είναι γιατί δεν διορθώνουν το πρόβλημα.
xristoss1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Προφανως κανουν μια χαρα την δουλεια τους οπως ειναι, αφου τους ανοιγεις την πορτα...Για να την μετακινησουν λογικα απαιτει σκαψιματα το οποιο απαιτει εργατες το οποιο απαιτει moneyyyz. 1
tyf Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) μιλα με τον λογιστη σου η δικηγορο και κοφτους μια αποδειξη ενοικιασης του χωρου επι πιστωση και στειλτην στον οτε. στελνε καθε μηνα απο μια , να δεις αν θα σε παρουν αυτη τηλεφωνο. η καντους μια γνωστοποιηση οτι απο τον επομενο μηνα θα πρεπει να μου πληρωνετε το ταδε ποσο ως ενοικιαση του χωρου. και το καλο , Αν δεν απαντησετε σε ενα μηνα αποδεχεστε πληρως την χρεωση. χχαχααχχααχ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από tyf
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 13 hours ago, me3ikan said: Πρόσφατα είχε παρόμοιο θέμα με κολώνα του ΟΤΕ θείος μου. Τα λόγια του τεχνικού: "Άμα δεν την ρίξετε εσείς κύριε, μην περιμένετε να την μετακινήσουμε! " Τελικά όντως την έριξε! Πως την έριξε? Αλυσοπρίονο φάση? Ενδιαφέρομαι γιατί έχω κι εγω κολώνα του ΟΤΕ μέσα στο οικόπεδο. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα