spongebobgal Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Καλησπερα. Μολις πηρα ενα Lenovo και θελω να αντικαταστησω τον μηχανικο δισκο με ssd χωρις να χαθει η εγγυηση. Αν γνωριζει καποιος ποια ειναι η διαδικασια, ας βοηθησει πχ Το παω στην lenovo? Ερχονται και το παιρνουν?(Eχει Pick and Return εγγυηση) , Να εχω προμηθευτει ηδη τον ssd και απλα να τους το δωσω να τον βαλουν?? και οτι αλλο μπορει να σκεφτει καποιος που εχει κανει κατι αντιστοιχο. Ευχαριστω
Maverickj13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Τπτ δε χρειαζεται το αλλαζεις μονο σου και κρατας το εξαρτημα για την περιπτωση που χρειαστεις να στειλεις το μηχανημα στο service 2 1
spongebobgal Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ετσι ειναι. Σε ευχαριστω @Maverickj13 ! 1
glxakias1990 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Καλησπέρα , μια ερώτηση θέλω και εγώ να κάνω . Θα βάλω ssd m.2 σε ένα laptop που αγόρασα πριν λίγες μερες. Θα βάλω και τα windows στον ssd γιατί ο HDD σέρνεται. Έχει εγγύηση, και μου είπαν αν ανοίξουμε το καπάκι από πίσω σπάω την εγγύηση. Πρέπει να το πάω σε κατάστημα που αγοράστηκε να το κάνουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα