Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostiger είπε

Πολυ καλη υλοποιηση φιλτατοι. Αν δινει και τα 3 παιχνιδια αποτελεί εξαιρετική επιλογη. 

Δεν. Δυστυχώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κράτησε πολύ δυστυχώς 

Η Pulse πάντως μου βγαίνει 307.87€.. Αν δέχεται και το κουπόνι των -10€ ακόμα καλύτερα 

Επεξ/σία από Inler
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inler είπε

Η Pulse πάντως μου βγαίνει 307.87€.. Αν δέχεται και το κουπόνι των -10€ ακόμα καλύτερα 

Kαλα λεμε τωρα, δεν θα την αγοραζα, εχω παρει αυτη του θεματος με το 3 game bundle πριν απο ενα μηνα, απιστευτη τιμη παντως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Inler είπε

Η pulse Vega 56 βγαινει στα 318 με τα μεταφορικά όπως αναφέρεται και στον τίτλο εκτός και να διαμενεις μόνιμα Γαλλία. Τα 307 τα βλέπεις αφού αφαιρεθούν τα ευρώ του promotion. Σε εμένα οι κωδικοί δεν δίνουν επιπλέον έκπτωση δυστυχώς. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι είναι κανονικά 307.87€ τελική τιμή μετά την αφαίρεση του promotion 46.09€ που ισχύει για όλους 

Το -10€ είναι άλλο κουπόνι που σε κάποιους ισχύει σε κάποιους όχι 

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σε εμένα οι κωδικοί δεν δίνουν επιπλέον έκπτωση δυστυχώς. 

Είναι γιατί δεν έχεις ψωνίσει αρκετά πράγματα από αυτούς τον τελευταίο καιρό. 🤣

Δημοσ.

το ξερω οτι δεν το γραφει πανω στι σελιδα οπως σε αλλες προσφορες του amazon, αλλα επειδη στις ερωτησεις απο κατω απαντανε οτι εχει τα παιχνιδια (οκ οι ερωτησεις ειναι και παλιοτερες αλλα 4 απριλιου δεν ειναι πολυ παλια) και γενικα η λογικη δε λεει οτι μπορεις να τα διεκδικισεις τα παιχνιδια? Η προσφορα δεν αφορα "αγορασε Vega απο εναν απο αυτους τους Authorized retailers" και το amazon ειναι μεσα σε αυτους? Δε λεω οτι μπορεις να τους κυνηγυσεις, η προσφορα εχει και clause "μεχρι εξαντλησης" αλλα θελω να πω δεν ειναι οτι επιλεκτικα μπορει ο retailer σε οποιες Vega θελει να τα δινει αναλογα την τιμη που τις βαζει.... αν εχει αποθεμα πρεπει να δωσει, κανω καποιο λαθος?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

το ξερω οτι δεν το γραφει πανω στι σελιδα οπως σε αλλες προσφορες του amazon, αλλα επειδη στις ερωτησεις απο κατω απαντανε οτι εχει τα παιχνιδια (οκ οι ερωτησεις ειναι και παλιοτερες αλλα 4 απριλιου δεν ειναι πολυ παλια) και γενικα η λογικη δε λεει οτι μπορεις να τα διεκδικισεις τα παιχνιδια? Η προσφορα δεν αφορα "αγορασε Vega απο εναν απο αυτους τους Authorized retailers" και το amazon ειναι μεσα σε αυτους? Δε λεω οτι μπορεις να τους κυνηγυσεις, η προσφορα εχει και clause "μεχρι εξαντλησης" αλλα θελω να πω δεν ειναι οτι επιλεκτικα μπορει ο retailer σε οποιες Vega θελει να τα δινει αναλογα την τιμη που τις βαζει.... αν εχει αποθεμα πρεπει να δωσει, κανω καποιο λαθος?

εχει ληξει η πρσφορα των παιχνδιων εδω και κατι μερες (7-8 του μηνος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...