Προς το περιεχόμενο

Logitech MX Master @amazon.co.uk 53.22E (TEΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thanasismen76 είπε

Γιατί αυτή η απόκλιση από τα 45€ του τίτλου?

Items: GBP 38.81
Postage & Packing: GBP 5.33

(Order Total: GBP 44.14)

Payment Total: EUR 53,22

Μία από τα ίδια και σε μένα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, kistos είπε

Το AMZ που λέει στον τίτλο τι σημαίνει; 

Eιναι έκδοση του Amazon που ουσιαστικά είναι η ίδια με την κανονική. Αυτή έχω και εγώ από παλιότερη προσφορά. :) 

Πολύ καλό ποντίκι. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε

55€ μου χε βγει το 2S αλλά δεν το κράτησα γιατί όταν το κουνούσες έκανε ένα θόρυβο το κάνει και ο προκάτοχος;

Ο θόρυβος ειναι η ρόδα, αμα την κρατισεις με το δάχτυλο και το κουνάς δεν ακούγετε τίποτα (κάτοχος του ποντικιού 1 χρονο)

Το βίντεο ειναι παραπλάνηση

Επεξ/σία από Daimon
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Daimon είπε

Ο θόρυβος ειναι η ρόδα, αμα την κρατισεις με το δάχτυλο και το κουνάς δεν ακούγετε τίποτα (κάτοχος του ποντικιού 1 χρονο)

Απλά σαν σημείωση το βίντεο το τράβηξα εγώ ο ίδιος και το "πρόβλημα" αυτό την αίσθηση ότι κάτι είναι ξεκολλημένο, ή το θέμα με τον ήχο που κάνει το επιβεβαίωσε η ίδια η Logitech λέγοντας πως κάποιους του ενοχλεί και κάποιους όχι και ότι κάποια ποντίκια το εμφανίζουν σε μεγάλο βαθμό και άλλα σε μικρότερο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Daimon είπε

Γιατι παραπλανηση; Επειδη πρεπει οπως λες να κρατας την ροδα για να μην κουδουνιζει; Πολυ φυσιολογικο να ενοχλει αυτο που βλεπουμε στο βιντεο αν ειναι αντιληπτο στην κανονικη χρηση του ποντικιου σαν τζογος κλπ. Καποια ποντικια μου των 5-10 ευρω το κανουν, άλλα λιγο ως πολυ ακριβοτερα δεν το κανουν, μολις δοκιμασα ολα οσα εχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά μήπως το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο όταν είναι σε "free scroll mode" (ή όπως λέγεται) (αυτό για να σκρολάρεις γρήγορα μεγάλα αρχεία λέω).??? γιατί σε free-scroll mode παίζει να αφήνει την ροδέλα ελεύθερη.

Μπορεί κάποιος που έχει αυτό το ποντίκι να μας πει;

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Ρε παιδιά μήπως το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο όταν είναι σε "free scroll mode" (ή όπως λέγεται) (αυτό για να σκρολάρεις γρήγορα μεγάλα αρχεία λέω).??? γιατί σε free-scroll mode παίζει να αφήνει την ροδέλα ελεύθερη.

Μπορεί κάποιος που έχει αυτό το ποντίκι να μας πει;

Οχι, απλος εχει μικρο κενο αριστερά και δεξια της ροδέλας και οταν το κουνας παλετε και ακούγετε ετσι.

Το πρόβλημα με τα free scroll mode το ειχε το αρχικό, το 2S που εχω δεν εχει παρουσίαση κανενα προβλημα σε εμενα προς το παρον (1 χρόνος)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...