barman_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 3 hours ago, matrixxx said: Αυτο το ξερουμε σιγουρα; Δεν εχω μπει ακομα στη σελιδα (δεν το εχω εγω το xbox s) και ουτε στο θεμα βλεπω σχετικη πληροφορια. Εγώ δε θα έπαιρνα όρκο. Όταν το είχα διαβάσει λίγες μέρες πριν έκαναν λόγο για 11 και 12 του μήνα 35 minutes ago, elementary said: Εάν ενεργοποιήσεις το τρίμηνο με το 1 ευρώ και στο καπάκι σταματήσεις την συνδρομή για να μην το ξεχάσεις και γίνει καμία χρέωση συνεχίζεις να έχεις το pass για το τρίμηνο η σταματάει η πρόσβαση στο pass αυτόματα με την κατάργηση? Σταματάει τον Ιούλιο που τελειώνει η τρίμηνη. Την αυτόματη ανανέωση πρέπει να κόψεις όχι το game pass 1
Themos3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Αυτό που σε μένα δε τις βγάζει αυτές τις προσφορές αρχίζει να μου την δίνει. Θα στείλω mail να δω γιατί έχουν θυμώσει μαζί μου...
Mr_Terror Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Αμα μπειτε απο την κονσολα στην καρτελα gamepass, κατω απο τις τιμες συνδρομης γραφει description.Πατηστε το.Στο νεο παραθυρο που ανοιγει πατε τερμα κατω.Αναφερει για την προσφορα. και μεχρι ποτε θα κρατησει.Αρα επισημα ξερουμε οτι ισχυει για ενα μηνα.
yiankap Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι συνδρομητής έως 15/4. Ούτε σε εμένα βγάζει τις προσφορές. Στην αρχή μου έβγαζε μόνο την επιλογή buy as a gift στην κανονική τιμή. Αυτό γινόταν γιατί είχα ενεργή την αυτόματη ανανέωση συνδρομής. Την ακύρωσα βλέπω τώρα την επιλογή extend του λογαριασμού αλλά πάλι τίποτα. μου δείχνει τα 9,99 ανά μήνα ως επιλογή. Μήπως πρέπει να περιμένω να λήξει η συνδρομή μου εντελώς στις 16/4 και μετά να ξαναδοκιμάσω; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από yiankap
Gorbatsof Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, yiankap είπε Είμαι συνδρομητής έως 15/4. Ούτε σε εμένα βγάζει τις προσφορές. Στην αρχή μου έβγαζε μόνο την επιλογή buy as a gift στην κανονική τιμή. Αυτό γινόταν γιατί είχα ενεργή την αυτόματη ανανέωση συνδρομής. Την ακύρωσα βλέπω τώρα την επιλογή extend του λογαριασμού αλλά πάλι τίποτα. μου δείχνει τα 9,99 ανά μήνα ως επιλογή. Μήπως πρέπει να περιμένω να λήξει η συνδρομή μου εντελώς στις 16/4 και μετά να ξαναδοκιμάσω; Σε ενεργούς συνδρομητές δεν ισχύει η προσφορά.
stapd_21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Εμένα με χρέωσαν δύο φορές από ένα ευρώ! Δεν είναι το ποσό φυσικά αλλά όπου και να έψαξα δε βλέπω πως ζητάω την επιστροφή. Ξέρει κανείς που στέλνω αίτημα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, barman_ είπε Εγώ δε θα έπαιρνα όρκο. Όταν το είχα διαβάσει λίγες μέρες πριν έκαναν λόγο για 11 και 12 του μήνα Βρηκα αναρτηση στο xbox365gr, στις 9-4, οπου η ειδηση λεει οτι απο 11 Απριλιου μεχρι 12 Μαιου θα τρεχει προσφορα 3 μηνες με 1€! Επομενως η αγορα-ενεργοποιηση μπορει να γινει μεχρι 12-5-2019, οπως το γραφει κιολας στην σελιδα της αγορας, "απομενουν 31 ημερες": 1
barman_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 14 minutes ago, matrixxx said: Βρηκα αναρτηση στο xbox365gr, στις 9-4, οπου η ειδηση λεει οτι απο 11 Απριλιου μεχρι 12 Μαιου θα τρεχει προσφορα 3 μηνες με 1€! Επομενως η αγορα-ενεργοποιηση μπορει να γινει μεχρι 12-5-2019, οπως το γραφει κιολας στην σελιδα της αγορας, "απομενουν 31 ημερες": Έχεις απόλυτο δίκιο! Εγώ μπέρδεψα το 12 του μήνα και νόμιζα ήταν για μια μέρα.. Εγώ το έβαλα απευθείας γιατί ποτέ δεν ξέρεις και είχα κανένα δίμηνο να παίξω οπότε κομπλέ 😊
ChrisAce Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Αναφορά σε κείμενο 29,97 €/τρίμηνοΗ αρχική τιμή ήταν 29,97 €, η τρέχουσα τιμή είναι 14,99 €14,99 € Έκπτωση 50% Λήγει στις 26/4/2019. Σε εμένα πάντως δείχνει άλλη προσφορά. Ίσως κάθε μέρα να πέφτει η τιμή.. εχτές μου έδειχνε 9,99 ο μήνας.. 😋 Θα δω και αύριο.. 😂
christs Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, stapd_21 είπε Εμένα με χρέωσαν δύο φορές από ένα ευρώ! Δεν είναι το ποσό φυσικά αλλά όπου και να έψαξα δε βλέπω πως ζητάω την επιστροφή. Ξέρει κανείς που στέλνω αίτημα; Χμ, τωρα που τσεκαρα και εγω τη revolut καρτα μου, εμενα με χρεωσε 3 φορες απο 1 ευρω... δε ξερω γιατι, ισως τα κανουν refund στη συνεχεια απο μονοι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, stapd_21 είπε Εμένα με χρέωσαν δύο φορές από ένα ευρώ! Δεν είναι το ποσό φυσικά αλλά όπου και να έψαξα δε βλέπω πως ζητάω την επιστροφή. Ξέρει κανείς που στέλνω αίτημα; Μηπως το πρωτο ευρω ειναι δοκιμη χρεωσης της καρτας και απλα εγινε δεσμευση;
stapd_21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, christs είπε Χμ, τωρα που τσεκαρα και εγω τη revolut καρτα μου, εμενα με χρεωσε 3 φορες απο 1 ευρω... δε ξερω γιατι, ισως τα κανουν refund στη συνεχεια απο μονοι. Τι να σου πω, σε εμένα μια μέρα μετά δεν έχει γίνει. Προφανώς δεν είναι το 1€ αλλά πώς μπορώ να ζητήσω refund; Δε βρίσκω κάποιο email να στείλω στη Microsoft Μόλις τώρα, matrixxx είπε Μηπως το πρωτο ευρω ειναι δοκιμη χρεωσης της καρτας και απλα εγινε δεσμευση; Κανονικά με χρέωσε και παραμένει η χρέωση από χθες
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, stapd_21 είπε Τι να σου πω, σε εμένα μια μέρα μετά δεν έχει γίνει. Προφανώς δεν είναι το 1€ αλλά πώς μπορώ να ζητήσω refund; Δε βρίσκω κάποιο email να στείλω στη Microsoft Κανονικά με χρέωσε και παραμένει η χρέωση από χθες Πρεπει να δεις στο ebanking σου αν ειναι απλα δεσμευση. Οταν γινει η εκκαθαριση των κινησεων σε 2-3 εργασιμες, λογικα μονο η μια κινηση θα μετατραπει σε χρεωση και η αλλη θα παραμεινει δεσμευση που σε ενα μηνα θα φυγει και δεν θα ισχυσει. Αυτα ειναι τα λογικα - δεν ξερω τι εμπειρια εχεις απο ηλεκτρονικες αγορες, αν τα γνωριζεις γραψε ακυρο σε οσα λεω. Μια νομισματικη μοναδα ειναι η δοκιμαστικη δεσμευση σε χρηση καρτας.
stapd_21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο PayPal βλέπω τη διπλή χρέωση και με διαφορετικό κωδικό πληρωμής. Ήσσονος σημασίας βέβαια για 1€, απλά για μελλοντική γνώση Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από stapd_21
yiankap Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 12/4/2019 στις 12:10 ΜΜ, Gorbatsof είπε Σε ενεργούς συνδρομητές δεν ισχύει η προσφορά. 1. Στις 16/4 που δεν θα είμαι ενεργός συνδρομητής, θα ισχύει αραγε η προσφορά? 2. Αν στην ίδια XBOX consola, διαγράψω το τρέχων account kai αντιστοιχίσω άλλο Account (κάνω ένα καινούριο και δηλώσω το paypal της συζύγου μου), θα μπαναριστεί η κονσόλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις