DsLmAnIaC Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ειναι η προσφορα που βαζει συχνα, την ειχε και Νοεμβριο-Γεναρη. Γνωριζει κανεις αν την ριχνει και καλοκαιρι; Αν δεν κανω λαθος μονο μια φορα μπορεις να την αγορασεις, αυτο ελεγαν παιδια που ηξεραν στις γιορτες. Ισως γι αυτο δεν δουλευει σε καποιους. Δε γνωρίζω αν την έχουν δώσει και τους καλοκαιρινούς μήνες. Νομίζω δε θα έχεις θέμα. Δε βλέπω να έχει όρους συγκεκριμένους για την ενεργοποίηση της προσφοράς εκτός αν έχω χάσει τίποτα ψιλά γράμματα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, barman_ είπε Τέτοια προσφορά με τρίμηνο ένα ευρώ δεν έχει υπάρξει.. Νομίζω υπήρξε άλλη μια με ένα συν ένα μήνα με 2 ευρώ όμως Έχω πάρει μερικές φορές τα μονοευρα και σε gold k pass οπότε ισχύει γενικά Δικιο εχεις, βρηκα το θεμα: 1€ ηταν και τοτε αλλα μονο ενας μηνας! 1
barman_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Σωστά, αυτό που λέω ήταν Ιανουάριο η Φλεβάρη για το ένα συν ένα.. Μια χαρά μας έχει η ms έχω σωθεί με το xbox s η πιο τίμια αγορά εβερ 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Η ημερα αλλαζει συμφωνα με την Ελληνικη ωρα; Αν ειναι να το ενεργοποιησουμε μετα τις 12 που δεν ειναι μακρια, για μια μερα παραπανω τον Ιουλιο.
vandel Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ πολύ τον TS !! Πρώτη φορά δοκιμάζω Game Pass.
Mr_Terror Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 επειδη το ειχα κανει για τον ιδιο λογο την προηγουμενη φορα που ηταν 1 ευρω ο μηνας.Ανανεωσα την συνδρομη 12 και 2 λεπτα.Δεν κερδισα την μερα.Το συστημα εδειχνε οτι ενεργοποιησα την προηγουμεν μερα και οχι την καινουργια μερα που μπηκε μετα τις 12. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε επειδη το ειχα κανει για τον ιδιο λογο την προηγουμενη φορα που ηταν 1 ευρω ο μηνας.Ανανεωσα την συνδρομη 12 και 2 λεπτα.Δεν κερδισα την μερα.Το συστημα εδειχνε οτι ενεργοποιησα την προηγουμεν μερα και οχι την καινουργια μερα που μπηκε μετα τις 12. Ωραια. Συνηθως ολα γινονται με την Αμερικανικη ωρα, γι αυτο ρωτησα. Αρα ετσι και εδω. Οποτε για μια μερα παραπανω μετα τις 8-9 αυριο το πρωι.
Mr_Terror Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Αν δεν βιαζεσαι μην κανεις ανανεωση ακομα.Για ενα μηνα περιπου ισχυει η προσφορα.Ανανεωνεις οταν θα ξερεις οτι θα παιξεις.Να μην τρεχει τσαμπα η συνδρομη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Για ενα μηνα περιπου ισχυει η προσφορα. Αυτο το ξερουμε σιγουρα; Δεν εχω μπει ακομα στη σελιδα (δεν το εχω εγω το xbox s) και ουτε στο θεμα βλεπω σχετικη πληροφορια.
thomason993 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Είχα πάρει παλιότερα τη προσφορά 1 μήνα με 1€. Χθες βράδυ προσπάθησα να πάρω τη συγκεκριμένη για 3 μήνες και μετά το login με το λογαριασμό μου έδειχνε την κανονική τιμή οπότε δε προχώρησα. Σήμερα το μεσημέρι δοκίμασα 2η φορά και για κάποιο λόγο μετά το login μου έδειχνε 1€ σαν τιμή οπότε το προχώρησα και φάνηκε να πέρασε η αγορά γιατί ήρθε mail απο paypal ότι πληρώθηκε 1€ στην MS, αλλα στο καπάκι μου έρχεται δεύτερο mail που λέει οτι μου έγινε refund 1€, και στο λογαριασμό φαίνεται να μην έχω ενεργή συνδρομή. 1
Mr_Terror Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Ναι ειναι σιγουρο.Μεσα στη σελιδα αναφερει ποσες μερες υπολειπονται για να τελειωσει η προσφορα. 1
teoqq Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις το έκανα και εγώ το 1€ για το game pass ευχαριστώ ts 😘
TsironakosMix Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Για οσους δεν γνωριζουν, μπορεις να το χρησιμοποιησεις για τιτλους play anywhere και στο PC. Δηλαδη μπορεις να παιξεις Forza Horizon 4, State of decay 2 κ κανα 2 αλλα 1
postfire Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Αν δεν βιαζεσαι μην κανεις ανανεωση ακομα.Για ενα μηνα περιπου ισχυει η προσφορα.Ανανεωνεις οταν θα ξερεις οτι θα παιξεις.Να μην τρεχει τσαμπα η συνδρομη. εσυ αυτο εκανες? 😐
elementary Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εάν ενεργοποιήσεις το τρίμηνο με το 1 ευρώ και στο καπάκι σταματήσεις την συνδρομή για να μην το ξεχάσεις και γίνει καμία χρέωση συνεχίζεις να έχεις το pass για το τρίμηνο η σταματάει η πρόσβαση στο pass αυτόματα με την κατάργηση? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από elementary
Προτεινόμενες αναρτήσεις