Cosmonaut21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Έχω κάνει νέο συμβόλαιο VDSL 50 στη Vodafone,ήρθε το μόντεμ και μήνυμα ότι χθες θα γινόταν η σύνδεση.Χθες το πρωί κόπηκε το ίντερνετ και το τηλέφωνο οπότε θεώρησα ότι λίγο αργότερα θα ήμουν με τη νέα σύνδεση. Μέχρι σήμερα δε με έχουν συνδέσει.Πηρα το τεχνικό τμήμα το πρωί και μου είπαν ότι θα κάνουν νέο αίτημα στον ΟΤΕ.Τελικά μου ήρθε μήνυμα ότι θα έρθει τεχνικός την άλλη Τρίτη. Όλα αυτά στα Νότια προάστια με οπτικές περασμένες περίπου 7 χρόνια τώρα και κουτί στα 20 μέτρα. Είναι δυνατόν να μ,.....νται έτσι από τον ΟΤΕ; Για να καταλήξεις τελικά σε αυτούς; Ή με δουλεύει η Vodafone?
TechnoState Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) .... μάλλον έχει πέσει τοοοοσο πολύ δουλειά, τι να πω?!?!? Για να μην ανοίγω άλλο θέμα....για να μεταφέρω γραμμή (σταθερό+internet) επίσης στη voda (απο voda σε voda δλδ, αλλά σε διαφορετική διεύθυνση/μετακόμιση)..... ξεκίνησα χθές (10/04) την διαδικασία/αίτημα με την πληροφόρηση ότι θα διαρκέσει ..απο 15ημερες... "ανάλογα πότε θα παραδώσει ο ΟΤΕ το κύκλωμα (?!?!?)"... Ήταν η απάντηση, όταν ρώτησα γιατί θα διαρκέσει τόσο πολύ. (Info: στο νέο ακίνητο δεν υπήρχε προηγούμενη σύνδεση για τους τελευταίους 6μηνες/ φυσικά η πολυκατοικία κ τα υπόλοιπα διαμερίσματα διαθέτουν δίκτυο/internet κ η απόσταση απο το υφιστάμενο ακίνητο είναι περίπου 50m... ίσως να μην παίζει κανένα ρόλο, αλλά ίσως κ να παίζει???). Γνωρίζει κάποιος πιο τεχνικά, την διαδικασία κ τα βήματα ώστε...να τους δικαιολογήσω??? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από TechnoState
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν το εκανες το συμβολαιο τηλεφωνικα τοτε ενδεχεται να μιλησες με παραμαγαζο τηλεφωνικο μεταπωλητη που υπολρινοταν την βοντα στα κεντρικα. πολυ απλα τραβα σε ενα μαηαζι βονταφονε και φερσου λες και κατεβηκες απο τα βουνα. Θα λυσουν ετσι το προβλημα γρηγοροτερα Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Cosmonaut21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μα το θέμα είναι ότι έχουν κανονίσει με τον ΟΤΕ ημερομηνία και τους/με κρεμάει αλλά από τη Vodafone έχοντας στο σύστημα ότι τη Χ ημερομηνία θα γίνει η αλλαγή,κόβουν την παλιά σύνδεση και μένεις ξεκρεμαστος επ αόριστον. Σε υποκατάστημα σιγά μην πάω να κάνω το Ορκ.
xaratsi Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δακτυλος πΟτε 100%. Βοντα δεν φταιει. Και στη μεση οπως παντα ο πελατης. Υπομονη θα κανεις,δεν γινεται κατι αλλο απο μερους σου,απ την στιγμη που μιλησες με το τεχνικο τμημα
Nerax Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 H vodafone (κατάστημα) μου είπε σήμερα ότι το cosmote απέρριψε το αίτημά μου να αλλάξω το σταθέρό + internet σε vodafone από σταθερό οτέ και internet vodafone που είναι! Καμιά ιδέα;; Το cosmote είπε απλά ότι η γραμμή τους ανήκει!😎
Nerax Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 H vodafone (κατάστημα) μου είπε σήμερα ότι το cosmote απέρριψε το αίτημά μου να αλλάξω το σταθέρό + internet σε vodafone από σταθερό οτέ και internet vodafone που είναι! Καμιά ιδέα;; Το cosmote είπε απλά ότι η γραμμή τους ανήκει!😎
Cosmonaut21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως το τελευταίο μήνυμα αναφέρει ότι θα έρθει τεχνικός και θέλει οπωσδήποτε πρόσβαση στη γραμμή του σπιτιού.Περίεργο πράγμα.Συνήθως γίνεται η σύνδεση και αν υπάρξει πρόβλημα δηλώνεται βλάβη και έρχεται τεχνικός.Εδώ ξαναπήρα το τεχνικό τμήμα για να το επιβεβαιώσω και μου είπε όντως άλλο παιδί αυτή τη φορά ότι έχουν ζητήσει εκ νέου (αρχική) σύνδεση και όχι βλάβη.Τι να πω.Time will tell.
Cosmonaut21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Λοιπόν θέλω να γράψω μερικά πράγματα για να υπάρχουν. Θα ξεκινήσω με το πιο σημαντικό. Ίντερνετ θα βάζετε ΜΌΝΟ από τον πάροχο που έχει τις καμπίνες στην περιοχή σας. .&- Πήγα σήμερα από κατάστημα Cosmote που έχω γνωστό μήπως και έρθει ο τεχνικός πιο νωρίς ή να εξασφαλίσω ότι τουλάχιστον θα έρθει σίγουρα τη Δευτέρα γιατί η γραμμή είναι στο πατρικό όπου εγώ μπορεί να μην το χρειάζομαι αλλά οι δικοί μου έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνο.Μολις άκουσε για Vodafone είπε ότι δε μπορεί να κάνει τίποτα και να πήγαινα από την αρχή σε αυτούς.(Η προσφορά που μου είχαν κάνει ήταν στα 35 ευρώ έναντι 24 που έκανα). Κλασσική μ......α για να τσιμπάνε πελάτες ενώ πρώτα αυτοί είναι που σε ταλαιπωρούν λες και οι άλλες εταιρίες δεν πληρώνουν για τις γραμμές αλλά τελος πάντων. Έπειτα μίλησα με τεχνική υπηρεσία Vodafone.Εκει τα ίδια με χθες. Θα συνδεθείτε σίγουρα την Τρίτη. Μα και προχθές σίγουρα θα είχαμε συνδεθεί. Α ήταν για προχθες;Ε υπήρξε πρόβλημα Και αν υπάρξει ξανά την Τρίτη; Μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο; Επειδή είναι γραμμή χωρίς σύνδεση θα μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών. Εκεί αφού ακολούθησε ο ίδιος διάλογος μου είπαν ότι το μόνο που γίνεται είναι να μου δώσουν εμένα (επειδή η γονείς έχουν ένα κινητό Cosmote) λεπτά και mb στο κινητό. Αρχικά επεμεινα μπας και γίνει κάτι από τον υπεύθυνο και εξασφαλίσει ότι θα γίνει είτε τη Δευτέρα τώρα που είναι το νωρίτερο ή σίγουρα την Τρίτη,μου το αρνήθηκε και επέμεινε ότι είναι σίγουρο. Εγώ όμως μου λέει να σας ενεργοποιήσω αυτά τα δύο πράγματα για το κινητό σας σαν ένδειξη καλής θέλησης μου λέει και λογικά την Τρίτη θα είστε οκ.Αντε λέω καλά.Ωραια μου λέει σας συνδέω με το τεχνικό τμήμα.Εκει με ρωτάνε και δώστου πάλι απ'την αρχή.Καταληγουμε στο ίδιο και άντε πάλι στην εξυπηρέτηση πελατών.Ολο αυτό για να μου δώσουν κάτι αχρειαστο αλλά είχα χρόνο και ήθελα να δω που πάω να μπλέξω. Τελικά πέρασαν πάνω από 30 λεπτά με τα μπρος πίσω ώσπου και βαρέθηκα και τους είπα να το αφήσουν. Τώρα θα κάνω υπομονή.Αλλα βλέπω ότι τελικά η εταιρεία είναι τελείως ανίκανη σε πολύ πιο απλά πράγματα τελικά.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μην λέτε ότι θέλετε παιδιά. Κανένας δάχτυλος οτε δεν μπαίνει όπως τότε που ήταν ημιδημόσιος. Το αντίθετο μάλιστα πρέπει να σκιστεί για να παραδώσει την γραμμή στον αιτούντα. Σε τέτοιες περιπτώσεις καθυστέρησης λοιπόν ή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο καφάο ή έχει γίνει γραφειοκρατικό λάθος στην εταιρία που θες να πας με τα έγγραφα σου και απλά ακυρώνεται και πρέπει να ξαναπάει (ο νούμερο ένα λόγος καθυστερήσεων, παράδειγμα να έχουν δώσει λάθος ταυτότητα) ή πολύ απλά η εταιρία που θες να πας δεν έχει στείλει καν το αίτημα για τους Χ, Ψ λόγους. Σε κάθε περίπτωση το σφάλμα είναι 100% της εταιρίας σου πλην της περίπτωσης όχι διαθεσιμότητας στο καφάο αλλά και εκεί θα πρέπει να σε ενημερώσει καταλλήλως. Σε αυτό που σίγουρα έχεις δίκιο πάντως είναι πάντα να επιλέγεις πάροχο σύμφωνα με το ποιος έχει αναλάβει την περιοχή σου. Οτιδήποτε άλλο είναι τζόγος για ταλαιπωρία σε όλη την διάρκεια της υπηρεσίας.
Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 5:41 ΜΜ, Cosmonaut21 είπε Έχω κάνει νέο συμβόλαιο VDSL 50 στη Vodafone,ήρθε το μόντεμ και μήνυμα ότι χθες θα γινόταν η σύνδεση.Χθες το πρωί κόπηκε το ίντερνετ και το τηλέφωνο οπότε θεώρησα ότι λίγο αργότερα θα ήμουν με τη νέα σύνδεση. Είχες Vodafone και πριν αλλά ADSL? Ρωτάω γιατί το ίδιο είχα πάθει κι εγώ το Νοέμβρη που πέρασε. Μια βδομάδα ήμουν χωρίς τηλέφωνο, αλλά κατάφεραν και μου έδωσαν ADSL ίντερνετ μετά από μαραθώνια τηλεφωνική επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα και δοκιμές/ρυθμίσεις από μένα με βάση τις οδηγίες τους. Από όσο γνωρίζω το Vodafone VDSL μου προέρχεται από καμπίνα ΟΤΕ.
Cosmonaut21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Από Cyta που όμως από 1η Απρίλη έγινε Vodafone.Πρεπει να μίλησα με 9 διαφορετικά άτομα και άκρη δε βρήκα.Τους ρώτησα αν γίνεται να μου ενεργοποιήσουν ξανά τη γραμμή με το πρόγραμμα που είχα ή έστω ότι γίνεται για να υπάρχει το τηλέφωνο αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.Αυτο που με τσαντισε όμως ήταν ότι όλοι μέχρι και ένας προϊστάμενος εκεί του τμήματος που μίλησα έδιναν την ίδια απάντηση πως αφού μου δείχνει έτσι η καρτέλα δε μπορώ να κάνω τίποτα.
mgf13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 5:41 ΜΜ, Cosmonaut21 είπε Έχω κάνει νέο συμβόλαιο VDSL 50 στη Vodafone,ήρθε το μόντεμ και μήνυμα ότι χθες θα γινόταν η σύνδεση.Χθες το πρωί κόπηκε το ίντερνετ και το τηλέφωνο οπότε θεώρησα ότι λίγο αργότερα θα ήμουν με τη νέα σύνδεση. Μέχρι σήμερα δε με έχουν συνδέσει.Πηρα το τεχνικό τμήμα το πρωί και μου είπαν ότι θα κάνουν νέο αίτημα στον ΟΤΕ.Τελικά μου ήρθε μήνυμα ότι θα έρθει τεχνικός την άλλη Τρίτη. Όλα αυτά στα Νότια προάστια με οπτικές περασμένες περίπου 7 χρόνια τώρα και κουτί στα 20 μέτρα. Είναι δυνατόν να μ,.....νται έτσι από τον ΟΤΕ; Για να καταλήξεις τελικά σε αυτούς; Ή με δουλεύει η Vodafone? Καλημέρα σε δουλεύει η Vodafone! Αυτοί τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους! Είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τις αιτήσεις για συνδέσεις αφού δεν έχουν αρκετό προσωπικό! Και εγώ τους περιμένω να έρθουν αφού είμαι δύο ημέρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ! Μακριά από αυτήν την εταιρεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα