Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα στην ομάδα 

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να κάνω επέκταση το δίκτυο μου έτσι αγόρασα ένα access point tenda και όταν πάω να αλλάξω την ip μου λέει μη έγκυρη ip το ρουτερ μου έχει 192.168.1. 1 και πάω να βάλω 192.168.1. 244 ευχαριστώ Screenshot_2019-04-11-16-35-00-318_com.google.android_apps.photos.png.a661c970aabdba7a5d51eff770d294e5.png

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, chios είπε

ανέβασε ένα screenshot να δούμε τι έχεις κάνει. η φωτογραφία είναι αθλία καλύτερα sceenshot. πιο μοντέλο είναι;

Αυτές είναι η ρύθμιση που έχω κάνει απλά μου λέει πως η LAN IP και WAN IP δεν μπορεί να είναι στην ίδια συχνότητα και το ερώτημα είναι πώς αλλάζει η WAN IP

Screenshot_2019-04-11-17-16-55-555_com.android.chrome.png

Δημοσ.

Το θες access point ή ρουτερ να λειτουργεί;  σε πια θύρα το έχεις σύνδεση; 

Αν το θες απλό access point πρέπει να του βάλεις μια ip π,χ 192.168.1.254 και να κλείσεις dhcp.

Δημοσ.

Access point το θέλω dhcp το έχω κλείσει και δεν δέχεται να αλλάξω την ip μου λέει πως LAN IP δεν μπορεί να είναι στην ίδια συχνότητα με WAN IP και δεν ξέρω να αλλάξω την WAN IP 

Μήπως αλλάζει από το router 

Δημοσ.

Ποια είναι η συσκευή; Για να αναφέρει WAN θύρα σημαίνει ότι είναι router οπότε πολύ σωστά αναφέρει ότι δεν γίνεται η LAN να είναι στο ίδιο υποδίκτυο με την WAN. Η WAN τώρα είναι η 192.168.1.2 και είναι στο ίδιο υποδίκτυο με την LAN του κύριου router.

Για να το δουλέψεις ως απλό AP (και όχι router) θα το συνδέσεις σε μία LAN θύρα (και όχι την WAN) και μετά μπορείς να αλλάξεις την διεύθυνση σε αυτή που θέλεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ έτσι δουλεύει αλλά δεν ξέρω άμα δουλεύει σωστά γιατί έχασα εικόνα από κάμερα που έχω 

Η είναι ποιο σωστό να αλλάξω ip από το ρουτερ 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, xovoli είπε

Ευχαριστώ έτσι δουλεύει αλλά δεν ξέρω άμα δουλεύει σωστά γιατί έχασα εικόνα από κάμερα που έχω 

Η είναι ποιο σωστό να αλλάξω ip από το ρουτερ 

συνδεοντας το στη lan θα παιξει στο ιδιο υποδικτυο με το ρουτερ.

τωρα ψαξε αν εχει dhcp ενεργοποιημενο η εχει ηδη καποια ip. εκει μπορεις να του δωσεις τη .244 που θες.

το ρουτερ μη το πειραξεις

Δημοσ.

Από την στιγμή που ήθελες access point γιατί αγόρασες ρουτερ;  για να σου κάνει την ζωή δύσκολη;  άσε που το συγκεκριμένο είναι για τα πανηγύρια.

Πέταξε το και  πάρε ένα access point έστω tp-link,  ή αλλιώς μπορείς να κάνεις εύκολα την δουλειά σου με κανένα παλιό ρουτερ από αυτά που δίνουν οι εταιρείες ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...