Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και έχω δυνατό υπολογιστή και κάρτα γραφικών Zotac Geforce RTX 2070 Amp Extreme Γράφτηκα στο Origin Premier Access το οποίο σου δίνει το δικαίωμα να κατεβάσεις δωρεάν το Battlefield V Deluxe Edition (δύο φορές το κατέβασα) καθώς την πρώτη φορά που το είχα εγκαταστήσει είχα κάνει το λάθος να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή AMD STORE MI (η πιο χάλια εφαρμογή) έτσι αναγκαστικά έκανα φορμάτ με έκδοση Linux για να επανέλθει στα φυσιολογικά του ο M2 SSD και μετά έκανα ξανά εγκατάσταση τα windows 10 πέρασα τους οδηγούς από την NVIDIA (Drivers - Geforce Experience) μετά έκανα εγκατάσταση ξανά το Battlefield V τότε φίλοι μου είπαν να ενεργοποιήσω το Geforce Experience Feature Version Enabled αποτέλεσμα ήταν να κρασάρει το παιχνίδι (συχνά) με αποκορύφωμα την γνωστή BSOD έτσι κατέβασα το Display Driver Uninstaller έβγαλα τα πάντα σχετικά με την Nvidia και τα έκανα ξανά εγκατάσταση χωρίς να ενεργοποιήσω αυτό το πρόσθετη λειτουργία Αποτέλεσμα ήταν να μην κρασάρει το παιχνίδι , να μην ξανά βγει BSOD (είχα κατεβάσει το Blue screen Viewer και είδα ότι φταίει κάτι που έχει σχέση με την Nvidia) από τότε παίζει ασταμάτητα Οι φίλοι μου λένε ότι είναι τυχαίο και ότι θα μου κρασάρει ξανά καθώς είναι πρόβλημα του παιχνιδιού εμένα δεν κρασάρει σε αυτούς κρασάρει συχνά. Το δικό σας σχόλιο , άποψη Το σύστημα είναι AMD Ryzen 7 2700X Gigabyte Aorus X470 Ultra Gaming G.Skills Ripsaw V DDR4 16gb Zotac Nvidia Geforce RTX 2070 Amp Extreme 8gb M2 SSD Samsung 970 Evga Supernova 750g3 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από ikorolis
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ikorolis said: καθώς την πρώτη φορά που το είχα εγκαταστήσει είχα κάνει το λάθος να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή AMD STORE MI (η πιο χάλια εφαρμογή) έτσι αναγκαστικά έκανα φορμάτ με έκδοση Linux για να επανέλθει στα φυσιολογικά του ο M2 SSD Πως κατέληξε στο format η φάση αυτή? Γιατί χρειάστηκε "έκδοση linux"? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από ThReSh
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, ThReSh είπε Πως κατέληξε στο format η φάση αυτή? Γιατί χρειάστηκε "έκδοση linux"? Η εφαρμογή AMD STORE MI που αφορά όσους έχουν AMD Ryzen 7 δημιουργεί κάτι σαν εικονικό δίσκο μέσα στο φυσικό δίσκο και το διαχειρίζεται εκείνη έτσι αν θες να ξανά περάσεις για τον Χ λόγο τα Windows 10 δεν μπορείς να το κάνεις γιατί δεν βλέπει τον φυσικό δίσκο το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows 10 (κάτι πειράζει) έτσι πρέπει με κάποια έκδοση Linux να το φτιάξεις. Έτσι έκανα και εγώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Κι όταν κάνεις uninstall το AMD Store MI δεν καταργεί τον εικονικό αυτό δίσκο? Στο Disk Management των Windows δεν γινόταν κάτι?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, ThReSh είπε Κι όταν κάνεις uninstall το AMD Store MI δεν καταργεί τον εικονικό αυτό δίσκο? Στο Disk Management των Windows δεν γινόταν κάτι? Όχι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις Το πάθημα έγινε μάθημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα