gkblues Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μια ερώτηση παιδιά.. Ποια κινητά της μεσαίας και κάτω κατηγορίας δέχονται πιο εύκολα(ως απλή εφαρμογή ίσως) την εφαρμογή gcam;
kiriakos500 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 απο τα λιγα που ξερω ειναι οτι πρεπει να εχουν snapdragon επεξεργαστη νομιζω
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 53 λεπτά πριν, gkblues είπε Μια ερώτηση παιδιά.. Ποια κινητά της μεσαίας και κάτω κατηγορίας δέχονται πιο εύκολα(ως απλή εφαρμογή ίσως) την εφαρμογή gcam; Κανένα. Το Poco f1 την παίρνει σαν εφαρμογή.
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, geodrako είπε Ρε παιδιά κάνει τόση δουλειά η gcam? Κάνει. Δεν έχει παρά να δεις σύγκριση στο ανάλογο ποστ
geodrako Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Είδα το ποστ αλλά δε βλέπω πρακτική διαφορά... είναι απλά σα να χεις περάσει φίλτρο.
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, geodrako είπε Ρε παιδιά κάνει τόση δουλειά η gcam? Κάνει. Δεν έχεις παρά να δεις σύγκριση στο ανάλογο ποστ Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από saruman123
georgerapp Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 htc u ultra εαν δεν ενοχλει το μεγεθος το παλιο λουκ και η αυτονομια μερας. τωρα εαν κανει δουλεια; φιλος εχει το παραπανω κτηνος ( περα απο την πλακα ειναι διαμαντι σε ΟΛΑ πλην αυτονομιας) ,του λεω βανε gcam ,οχι μου λεει δε το πειραζω ,με τα πολλα του περασα μια. δωσε μου τωρα 300 ευρω του λεω! το κινητο ΣΚΟΤΩΝΕΙ σε φωτογραφια πλεον,κανει καινουργια να ντρεπονται! μια selfie δε με τον 16αρη που εχει; 12mb πραμα,απο ριτυδες μεχρι τα ραψιματα και τα φερμουαρ,εχω xz1 εγω,με την selfie του με τσακιζει με την πισω εγω! χωρις gcam ηταν ενα καλο προς μετριο πλεον κινητο-τωρα ειναι αφρος! και ξερω απο φωτογραφια (τα βασικα) . σορυ για τα πολλα λογια αλλα επρεπε να σου δωσω να καταλαβεις,οτι εαν η gcam βρει καλο σενσορα και κατσει καλα δεν βελτιωνει,χρωστας και λεφτα για την αναβαθμιση πλεον!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα